Evliyken eşini aldatmış fakat bambaska bir konudan dolayı boşanmış birisi ile birlikte olur musunuz?

Merhaba ismini acıkca yazmadıgım bir üye gibi bir baslık attım 😅
bütün konuyu özetliyor aslında.

Kardeşim bekar 33 yasında
devlet memuru
, hiç evlenmedi
Birisi ile birlikte idi 7 aydır bizle tamıstırmak istedigini söyledi kabul ettik, daha once kmdir diye sormadık koca kadın, kendi fikirkerini verebilecegini düşünüyorduk.

Anne ve babamdan önce biz tanıştık eşimle.

Adam 39 yasında daha once bir evlilik yapmıs, annesinde kalan bir kızı var 11 yasında . İşi sabit degil. Esnaf gibi düşünün ama ek iş yapıyor insaat bi evi 2seneye bitecek ve arabası var, Evlenip bosanmış, cocugu olmasını da sorun etmedik kardeşim yasıyacak sonucta fakat bize anlasamdık eşimin psikolojik sorunlsrı vardı evde hep kavga vardı dayanamayıp anlasmalı bosandık dedi.

Eşim tanıdık cevresine sorunca, eşini defalarca aldattıgını, kadınında gercekten zor bir kadın oldugunu ve cocukla pek ilgilenmediğini ve hemen 2.evliliğini yapıp onla da sorunlar yasadıgınıı ögrendik.

Kardeşimin sevgilisi dogru soyluyor olsa bile eşini aldattmış olmasını kabul edemiyorum, yine yaapar diyorum ama kardesim anlamıyor.
Kardesimi kandırmış sen baskasın evet kötü bir hayatım vardı senle degiştim blabla diye.

Kardesim bile bile yürüyor ateşe, yıllar sonra böyle hissediyorum bozma diyor. Ailem birsey bilmiyor.

Hayat kendinin elbet ama hiçte yakısmıyorlar sanki.agzı güzel laf yapıyor adamın.

Israr ederse evlenıcem derse durmayız tabi ki karsısında ama bile bile de lades denir mi?

Siz napardınız.?

Güncelleme, kardesime bi mesaj attım baska bir hesaptan, kısaca yazdım sizi gördüm kendine yazık etme, sor etrafına falan filn, görüldü yaptı bıraktı.

Konusmuyoruz şu an.
İşin içine kardeş aile girdim mi zor oluyor maalesef haklısınız. Ben evlenmezdim çünkü her şeyi net yaşarım yani biri bir kere aldattıysa bir daha aldatır bunun devamı er geç gelir zaten hiç utanmadan yapmış bir kere niye bir daha aldatmasın ki? Ben böyle düşünüyorum aldatmanın bahanesi olmaz bence. Ama karar onun kararı tabi muhtelemen yanlışıyla kabul edip yaşamak istiyor kendisi siz ne deseniz o bildiğini yapacak

Sahte hesaptan mesaj attığınız an ; iyi niyet ve kardeşlik devre dışı kaldı.

Kardeşinizle tekrar tekrar konuşmak da bir seçenekti.

Kardeşiniz 33 yaşında. Kararı kesinse : kardeşliğe yakışan " Ne olursa olsun senin yanındayım ; her zaman kapım sana açık demektir " bence.
Elbette sırt dönmeyecegiz, ne yaşarsa yaşasın ilk koşan biz olacagız bile bile lades demesi bizi üzen. Yorum için tesekkurler

Elbette sırt dönmeyecegiz, ne yaşarsa yaşasın ilk koşan biz olacagız bile bile lades demesi bizi üzen. Yorum için tesekkurler

Sahte hesaptan gelen mesajın, sizden geldiğini öğrenince ; kardeşinizin size bundan sonra güveneceğini veya bir derdini paylaşacağını düşünmüyorum.

devlet memuru
, hiç evlenmedi
Birisi ile birlikte idi 7 aydır bizle tamıstırmak istedigini söyledi kabul ettik, daha once kmdir diye sormadık koca kadın, kendi fikirkerini verebilecegini düşünüyorduk.

