evliyimdende anlamiyorlar

neden açıklama yaptın
ben o kısmı anlamadım.. yedi ceddine sayaydın yaa insan gibi açıklama yapacagına.
 
Erkek mi? Yanlışlıkla attığı mesaja bile cevap verilmeyecek bir insan türüdür erkekler, öyle açıklama falan anlamazlar, direkt mesajı silip muhatap bile olmayacaksınız, rahatsızlık dile getirmekten anlamazlar.
Düşünceleri bellidir, önce bir laf atarlar bakarlar karşılık veriliyor mu? Kadın cevap yazdıkça bunlar daha çok umutlanır, amaçları bellidir, olmadı sizin olaydaki gibi yanlış anladınız moduna girerler.
Haklisiniz erkekten bahsediyoruz sonucta.
 
Adamın niyetini bilemeyiz.
Kötü niyetle demedi belki, ama gene de malesef Türkiye'de yasıyoruz. Önümüzde cok örnek var. Kadın bir sey yapmasa bile adam bir sey yapmasa bile, kardesce arkadasca yaklasılsa bile yaftalayan cok var bu bir. Bu durumda erkegin adı kötü olmuyor gene olan kadına oluyor. Tek basına yasayan bir komsumuz vardı zamanında, memur. Mahalleden bir arkadas edindi kendine. Evine girip cıkıyor diye komsular demediklerini bırakmadılar arkasından. E noluyor? Bunlar kadının adını cıkardı, kadın tek savunmasız bir evde bir basına. Yarın öbür gün attıkları iftira ile kadını bir köşeye sıkıstıracaklar belki nasılsa böyle diye? Birbirine anlatan, konusan evde oglunun, kocasının yanında konusmuyor mudur? Konusuyordur. Bos kafa... Ne konusacak baska? Onlar da gidip kendi arkadaslarına anlattı diyelim. Biri geldi sıkıstırdı kadını, gene zararı kadına iste...
Adamın pis niyetli oldugunu varsayalım, kocası yok nasılsa dedi belki, ihtiyaclarını göreyim dedi, iki faydalanayım dedi...Yok mu böyle mantıklar...Var malesef.
Öyle bir düzendeyiz ki, kadın kendini sakınmıyorsa zaten yolludur, ona her sey yapılabilir...Mantık bu. Mahalle arasında bundan daha fazla bir mantık beklemek de yanlıs olur, muhtemelen orta halli bir mahalledir.
O adamın daha fazla yazmasını istemiyor isen siz dili kullan, bir kerede kestir at. Bir daha yazmayın demeyi de eklemeyi unutma.
Kadinin hicbir yerde kiymeti yok valla. Erkekler hep iyi gururlu bir is yapar ama kadin hep kotu. Neyse tavrimi koydum ben ama umarim birdaha rahatsiz etmez. Vala burda disariya cikmaya korkuyo insan. Yicek gibi bakmalar. Iyice suyu cikti bu isin. Kadin sadece ihtiyac kaynagi olarak görülüyor hep elde edilmeye çalışılıyor. Yazik valla cok yazik
 
Haklisiniz erkekten bahsediyoruz sonucta.

Biraz ayrımcılık kokan ve önyargılı bir mesaj yazmış gibi oldum ama doğruya doğru, erkek zihniyeti maalesef pekte hayra işlemez, zaten o kişinin mesajlarından anladığım kadarıyle sizle yakınlık kurabilme düşüncesine girmiş, siz rahatsız olduğunuzu söyleyince de klasik yan çizme olan beni yanlış anladın'a getirmiş.

Yumuşak konuşsaydınız niyetini belli edecekti, o yüzden en temizi baştan cevap vermemek.
 
Kadinin hicbir yerde kiymeti yok valla. Erkekler hep iyi gururlu bir is yapar ama kadin hep kotu. Neyse tavrimi koydum ben ama umarim birdaha rahatsiz etmez. Vala burda disariya cikmaya korkuyo insan. Yicek gibi bakmalar. Iyice suyu cikti bu isin. Kadin sadece ihtiyac kaynagi olarak görülüyor hep elde edilmeye çalışılıyor. Yazik valla cok yazik

Yani işte...Her seyin bedelini kadın ödemek zorunda! Olan bize oluyor her zaman.
 
Engellersin numarayi
yada bana bidaha mesaj atarsan
savciya vericem numarani dersin
niye alttan aldin
adam nazlaniyor sanicak
ayrica bu tip adamlara evli bekar farketmez
eşinin de yabanci oldugunu biliyorsalar
pis sapiklar avrupali erkeklerin rahat oldugunu düşünüyorlar bu konuda
Nefret ediyorum bunlardan
keske onlar gibi medeni ve doymus olsalar..
 
Bence ortada eşe anlatılacak bir durum yok söyleyipte adamın kafasınıda bulandırma oralarda, hala teli engelledikten sonrada başka türlü iletişim kurmaya çalışırsa ozaman söylersin
 
Kizlar sizinle paylasmasam catlardim heralde. Belki okumussunuzdur esim alman ve yanina gidebilmek icin vizeyi bekliyorum annemin yaninda kaliyorum. Burda geçici islerde calisiyorum. Magaza gibi falan. Gecen eve yakin diye bir dükkana girdim ayakkabici. Ertesi gün gel basla dediler neyse gittim iste. Orda 2kadin bir erkek calisan vardi kadinin biri hamileymis cikcakmis falan. Neyse ben uzatmayim asil konuya geleyim.
O gun isten cikinca icime hic sinmedi is ve ertesi gun gitmek istemedim. Ayni günde mesaj attilar bana zaten senin evlilik ve almanyaya gitme isin sorun bizim icin. Sürekli calisicak eleman lazim musait olduğun bir zman gel günlüğünu al diye. Ben tabi sevindim bu duruma zaten gitmek istememistim. Neyse bugün ben yazdım geliyorum dükkana haber vermek istedim diye. Gittim aldim parami.
Eve geldim birkac saat sonra ayni numara bana ben taner bu benim numaram yazdi. Bende pardon bana bu numaradan mesaj gelince buraya yazdim dedim. Oda sorun degil ne yapiyosun falan yazdi. Neyse ben kisa kesmeye calistim baktim hala uzatiyo en sonunda bak taner ben evliyim bunu esime soylesem yanlis anlar tamam kötü niyetin yok ama ondanda saklayamam saklarsam vicdanim rahat etmez aynisni o bana yapsa kaldiramam lutfen anlayisli ol yazdim. Gayet kibar bir dille. Ama su an hala daha mesaj atiyo. Yok beni yanlis anladin arkadasca yazdim kötü bir niyetimiz yok sonucta neden yanlis anlasin falan diye.
Esime soylemesem , gun olur aynisni oda yapar en azindan ben sana bunu hic yapmadim demeye yuzum olsun ve vicdanim rahat olsun istiyorum. Ama söylemektende tepkisinden dolayi korkuyorum. Ay ne yapcam bilemedim kizlar ya. Bu erkekler iyice siyirmislar. Evliyimdende anlamiyorlar.
Hiç konuşmamalıydın ki.
önce konuşuyosun sen ne söylersen söyle ister evliyim de adama cevap verdiğin sürece adam kız bana pas verdi diye düşünüyor
 
Back
X