evliyim ve çok pişmanım :(

Bende bir kadınım ama en sevdiğim özelliğim silip atabilme huyumdur. Aldatıldın hadi bir defa affettin belki yapmaz diye anlarım, ama tekrar tekrar affedip tekrar tekrar aldatılıyorsan ben çokta üzülmüyorum biraz kendin ettin kendin buldun oluyor çünkü. Bu kadar zor mu bir adamdan vazgeçmek ya ? Eğer çalıışıyorsan boşan ayrıl bir eve, babanı da takma koskoca kadınsın sahip çıkmasına gerek yok maaşınla geçinirsin. Çalışmıyorsan da işe gir öyle boşan. Başkasının olmuş bir adamın neresini sevebiliyorsun hala ona da hayret ettim. Bu işin doğrusu bu, yanlışta direneceksen bizim hiçbirimizin senin için yapabileceği birşey yok..
bak sen busun ıste her kadında olmayan bır huyun var az bucuk bende olsa suan bunları yazıyor olmazdım evet tek cozum bosanmak gozukuyor ama sılıp atamıyacagım hatıralarım var kolay degıl yuva kurmak ben guclu bır kadınım bu kadar boyun egıp katlanıyorsam ıcımde aklımda beynımde yalnızca allah korkusu oldugu ıcın.. . ve bunu esımede gosterıp yanlıslarını duzeltmesı ıcın yapıyorum ama essek aynı essek..

cok tesekkur ederım beztebya. bazen hıc cıkmasaydı karsıma belkı suan daha farklı yerlerdeydım dedıgın gıbı hayatmı mahvettı alt ust ettı sabrımda kalmadı onceden gecer dıye bekledım ama artık olmuyor
Canım benim Rabbimizin yazdığı bi hayat yaşıyoruz senin de kaderin böyle ama üzülme babanı düşünüpde boşanmıyorsan hiç düşünmeden boşan böyle insanlarla hayat geçmez sen üzülme derdim ama nasıl üzülmeyesin hayatını mahv etdi bu insan ama birazda eşin üzülsün ailesinin değerini bilmedi bi kaç günlük keyf için evliliğini bitirmek üzre ve bitirmiş bile asla ve asla bi daha şans verme boşan ailenin yanına git evlatları değilmisin tabiki kapıları her zaman açık sana baban da hiç bi şey söylemez sana söylesede aldırma bi iş tap çalış bundan sonraki hayatına bak.

bunu kednıme soylemeye cekınırken sız soyledınız ve okurken zoruma gıttı. bır ınsan ndn oz babası yuzunden hayatı mahvolmus ama sıgınıcak tek kısı o oldugu ıcın korkar offfffff tamamen parcalandım suan :KK43:
güzel arkadaşım amacım sizi incitmek değildi eğer incindiyseniz affedin belki çok açık ve net keskin yazdım bilemiyorum. ancak yazdıklarınızdan bu sonucu çıkardım. bakın önce sorunla yüzleşmeli insan canını acıtsa bile sonra onu kabullenmeli ve nasıl üstesinden geleceğini bilmeli bulmalı öğrenmeli. parçalandınız belki ama yüzleştiniz bu bile iyi bir adımdır sizin adınıza. Tekrardan Allah yardımcınız olsun

uzulme canım kaderınde kotu ınsan olabılır ama onemlı olan senın Allahın sana verdiği sıfatlarla hayatını duzene sokmak.. Tabıkı hayatın zorlasacak ama duzeleck emın ol sert kısların arkasıbnda parlak bır gunes saklıdır sen bu sert kısa dırenmezsen gunesı goremezsın canım arkadaşım kara kalem kara kalem

uzulme canım kaderınde kotu ınsan olabılır ama onemlı olan senın Allahın sana verdiği sıfatlarla hayatını duzene sokmak.. Tabıkı hayatın zorlasacak ama duzeleck emın ol sert kısların arkasıbnda parlak bır gunes saklıdır sen bu sert kısa dırenmezsen gunesı goremezsın canım arkadaşım kara kalem kara kalem
ALLAH razı olsun. cok guzel yorumlamıssın ama ıste bız ınsanlar nefsımızle yarısır haldeyız. korkuyorum kendımde nefsımden bazen seytan fısıldar kulagıma sende yap tuba sende yap aldat gorsun oda anlasın ıcının nasıl yandıgını sonra dur dıyorum hayır yalnız degılsın senı goren ve ısıten var sen masum kal kalkı zalım utansın. bu kadar zalımlerın ıcınde masum nasıl kalır dıye (bunu esımden beklıyorum tabı :) her gun her sanıye dua edıyorum hayırlısını ver allahım bu acız kulunu yanlıslanrdan ve gunahlardan koru dıye rabbim duyar ıns. sesımı.

bu arada hepınızden allah razı olsun cok tesekkur edıyorum ayrı ayrı. ıcım ferahladı kadın kadını anlıyomus 1 kez daha anladım. üye olarak yenı dostluklar kazanmama yardımcı olacagına emınım .)