Adam 39 yasında daha once bir evlilik yapmıs, annesinde kalan bir kızı var 11 yasında . İşi sabit degil. Esnaf gibi düşünün ama ek iş yapıyor insaat bi evi 2seneye bitecek ve arabası var, Evlenip bosanmış, cocugu olmasını da sorun etmedik kardeşim yasıyacak sonucta fakat bize anlasamdık eşimin psikolojik sorunlsrı vardı evde hep kavga vardı dayanamayıp anlasmalı bosandık dedi.

Eşim tanıdık cevresine sorunca, eşini defalarca aldattıgını, kadınında gercekten zor bir kadın oldugunu ve cocukla pek ilgilenmediğini ve hemen 2.evliliğini yapıp onla da sorunlar yasadıgınıı ögrendik.

Kardeşimin sevgilisi dogru soyluyor olsa bile eşini aldattmış olmasını kabul edemiyorum, yine yaapar diyorum ama kardesim anlamıyor.
Kardesimi kandırmış sen baskasın evet kötü bir hayatım vardı senle degiştim blabla diye.

Kardesim bile bile yürüyor ateşe, yıllar sonra böyle hissediyorum bozma diyor. Ailem birsey bilmiyor.

Hayat kendinin elbet ama hiçte yakısmıyorlar sanki.agzı güzel laf yapıyor adamın.

Israr ederse evlenıcem derse durmayız tabi ki karsısında ama bile bile de lades denir mi?

Siz napardınız.?

Güncelleme, kardesime bi mesaj attım baska bir hesaptan, kısaca yazdım sizi gördüm kendine yazık etme, sor etrafına falan filn, görüldü yaptı bıraktı.

Konusmuyoruz şu an.
Ben asla evlenmezdim. Ablası olsaydım da aileme söylerdim hemen......

devlet memuru
, hiç evlenmedi

Siz napardınız.?

Konusmuyoruz şu an.
Umarım kendini ateşe atmaz yazık eder nokta

Kardeşin 33 yaşına girmiş atanmış memur dairede falan herkes “ hadi evlilik yok mu “ diye soruyordur ona o da bu adamı bulmuş o yüzden istiyordur biraz da toplum baskısı ile hareket ediyordur.

Bana göre evlenmiş boşanmış olmak değil de çocuğunun olması sorun
Adamın düzenli işi de yokmuş
Kardeşin maaşından hem nafaka ödeyip hem ev geçindirmeyi göze almış mı ?

Bile bile ateşe yürümek malesef bu kız kardeş takmayinca da olmuyor çok iyi anlıyorum ama bazı insanlar yaşamadan anlamıyor

devlet memuru
, hiç evlenmedi

Siz napardınız.?

Konusmuyoruz şu an.
lütfen bu cevabımı ona okutun yazık etmesin kendine aldatan huyunu bırakmaz bu sabit ben aldatıldığım için ayrıldım adam 2.ye evlendi onuda aldatıyormuş hemde ne aldatma çocuk ise çocuğu olmayan için başlı başına sorun o kız yarın ona kuma gibi olur emin olur asla iki kişi yaşamayacaklar evliliği ayrıldığı kadın sorunluysa intikam için o çocuğu doldurup doldurup gönderecek çevremde hep bu örnekler var ve kadın evlendiyse o kız onlarla yaşayacak ergenlik çağı bilmem ne ne sorunlara gebe bi evlilik

