• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyken eşini aldatmış fakat bambaska bir konudan dolayı boşanmış birisi ile birlikte olur musunuz?

Hala görüşüyorlar kızlar, benim yapacsgım birsey yok. Şu an uzak duruyoruz birbirimizden.

Demek ki aldatılsa, dayak yese gayet normal karşılayacak bir insan kardeşiniz. Yapacak bir şey yok alan memnun satan memnun. Çocuk olmaz inşallah böyle berbat bir evlilikten.

Allah akıl fikir versin kardeşinize. İnsanın kendine yaptığı kötülüğü bir başkası yapamazmış diye boşuna söylememişler.

Demek ki aldatılsa, dayak yese gayet normal karşılayacak bir insan kardeşiniz. Yapacak bir şey yok alan memnun satan memnun. Çocuk olmaz inşallah böyle berbat bir evlilikten.
Beni aldatmaz kafasında. Seviyor beni herşeyi ortada, cok ilgili sevgili cart curt diyor

Zaman göstericek bakalım ne olacak

Bence normal değil.
kırk olur kendisi ile denk-cocuksuz olur yine normal diyebilirsin, kırk olur maddi durumu çok yerindedir yine normal diyebilirsin, ama hem kırk yaşındal, hem coluklu çocuklu,fakir adamla 33 yaşında hayat deneyimi sıfır olan saf bir kadın nasıl denk olabilir ki?
Ben de 31 olacağım, 40 yaşındaki adama o gözle bakamam bile, hayatın benim olduğum noktasını o kadar geçmiş biriyle ne isim olabilir ki?
Aynı zamanda 31 de bana göre yaşlı bir rakam değil, ama tutup da üni öğrencisi çocuklarla birbirimize bakmayız,çünkü onların durduğu yer nerede, daha hayatın en basindalar,benim durdugum yer nerede...
Denktirler değildirler bilmem. Kendine denk görmüş ki evlenmek istiyor kadın. Ben adama yaşlı demene karşı çıktım.

Denktirler değildirler bilmem. Kendine denk görmüş ki evlenmek istiyor kadın. Ben adama yaşlı demene karşı çıktım.
Bana göre yaşlı, Allah Allah
İsteyen on yaş büyük adamlarla evlenir, isteyen benim exin anası gibi gider kendinden yirmi yaş küçük bekar adamla yaşar, konu sahibinin kardeşi gider kaç çocuklu ,boynuz takmaya meraklı adamlarla evlenir,bana ne?
Ama bana göre kırk yaşında adam otuzlarinin basindaki kız için yaslidir. Ben de mesela gençliğimin baharındayim ama vize final peşinde koşan yirmilerinin başında bebeler için yaşlıyım.

Bana göre yaşlı, Allah Allah
İsteyen on yaş büyük adamlarla evlenir, isteyen benim exin anası gibi gider kendinden yirmi yaş küçük bekar adamla yaşar, konu sahibinin kardeşi gider kaç çocuklu ,boynuz takmaya meraklı adamlarla evlenir,bana ne?
Ama bana göre kırk yaşında adam otuzlarinin basindaki kız için yaslidir. Ben de mesela gençliğimin baharındayim ama vize final peşinde koşan yirmilerinin başında bebeler için yaşlıyım.
Niye sinirleniyorsun ki? San göre öyleymiş, bana göre yaşlı değil adam. Ben de iyi anlaşırsam 24-25 yaşında adam için yaşlı değilim mesela.

Eşini aldatmış adamı bırak sevgilisini aldatmış adamla bile olmamak gerekir.
Çünkü bu bir karakter ve vicdan meselesidir.
Hayatında biri varken başkasıyla birlikte olabiliyorsa evli ya da bekar fark etmez o adam bunu hep yapacak zaman kollayacaktır.
Aslında sadece eşini aldatmış 😒 yani sevgililerine sadıkmış yani cok sacma bi yere gidiyor ama sadık olunca olabiliyormuş

Zor bir durum… elinizden geleni yapmışsınız anladığım kadarıyla. Aileniz de bu durumu biliyorsa karışmayın derim ben. Kardeşiniz 33 yaşında çocuk değil.

Back
X