Evliyken eski sevgiliyi özlemek

elipskii

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2019
209
161
18
Benim çocukluktan başlayan 7-8seneye yakın süren bir ilişkim vardı nişanlandık nerdeyse evlencez derken ayrıldık annesi beni hiç istemedi filan derken seve seve bitti.. sonra çevreden nişan attığımı duyanlar haber göndermeye başladı ve bu süreçte ailemin istediği biriyle tanışıp 6 ay içinde evlendim. Eşim çok iyi tam evlenilcek erkek tipi her şeye yardımcı sadece biraz bana karşı ilgisiz aşık olduğunu düşünmüyorum başlardaki heyecanı ve ilgisi kalmadı gibi 3seneye yaklaştık ama ben eşim bana karşı ilgisiz olunca hep öncrki sevgilimi anımsıyorum bazen çok ağır geliyo bu yük gün içinde modum düşüyo onu hala seviyo değilimdir hala ona aşık değilimdir diye kendimi frenliyorum. O da şuan başka biriyle sevgili ve o kıza bana yaşattıklarını yaşatığını düşündükçe kıskanıyorum ben ilgisizlikle sınanırken onun başkasıyla birlikte olması hiç adil gelmiyo onu bası zamanlar çok özlüyorum...

Kocana yazık. Sal adamı madem öyle. Sizin gibi biriyle bi ömür geçirmek. Acıyorum eşinize

Tam anlatamadım galiba eşim bana karşı ilgisiz olduğunda daha önceden gördüğüm ilgi aklıma geliyo.. yoksa eşime karşı benim bir eziyetim yok onu seviyo ve değer veriyorum

Tam anlatamadım galiba eşim bana karşı ilgisiz olduğunda daha önceden gördüğüm ilgi aklıma geliyo.. yoksa eşime karşı benim bir eziyetim yok onu seviyo ve değer veriyorum
Bu da bir eziyettir farzetki sen esinle her tartistiginda esin eski sevgilisini ozluyor sen ne yaparsin

Bu da bir eziyettir farzetki sen esinle her tartistiginda esin eski sevgilisini ozluyor sen ne yaparsin
Evet tabii ki istemem hatırlamasını.. ben de hatırlamak istemiyorum zaten. Aklımı dağıtmaya çalışıyorum o aklıma gelince. Ama basen kendimi yalnız hissediyorum ve bunu eşime de söyledim ilgisizliğin beni yoruyor dedim gün içinde ikimizde çalışıyoruz ve bir kez bile aramıyor sadece sevgi istiyorum bunu her fırsatta dile getiriyorum ama eşim eve geldiğinde bana sarılmaz, öpmez gece yatağa girmeden sarılmaz dokunmaz .. sevgiliyken böle değildi tabi ..

Cocugunuz varmi

Birde bunun bence esinle alakasi yok tahminimce oyle cok tartisan eden bi ciftte degilsiniz ve senin fikirlerine de onem veren birisi gibi geldi mesajlarina baktim ailesine gelmemeni fln normal karsiliyor bence esin ne kadar iyi olursa da olsun sen o eski gunlerdeki macerayi ortami ozlemissin yanlizlikla alakasi yok

Nereden anladiniz ki etraflica konusmadiniz mi hic bu konuyu
Ben bebek yapsak mı artık diyorum mesela işten iznin nasıl olcak emin msn filan diyo sonra ben ertesi gün ya da erteleyelim şimdilik dediğimde hiç ısrar etmiyor evliliğimizin başlarından beri 2-3 sene yapmayız diyodu da zaten

Evet tartışmamız çok yok Sadece bir o kdar da ilgi yok.. ve ben bunu söylediğimde ben böyleyim kabul edersene geliyo konu. Eve geldiğinde öpmek istiyorum uzaklaşıyo akşam otururken yanına oturmak istiyorum pek oralı olmuyo aynı evin içinde insan birbirine dokunmak istemez mi? Hadi gün içinde aramasını geçtim.

Böyle İlgisizce yünler geçerken de eskisi gelio aklıma yanımdayken bile elimi tutar öper koklardı bunlar geliyo aklıma istemesem de rüyalarıma bile giriyo

Kocana yazık. Sal adamı madem öyle. Sizin gibi biriyle bi ömür geçirmek. Acıyorum eşinize
Emin ol ben ona bana gösterdiği ilginin iki katını gösteriyorum.. ne verirsen onu alırsın hesabı ama ben verdiğimi alamıyorum hiç.

Emin ol ben ona bana gösterdiği ilginin iki katını gösteriyorum.. ne verirsen onu alırsın hesabı ama ben verdiğimi alamıyorum hiç.
Konuşmadan hiç biseyi çözemezsin. Adam akıllı konuşmayı denedinmi

Libidoda mi bir sorun var acaba

Konuşmadan hiç biseyi çözemezsin. Adam akıllı konuşmayı denedinmi
Elbette kaç kez.. gün içinde o aramadı ben araDım o sarılmadı ben sarıldım o gelmedi ben gittim ve ben sadece sevgi işgi bekliyorum dedim parasal bi sıkıntı da yok ama kendisi buna alışkın olmadığını sevgisini çok belli edemediğini vs sölüyor

O zaman aklınıza böyle durumlarda şunu getirin sevgiliniz sizin özlediğiniz ilgiyi şu an bir başkasına gösteriyor. Yani her durumda siz eski sevgiliden yine ilgi görmüyorsunuz. Görmeyeceksiniz de. Kendiniz yazmışsınız önceden gördüğüm ilgi diye. O zaman onu düşünmek yerine eşiniz olan erkekle aranızdaki kopukluğa çözüm bulmak daha mantıklı.

Libidoda mi bir sorun var acaba
Evet biraz var gibi genelde yorgunum vs çekiyor ki kendime göre bakımlıyım da alımlıyım da ama yetersiz gibi de hissettiriyor işte böyle yaparak istenmemek ilgilenilmemek.. ki evde paspal bile gezmiyorum ilgisini çrkebilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…