Evliyken bekar hayatı yaşamak

Bu ülkede erkek olmak varmış. Bu kız da en fazla 23'tür ama sabah iş için çıkıp ertesi gün akşam dönse şurada ne var bunda diyenlerin çoğu bu kadar gezginsen niye evlendin derdi. Ayrıca ben burada okuduğum konulardan sonra erkeklerin erkek erkeğe tatilini masum bulmuyorum, tatil bölgesinde gördüğüm kadarıyla erkek grubuyla tatile gelenler etrafındaki kadınlar rahatsız edici şekilde bakıyor. Kız kıza tatil gibi değil bence erkek erkeğe tatil.
Bence çok yanlış düşünüyorsunuz kadın yada erkek tabi ki yeri geldiğinde ertesi gün gelecek gençliğini yaşayacak. Yaşamadığı zaman böyle sorunlar oluyor ayrıca erkek erkeğe tatili onaylamamışsınız ama etrafta gördüğümüz kadarıyla kız kıza gidilen tatillerdede kızlar tehlikeli oluyor. Bu tamamen karakterle alakalı bir durum cinsiyetle alakalı değil. Düşünce tarzınız bana göre hatta bir çok kişiye göre yanlış.

21 yaşında aşık olduğum kişiyle evlenseydim şu an burada hiç konu açmamış olurdum. Yaş ilerledikçe insan anlıyor ki bazı insanlarla sadece arkadaş ya da sevgili kalmalıymışız çünkü evlilik çok ciddi karşılıklı sorumluluk istiyor.
Eşiniz de bir birey, kendine vakit ayirmasina izin verin ama bu sizi rahatsız ediyor görüyorum ki. Evliliğe hazır değilmişsiniz. Eşiniz de çok küçük umarım zamanla oturur yuvanız.

Back