- 15 Ekim 2022
- 20
- -1
- 3
- 24
- Konu Sahibi nurgulkomas
Kızlar merhaba ben 1. Buçuk senelik evliyim. Yaşım 23 eşimle severek evlendik. Sevgiliyken her zamanını bana ayırır benimle geçirirdi. Evlenmeden önce 5-6 defa farklı Ege taraflarında tatillere gittik gezdik eğlendik fakat evlendiğimizden berri arkadaşlarıyla çok fazla zaman geçiriyor. Ayda bir kere kesinlikle arkadaşlarıyla sabahlıyor ve eve gelmiyor. Bu bana sunduğu şart ayda kesinlikle bir günü. resmen ayda bir kere çıkıyorum bana karışma diyor fakat Sabah evden çıkıyor, diğer günün akşamı eve dönüyor o günde de benimle de görüşüyor aktiviteler yapıyor hatta tüm hafta sonunu bana ayırdığı zamanlar da oluyor ama bunu gece geç saatlere kadar kankaları ile takılarak telafi ediyor.Evlendiğimizden berri bir kere dahi İstanbul dışına dahi çıkmadık tatil anlamında fakat arkadaşlarıyla 1 buçuk senedir Bursa’ya Sakarya’ya Antalya’ya tatillere gitti bu sefer de Cumartesi pazar Kartepe’ye 2 bekar arkadaşıyla gideceğini söyledi ben de evlenmeden önce her zamanını benimle geçirirdin şimdi sürekli onlarla plan yapıyorsun dediğimde sen de plan yap onlar yapıyor ben de onlara uyuyorum diyor. Ve bana bunu ben sorunca hafta sonu ne yapalım dediğimde söylüyor planını. sana da uyarım diyor fakat o gittiği zamanlar ben evde olduğum için burnundan fitil fitil getiriyorum her seferinde o yüzden de haftaya bir yere gideceksek de gitmiyoruz küs olduğumuz için, eşim Aslan Burcu ve 23 yaşında ben ona kendimi de yırtsam gideceği varsa gidiyor zaten ne yapacağımı artık bilmiyorum. Lütfen tavsiye verir misiniz