evliyken başka birinden hoşlanılabilinirmi?

Sakın bi delilik yapıyım deme bi arkadaşım vardı aynı böyle durumdaydı. sonra zaman içinde aralarında ilişki olmaya başlamış. sonra ortaya çıktı bi şekilde ve eşinden 3 gün içinde boşandılar nafaka dahil eşyalardan bir çöp bile almadı. onlarıda bırak bir çocuğu vardı küçük onuda aldı babası annesi bakıyor şimdi erkeğin çok zor görüyor mahkeme kararıyla haftada bir .şimdi güzelim eski düzenini çok arıyor eşine yalvardı yakardı ama nafile ailesi desen kızın yaptıklarını anası babası da herkes öğrenince evden kovmaktan beter ettiler .yani aklını çok ama çok acil olarak başına al. sana bi şey söyleyimm mi eğer ben de zaman içinde bana ilgi gösteren erkeğe kayar giderim diye kendinden emin değilsen anında o işi bırak iş nedirki kaldıkı geçici çalışıyorsan heryerde bulursun zaten belli bi konumda çalışıyorsan o meslek sen de olduktan sonra yine bulursun ama aileni bi defa kaybettin mi asla yerinie aynısı konmaz .Hem ne derler arı bal alacak çiçeği bilir senden yüz bulmuştur o niye başka hanımlar değilde sensin? muhakkak zayıf bi noktanı yakalmış ordan sokulmaya başlamıştır yani ilgi göstermeye sana .son diyeceğim sana allah korusun sen onunla bi şeyler yaşadın ettin eşin duyar duymaz seni boşar bir. ikincisi de o aşk yaşadığın erkek kesinlikle seni almaz çünkü bu kocasını benle aldatıyorsa beni de yarın başkasıyla aldatır diye sein almaz .en fazla gönül eğlendirir geçer gider. bu kadar umarım mesajım yerine iletilmiştir

evliliğimde bir sorun yok çok şükür o kişi evli değil ilk günden beri bana diğerlerine davrandığından farklı davranıyor hoşlanmakmı etkilenmekmi bilmiyorum adını ama bu ilgi beni şımartıyor galiba
ama çok haklısınız aklımı başıma toplamam lazım onunla konuşup ya banada herkese davrandığı gibi davranmasını söyliycem aksi takdirde işi bırakacağımı da belirticem

nedir bu bekar erkeklerin evli bayanlara merakı anlamadım gitti..

Sakın bi delilik yapıyım deme bi arkadaşım vardı aynı böyle durumdaydı. sonra zaman içinde aralarında ilişki olmaya başlamış. sonra ortaya çıktı bi şekilde ve eşinden 3 gün içinde boşandılar nafaka dahil eşyalardan bir çöp bile almadı. onlarıda bırak bir çocuğu vardı küçük onuda aldı babası annesi bakıyor şimdi erkeğin çok zor görüyor mahkeme kararıyla haftada bir .şimdi güzelim eski düzenini çok arıyor eşine yalvardı yakardı ama nafile ailesi desen kızın yaptıklarını anası babası da herkes öğrenince evden kovmaktan beter ettiler .yani aklını çok ama çok acil olarak başına al. sana bi şey söyleyimm mi eğer ben de zaman içinde bana ilgi gösteren erkeğe kayar giderim diye kendinden emin değilsen anında o işi bırak iş nedirki kaldıkı geçici çalışıyorsan heryerde bulursun zaten belli bi konumda çalışıyorsan o meslek sen de olduktan sonra yine bulursun ama aileni bi defa kaybettin mi asla yerinie aynısı konmaz .Hem ne derler arı bal alacak çiçeği bilir senden yüz bulmuştur o niye başka hanımlar değilde sensin? muhakkak zayıf bi noktanı yakalmış ordan sokulmaya başlamıştır yani ilgi göstermeye sana .son diyeceğim sana allah korusun sen onunla bi şeyler yaşadın ettin eşin duyar duymaz seni boşar bir. ikincisi de o aşk yaşadığın erkek kesinlikle seni almaz çünkü bu kocasını benle aldatıyorsa beni de yarın başkasıyla aldatır diye sein almaz .en fazla gönül eğlendirir geçer gider. bu kadar umarım mesajım yerine iletilmiştir

Agzina saglik ancak bu kadar oz bir sekilde aciklanir bu durum. Elimizdeki kaybedinceye kadar degerini algiliyamayiz. :olmaz:

İşinizi bırakmalısınız çünkü sizin için hiç iyi olmayabilir. Evli kadınlara bakan erkekleri de anlamıyorum.. Amacı eğlence olduğu kesin.. Ona taviz vermeyin, eğer bu duruma daha fazla kayıtsız kalırsanız yeşil ışık yaktığınızı düşünür ve daha çok yapışır size.. Çocuğunuzu ve eşinizi düşünün, böyle saçma biri yüzünden yuvanızı yıkmayın lütfen...

bence de uzak dur. benim bir arkadasim vardi .iki tane kücük cocugu vardi.internetten biriyle yazisiyo devamli.bunlar zamanla ilerletiyo.oglan istanbul da yasiyo.sirf onu görmek icin gidiyo..öyle böyle derkene . esi bunun cep mesajlarini görüyo.internette de cok vakit gecirdigini anlayinca .bütün dökümanlarii.cep in internetin cikariyo,dogru ailesine .bunlari gösteriyo.ailesi de kiziyo ama evlad. kocasi hemen bir bosanma davasi aciyo.cocuklarin velayetini kizi da bir bucuk yasinda , onunda velayeti babaya veriliyo.kocasi da cok zengindi.evler arabalar . yüklü tazminat nafaka falan istedi.orada aldatma var diye alamadi.simdi ayda bir cocuklarini görüyo.istanbuldakini ailesinle gidiyo.ben sadece yazistim.ciddi degildim. kiz yuvasi ni yiktigiyla kaldi. olanda kücüklere oldu.