ALLAH razı olsun. cok guzel yorumlamıssın ama ıste bız ınsanlar nefsımızle yarısır haldeyız. korkuyorum kendımde nefsımden bazen seytan fısıldar kulagıma sende yap tuba sende yap aldat gorsun oda anlasın ıcının nasıl yandıgını sonra dur dıyorum hayır yalnız degılsın senı goren ve ısıten var sen masum kal kalkı zalım utansın. bu kadar zalımlerın ıcınde masum nasıl kalır dıye (bunu esımden beklıyorum tabı :) her gun her sanıye dua edıyorum hayırlısını ver allahım bu acız kulunu yanlıslanrdan ve gunahlardan koru dıye rabbim duyar ıns. sesımı.
sakın canım sakın o camura dustu dıye sende atlarmısın tabıkı atlamazsın .. sen sadece sakin ol dua et ve Allaha bırak elbet o herkesın cezasını verir onemlı olan senın sabretmen .. Ugur kosarın Allah de otesını bırak kıtabı var harıka bır kıtap mutlaka al oku canım emınımkı cok rahatlayacaksın

merhabalar.. uzun senelerdır takıp edıyorum sayfayı fakat uye olmak bugune kısmetmıs.. o kadar cok sey okudum ogrendım ornek aldım uzuldum burda paylasılanlara.. en sonunda karar verdım ıcımdekı dusuncelrın benı kemırmesı yerıne paylasmayı tercıh ettım. kısaca anlatıcam 2,5 senelık evlıyım sevdım, guvendım ve evlendım megersem en basından berı aldatılmısım sevgılıyken! hala devam edıyor kac kez yakaldım gıttım döndüm bosanmaya karar verdım olmadı yapamadım ayaklarıma kapandı kendını öldürmekle tehdıt ettım ee bende sevıyorum ya hanı bu salak her defasında ınandı ve affettı. ama sımdı dayanamıyorum zayıfladım dusunmekten artık ot gıbı oldum yuzum gulmuyor, aglayamıyorum, konusamıyorum napcamı bılmıyorum :KK43: bosanmak kolay neden yapmıyosun dıye sorarsanız babam derım! korkuyorum baskısından laflarından orayada gıdemıyorum, offf daralıyorum bunları yazmak bıle zor gelıyor. onu ıstemıyorum fakat onsuzda yapamıyorum onca yaptıgı seye ragmen. bız kadınlar neden boyleyız neden onlar gıbı kesın ve net olamıyoruz hep gozyası döken, kırılan,uzulen cabuk affeden.. napıcamı bılemez haldeyım akıl verın nolur :KK43:(
canımm ALLAH yardımcın olsun..çalışmıyorsann iş ara imkanın varsa, sonrada boşan..ben anlamıyorum aldatılmak affedilir mii..şartlarını sağla çek gitt derim ..huylu huyndan vazgeçmezz ..

canım çalışıyomusun hiç eyvallah deme valla..kendi ayakalrın üzerinde durmam çok güzelll..kendi kendine yetersinn böyle olmazzz..

k
benden harıc bır cok kız arkadası varmıs ve ben bunları yenı ogrenıyorum ıneternette yakaladım bı cok kez baska hesaplarla baska bır telefon msjlar falan keske bunlar olsa belden altı vurmalar o kadar cok cırkınlık varkı dua ettıgım tek sey cocugumun olmaması kı onuda 1 ay once dusurdum... aslında allahın bana vermıs oldugu yada gostermıs oldugu bır ımtıhandı ben bunlara ragmen körmüşüm :KK43: :KK43: :KK43:

Çok büyük bir imtihan Allah sabır ve kolaylık versin. Bekara karı boşamak her zaman kolaydır ama sizin de bir gururunuz ve hayatınız var. Ya siz yapsaydınız bunları çoktan üçüncü sayfada okuyorduk bunları. Sana davranışları nasıl? dövme sövme var mı? Bir kadın olarak evli ve çalışıyorken bunları kaldıramazdım. Ailem kapıdan kovsa sahip çıkcak Allah var. Bir kapı açar.

