- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi hayattanem
-
Bu gibilere laf anlatamazsın. Ahlaksızlıga ahlaksızlık demek de suç ya resmen. Konu sahibini masum gören mi ararsın, magdur gören mi ararsın... Rezillik resmen.
Neymiş... yardım istiyormuş. Kaç yaşındaki kadın sanki ne yapacagını bilmiyormuş gibi. Burada bilmedigi bir öneri okuyacak sanki. Ne yapması gerektigini kendisi de biliyor ama o baya baya ahlaksızlık yolunu seçip aldatıyor eşini. Tabi ki laf söylenecek, aferin mi desin insanlar? Hem zaten hiç de öyle pişman gibi de durmuyor. Rezilligin dibi işte.
Konu zaten rezalet, yorumların da belli bi kısmı rezalet. Pışpışlayın bari konu sahibini, bagrınıza basın, aferin diyin. Bir tanesi de ''kocana anlatma'' falan demişHangisi daha rezil, arasında seçim yapamadım şu anda.
merak etmeyin ben onları fazla fazla yaşıyorum zaten ama bir gün olsun gözüm dışarı kaymadıkadnn dedgnin farkindamsnz. ben kadn aldatms hakli demiyorum. demekki bu kadin gbi boslukta kalacak gibi ilgisiz kalmamıssnz siz. bu durumu yasamayan bilemez. hergun kavga hergun dogus kim ceker bunu. huzursuz bi ev doktorsuz hastaneye benzer. hep biseyler eksik olur. empati kurun biraz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?