- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
tebrik ederim canım, sonuna kadar git, peşini bırakma. erkeklerin evliyken okuması çok kolay. bir arkadaşım vardı erkek. yükseklisans yapıyordu,eşi de okuyor diye hiç yardım isteyemiyordu, içerde ders çalışıyorum diye kandırıp kadını,:CüvCüv: hep işlerden kaçardımerhaba benimde eşim tez aşamasındaydı evlendiğimizde kışın yaptı o da ilk verdiğinde düzeltme aldı 15 gün sonra filan hemen yaptı götürdü çok şükür bu sefer kabul edildi ve bitti şimdi diplomasını bekliyoruz bende bu kış açıköğretim işletmeye başlayacağım bilmiyorum yapabilirmiyim ama yapmam gerek ön lisans mezunu kalmak istemiyorum birde eşimi gördükçe hırslandım bakalım allah yardım etsin hepimize.
hayır canımcım, benim çocuğum yok. doktoraya başlamayı düşünüyorum, o yüzden de erteledim. ama sanırım daha fazla erteleyemeyeceğim, eşim çok istiyor artık
slm kızlar türkiyede işletme okudum ..sonra evlendim abd geldim..
şimdi hazırlık okuyorum ve yeni bir bölüm le üniversitede yeniden olucam ..
ezcacılık düşünüyorum ya baklaım...okumak çok keyifli insan sosyal oluyor fakat ah bide ders calışmak zorunda olmasak ..malum ben ing cok calışmalıyım...cok eksiklerim var şuan cocukta olmadıüı için rahat sayılırız fakat eşim 1 yıla kadar istiyor ..annemi yanıma almaya uğraşıyorum bende
herkeze kolay gelsin ..eğitime devam sevgiler
evet ben de bu yıl kazandım..Açıköğretim İşletme yazdım ilk tercihimi.Etraftan çok zorladılar Marmara Üniversitesi için puanın yetiyor diye ama..Malum sebepler..Evlilik çocuk...Ben hep geceleri oturup ders çalışıyorum ...Ancak o zaman vakit buluyorum..zor ama ne yapalım..Acaba ben de bu yaştan sonra yüksek lisans yapabilirmiyimki..çok merak ettim.Olmazsa hedefim SMM sınavları mali müşavirlik için okul biterse..
ne güzel ya barış güneşi tabi orada öss diye bir sıkıntı yok istediğin bölüme yazılıyorsun kesinlikle okumalısın bu fırsat herkesin eline geçmez allah zihin açıklığı versin, gönlüne göre versin.
annen türkiyedemi eğer onu da yanına alırsın oo sırtın yere gelmez annen yapar yemekleri sen ders çalışırsın ne güzel aman allah bozmasın hihoyyyt
evet ben de bu yıl kazandım..Açıköğretim İşletme yazdım ilk tercihimi.Etraftan çok zorladılar Marmara Üniversitesi için puanın yetiyor diye ama..Malum sebepler..Evlilik çocuk...Ben hep geceleri oturup ders çalışıyorum ...Ancak o zaman vakit buluyorum..zor ama ne yapalım..Acaba ben de bu yaştan sonra yüksek lisans yapabilirmiyimki..çok merak ettim.Olmazsa hedefim SMM sınavları mali müşavirlik için okul biterse..
sağ ol cnm benim ..evet öss derdin yok ...istediğin bölüme girebiliyorsun işte ing eksik buda zorluyor tabi ...dersten cok ing calışmam gerekiyo ...ama keyifli zaten aktif olmayı seven biriyim..annemler izmirdeler..burada kreş ve bakıcı büyük dert kesinlikle güvenilemiyor...
bakalım bebeğimiz bi olsun ..yardımcı olurlar inşa.s. ...
allah seninde gönlüne göre versin hzurun mutluluğun sağlığın daimi olsun sevdiklerinl eberbaerce bir ömür diliyorum ..sevgi ile ..kal..
iyi dileklerin için çok sağol canım inşallah birgün bitirdik diyede konuşuruz buradan allah nasip eder.
kaydirigubbakcemile5
kızlar bende evlendim hiç ders çalışmaıyorum açıköğreitm 2. sınıftayım bu sene 3. senem oolucak hala bitiremedim evliyken insanın ders çalıması çok zor gündüz zaten iş stresi eve gel yemek derken ev işleri ee tabibunun yanında eşinde var zor yani bakalım ders çalışıp geçmem lazım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?