k
benden harıc bır cok kız arkadası varmıs ve ben bunları yenı ogrenıyorum ıneternette yakaladım bı cok kez baska hesaplarla baska bır telefon msjlar falan keske bunlar olsa belden altı vurmalar o kadar cok cırkınlık varkı dua ettıgım tek sey cocugumun olmaması kı onuda 1 ay once dusurdum... aslında allahın bana vermıs oldugu yada gostermıs oldugu bır ımtıhandı ben bunlara ragmen körmüşüm :KK43: :KK43: :KK43:
tatlım çalışıyorsan babaevine de dönmek zorunda değilsin neden mide şartlarını bu kadar zorluyorsun, kimseyi hazmetmek zorunda değilsin

Calisiyormussun zaten hergun aldatildigina uzulmek daha kotu degil mi? Bence kurtar kendini aliskanlik zamanla gecer yeni hayatina alisirsin ve rahatlarsin..

bız kadınlar neden boyleyız neden onlar gıbı kesın ve net olamıyoruz hep gozyası döken, kırılan,uzulen cabuk affeden.. napıcamı bılemez haldeyım akıl verın nolur :KK43:(

Biz kadınlar böyle falan değiliz, bütün erkekler de eşiniz gibi değil.

Alamadığınız kararın suçunu bütün kadınlara yüklemeyin boşuna.

Çocuğunuz yok, işiniz var.

İstediğiniz an babanızı da umursamayıp gidebilirsiniz.

Ama çok istiyorsanız söylenmeye devam edin.

bak sen busun ıste her kadında olmayan bır huyun var az bucuk bende olsa suan bunları yazıyor olmazdım evet tek cozum bosanmak gozukuyor ama sılıp atamıyacagım hatıralarım var kolay degıl yuva kurmak ben guclu bır kadınım bu kadar boyun egıp katlanıyorsam ıcımde aklımda beynımde yalnızca allah korkusu oldugu ıcın.. . ve bunu esımede gosterıp yanlıslarını duzeltmesı ıcın yapıyorum ama essek aynı essek..

Senin hatıraların var ama eşinin yok veya başka hatıralarıyla karışık diyelim.
En sevgili olman gereken zamanda bile biriciği değilmişsin.Şimdi eşi olduğun halde yine değilsin.
Bu zamandan sonra ne olacak ta adamın gözü senden başkasını görmeyecek ?
Huylu huyundan vazgeçmez.Sevgiliyken tek olmadıysan bilmem kaç yıllık evliyken hiç olamazsın.
Hazır çocuk yokken bırak şu adamı,yoluna bak.Seni sevip değer veren birini bir gün mutlaka bulursun.

Kangren olmus evlilik sizinkizi.

Ya cesaretini toplayip kurtulucaksin ya da kabullenip yasayacaksin.
Secim senin.

Secim yaparken de - hayata 1 defa geldigimizi, kimse icin kendini feda etmege deymeyecegini goz onunde bulundur

bız kadınlar neden boyleyız neden onlar gıbı kesın ve net olamıyoruz hep gozyası döken, kırılan,uzulen cabuk affeden.. napıcamı bılemez haldeyım akıl verın nolur :KK43:(

Biz kadınlar böyle falan değiliz, bütün erkekler de eşiniz gibi değil.

Alamadığınız kararın suçunu bütün kadınlara yüklemeyin boşuna.

Çocuğunuz yok, işiniz var.

İstediğiniz an babanızı da umursamayıp gidebilirsiniz.

Ama çok istiyorsanız söylenmeye devam edin.
Evet arkadasim. Butun suc kadinlara yuklenemez ki. Erkegin bile cesareti yetmeyen seyleri yapa bilen kadinlar var

Aldatılıyorsunuz eşittir sevilmiyorsunuz
neden bu adama hala senden vazgeçemem aşığım diyip bi tarafını kaldırıyorsunuz
kusura bakmayın ama sizin tutumunuz böyle oldukça
eşiniz aldatır siz affedersiniz

Burda okadar cesaretli bayanların konularını okudum ki size gelince şaştım kaldım.
Milletin ekonomik özgürlüğü yok iken çocuğuyla boşanıp annesinin veya istemeyen babasının evine dönüyor ki,ideallerinide belirliyor şimdiden.

Aldatılayım defalarca,kocacığım sana aşığım diyip affedeyim,gururumu ayaklar altına alıp.
Kocanızın bundan sonra yapacaklarından korkun bence,bukadar taviz verirseniz bu iyi günleriniz.

Allah korkun varsa boyun eğip katlanacağına, boşan. Allah neden katlanmadın diye sormaz, sana verdiğim cana, psikolojiye neden eziyet ettin bu adama katlanıp diye sorar. Kendi ayaklarının üzerindede duruyormuşsun tamam işte. Kimseye eyvallahın olmasın.. Bence tabi :)

Back
X