ne diyim şimdi bilemedim..evliyken başka birinden hoşlanılabilir mi evet,olabilir..ama olmamalı!.çünkü insan kalbine söz geçirebilmelidir..ne güzel seni seven bir eşin ve bir yavrun var.bunlar herkesin sahip olmak istediği şeyler..bence işini değiştir ve o kişiden uzak dur..muhtemelen senin evli olduğunu biliyor ama buna rağmen sana kur yapıyor..düşün artık bu nasıl bir insan olabilir!

Buyuk ıhtımalle oda evlı degılmı????Aman ilerdide cocuklarınızın utanacagı bır anne olmayın,duygularınız esınıze oldugundan daha yogunsa onun daha dogru bırı oldugunu onunla hayatın daha guzel gececegını onun cocuklarınıza babalarından daha ıyı babalık yapacagını dusunuyorsanız bıle sakın!!! ola ayrılmadan bırsey yasamayın derım ben.Tercıh sıze kalmıs ama ben olsam gerekırse gorev yerı degısıklıgı yapardım bı sekılde kılıfına uydurup yada ısten cıkardım,tercıhım esımden yanaysa.

evli birisi kocasında gözü yoksa başkasına aşık olabilir evet ozaman boşan gitsin ..
ama yuva yıkanın yuvası olmaz..o çocukların vebalini almayın..o insanların ahı yerde kalmaz :olmaz:

Bekar erkekler için evli kadınlar çok cazip geliyor. Hatta özel olarak tercihleri bu yönde olanlar var. Sebep evli kadın evliliğinde mutsuz değilse kolay yem oluyor. Az ilgi karşılığında çok şeyler verebiliyor. Sonra derdi olmaz evli kadının bekar erkeklere göre çünkü evli kadın ilişkisinde hak iddia edemez. Bu beni aldattı diyemez ortalığa çıkamaz. Çıksada zaten evli kadın aldatması halinde neler olabileceğini çevresindekilerin nasıl bir cendereye alabileceğini biliyorsunuz. Herkes taşlar öyle kadını bir taşı da bekar erkek atar. Zevk için oldum vs der. Oysaki bekar boşta bir kızla olmak öylemi sorumluluk var. Bekar kız bu beni bıraktı dese erkek suuçlu olur. Bekar kız haklıdır güçlüdür hak iddia edebilir. Ha en azından toplum karşısında daha makul merhametli karşılanır bir evli kadına göre. O yüzden daha lise veletlerinde bile evli kadınla olma fantazisi yaygındır aman dikkat sevgi en asil duygudur ama kirletenler olabilir.

Günaydın herkese kimseyi keklediğim yok merak etmeyin ben sadece yaşadığım karışıklığı paylaşmak istedim her gelen mesajı okuyorum o kişiyle iş dışında muhatap olmamaya çalışıyorum ancak bakışlarının hala üzerimde olduğunun da farkındayım tavsiyelerinizi ciddiye alıyorum bir yandan da kendime iş aramaya başladım ben ne kadar uzak olmaya çalışsamda olmıycak burda artık buna inanıyorum en kısa zamanda işimi değiştireceğim

Dünya ahret kardeşimsin vs de :)) Yani geri dönüşümsüz cümlelerle ifade et. Bence o sadece macera arıyor. Veya sen o şekilde olmadığı halde başka algılıor olabilirsin.

başka birinin ilgisi hoşuna gitmiş olabilir.ama dikkatli davran sakın ona kapılma.işini değiştir bi an önce.belki sen farketmezsin ama iş yerindekiler senin ilgini farkediyor olabilir. bi dedikodu çıksa napıcanı şaşırırsın. bu kadar mutlu bi evliliğin varmış. sonu olmayan maceralar için sakın tehlikeye atma.sonra çocuğunun yüzüne bile bakamazsın.
ama akıllı bi bayana benziyosunuz yanlış bişey yapmayacağınızı düşünüyorum.

Bekar erkekler için evli kadınlar çok cazip geliyor. Hatta özel olarak tercihleri bu yönde olanlar var. Sebep evli kadın evliliğinde mutsuz değilse kolay yem oluyor. Az ilgi karşılığında çok şeyler verebiliyor. Sonra derdi olmaz evli kadının bekar erkeklere göre çünkü evli kadın ilişkisinde hak iddia edemez. Bu beni aldattı diyemez ortalığa çıkamaz. Çıksada zaten evli kadın aldatması halinde neler olabileceğini çevresindekilerin nasıl bir cendereye alabileceğini biliyorsunuz. Herkes taşlar öyle kadını bir taşı da bekar erkek atar. Zevk için oldum vs der. Oysaki bekar boşta bir kızla olmak öylemi sorumluluk var. Bekar kız bu beni bıraktı dese erkek suuçlu olur. Bekar kız haklıdır güçlüdür hak iddia edebilir. Ha en azından toplum karşısında daha makul merhametli karşılanır bir evli kadına göre. O yüzden daha lise veletlerinde bile evli kadınla olma fantazisi yaygındır aman dikkat sevgi en asil duygudur ama kirletenler olabilir.

katılıyorum, kesinlikle doğru bir yorumalkisalkisalkis

Back
X