merhabalar.. uzun senelerdır takıp edıyorum sayfayı fakat uye olmak bugune kısmetmıs.. o kadar cok sey okudum ogrendım ornek aldım uzuldum burda paylasılanlara.. en sonunda karar verdım ıcımdekı dusuncelrın benı kemırmesı yerıne paylasmayı tercıh ettım. kısaca anlatıcam 2,5 senelık evlıyım sevdım, guvendım ve evlendım megersem en basından berı aldatılmısım sevgılıyken! hala devam edıyor kac kez yakaldım gıttım döndüm bosanmaya karar verdım olmadı yapamadım ayaklarıma kapandı kendını öldürmekle tehdıt ettım ee bende sevıyorum ya hanı bu salak her defasında ınandı ve affettı. ama sımdı dayanamıyorum zayıfladım dusunmekten artık ot gıbı oldum yuzum gulmuyor, aglayamıyorum, konusamıyorum napcamı bılmıyorum

bosanmak kolay neden yapmıyosun dıye sorarsanız babam derım! korkuyorum baskısından laflarından orayada gıdemıyorum, offf daralıyorum bunları yazmak bıle zor gelıyor. onu ıstemıyorum fakat onsuzda yapamıyorum onca yaptıgı seye ragmen. bız kadınlar neden boyleyız neden onlar gıbı kesın ve net olamıyoruz hep gozyası döken, kırılan,uzulen cabuk affeden.. napıcamı bılemez haldeyım akıl verın nolur

(