Adamın bir tane bile artısı var mı, tercih etmeye değecek?
1) eşini aldatan,kandiran bir şerefsiz
2) yaşlı
3) yaşlı ama boş beleş yaşamış,doğru düzgün işi gücü maaşı yok
4) parasının büyük bir kısmını nafaka diye ödüyor ve ödemeye devam edecek, evlenince buyuk ihtimalle senin memur maaştan yiyecek o da eski eşine,kızına bakacak
4,5) üstteki maddeyi yapmıyorsa demek ki doğurduğu kızına Bile faydası olmayan,asalagin teki. Sana hiç faydası olmaz.
yaşlı demesen iyiydi 40 yaş olarak alındım:))

anlasamdık eşimin psikolojik sorunlsrı vardı evde hep kavga vardı

Şu cümleyi kuran bir adamla evlenmem. Daha aldatmadır, şudur budur kısmında değilim bakın boşanmanın sebebi olarak doğrudan ağır bir sebeple eski eşini hedef gösteriyor. İnsan çocuğunun hatırına kolay kolay demez şunu, çizmez eski eşinin imajını, daha üstü kapalı söyler illa söyleyecekse de.

Aklıma şu liseli bebelerin 3-4 gün flört edip, ayrıldıktan sonra kızı boklamaları hali geldi direkt.
Eski eşi hakkında böyle konuşan adamla olmak konusunda kardeşiniz bir daha düşünsün.

Şu cümleyi kuran bir adamla evlenmem. Daha aldatmadır, şudur budur kısmında değilim bakın boşanmanın sebebi olarak doğrudan ağır bir sebeple eski eşini hedef gösteriyor. "Anlaşamadık" demesi bile mahremine önem veren birinin göstergesidir. Aklıma şu liseli bebelerin 3-4 gün flört edip, ayrıldıktan sonra kızı boklamaları hali geldi direkt.

Eski eşi hakkında böyle konuşan adamla olmak konusunda kardeşiniz bir daha düşünsün.

Hep de kadın psikolojik problemli, agresif olur nedense😶

Arkadaş bir kişi de çıksın, ben şerefsizlik yaptım aldattım desin dürüstçe valla gözlerinden öpücem. Dürüst olun canımı yiyin yahu🤐

Konuya geleyim şerefsizden adam olmaz. Başka bir kadının ahını almış üstüne tekmeyi yemiş bir adamı! istemem.

yaşlı demesen iyiydi 40 yaş olarak alındım:))
Kiza göre yaşlı sonucta, hiç bir artısı olmayan 7 yaş büyük, coluklu çocuklu bir adama neden evlensin ki?
Bir yaşin evlilik için yaşlı olup olmaması tamamen karşıdaki kişinin yaşıyla alakalı:) kız yirmi yaşındaysa 33 yaş da yaşlı mesela^^

Kiza göre yaşlı sonucta, hiç bir artısı olmayan 7 yaş büyük, coluklu çocuklu bir adama neden evlensin ki?
Bir yaşin evlilik için yaşlı olup olmaması tamamen karşıdaki kişinin yaşıyla alakalı:) kız yirmi yaşındaysa 33 yaş da yaşlı mesela^^
33-39 normal ama ya. Adama yaşlı diyorsak kadın da yaşlıya bir var o zaman.

33-39 normal ama ya. Adama yaşlı diyorsak kadın da yaşlıya bir var o zaman.
Bence normal değil.
kırk olur kendisi ile denk-cocuksuz olur yine normal diyebilirsin, kırk olur maddi durumu çok yerindedir yine normal diyebilirsin, ama hem kırk yaşındal, hem coluklu çocuklu,fakir adamla 33 yaşında hayat deneyimi sıfır olan saf bir kadın nasıl denk olabilir ki?
Ben de 31 olacağım, 40 yaşındaki adama o gözle bakamam bile, hayatın benim olduğum noktasını o kadar geçmiş biriyle ne isim olabilir ki?
Aynı zamanda 31 de bana göre yaşlı bir rakam değil, ama tutup da üni öğrencisi çocuklarla birbirimize bakmayız,çünkü onların durduğu yer nerede, daha hayatın en basindalar,benim durdugum yer nerede...

Yaş konusunda uyumlu gibiler, yani bakınca sadece tip olarak kız cook iyi erkek vasat 😒 yas pek belli olmuyor.

Ne bileyim nerden tutsak elimizde kalıyor. Ciddi degiller desem neden tanıstırdı, sosyal medyada hiç foto paylasmıyorlar mesela, iyi bari diye seviniyorum😅

Back
X