Bu da bir eziyettir farzetki sen esinle her tartistiginda esin eski sevgilisini ozluyor sen ne yaparsinTam anlatamadım galibaeşim bana karşı ilgisiz olduğunda daha önceden gördüğüm ilgi aklıma geliyo.. yoksa eşime karşı benim bir eziyetim yok onu seviyo ve değer veriyorum
Evet tabii ki istemem hatırlamasını.. ben de hatırlamak istemiyorum zaten. Aklımı dağıtmaya çalışıyorum o aklıma gelince. Ama basen kendimi yalnız hissediyorum ve bunu eşime de söyledim ilgisizliğin beni yoruyor dedim gün içinde ikimizde çalışıyoruz ve bir kez bile aramıyor sadece sevgi istiyorum bunu her fırsatta dile getiriyorum ama eşim eve geldiğinde bana sarılmaz, öpmez gece yatağa girmeden sarılmaz dokunmaz .. sevgiliyken böle değildi tabi ..Bu da bir eziyettir farzetki sen esinle her tartistiginda esin eski sevgilisini ozluyor sen ne yaparsin
Cocugunuz varmiEvet tabii ki istemem hatırlamasını.. ben de hatırlamak istemiyorum zaten. Aklımı dağıtmaya çalışıyorum o aklıma gelince. Ama basen kendimi yalnız hissediyorum ve bunu eşime de söyledim ilgisizliğin beni yoruyor dedim gün içinde ikimizde çalışıyoruz ve bir kez bile aramıyor sadece sevgi istiyorum bunu her fırsatta dile getiriyorum ama eşim eve geldiğinde bana sarılmaz, öpmez gece yatağa girmeden sarılmaz dokunmaz .. sevgiliyken böle değildi tabi ..
Birde bunun bence esinle alakasi yok tahminimce oyle cok tartisan eden bi ciftte degilsiniz ve senin fikirlerine de onem veren birisi gibi geldi mesajlarina baktim ailesine gelmemeni fln normal karsiliyor bence esin ne kadar iyi olursa da olsun sen o eski gunlerdeki macerayi ortami ozlemissin yanlizlikla alakasi yokEvet tabii ki istemem hatırlamasını.. ben de hatırlamak istemiyorum zaten. Aklımı dağıtmaya çalışıyorum o aklıma gelince. Ama basen kendimi yalnız hissediyorum ve bunu eşime de söyledim ilgisizliğin beni yoruyor dedim gün içinde ikimizde çalışıyoruz ve bir kez bile aramıyor sadece sevgi istiyorum bunu her fırsatta dile getiriyorum ama eşim eve geldiğinde bana sarılmaz, öpmez gece yatağa girmeden sarılmaz dokunmaz .. sevgiliyken böle değildi tabi ..
Yok korunuyoruz ben bazen yokluyorum olda mı acaba filan diye ama eşim istemiyor şu an bariz belli edemese de ben anlıyorumCocugunuz varmi
Nereden anladiniz ki etraflica konusmadiniz mi hic bu konuyuYok korunuyoruz ben bazen yokluyorum olda mı acaba filan diye ama eşim istemiyor şu an bariz belli edemese de ben anlıyorum
Ben bebek yapsak mı artık diyorum mesela işten iznin nasıl olcak emin msn filan diyo sonra ben ertesi gün ya da erteleyelim şimdilik dediğimde hiç ısrar etmiyor evliliğimizin başlarından beri 2-3 sene yapmayız diyodu da zatenNereden anladiniz ki etraflica konusmadiniz mi hic bu konuyu
Evet tartışmamız çok yok Sadece bir o kdar da ilgi yok.. ve ben bunu söylediğimde ben böyleyim kabul edersene geliyo konu. Eve geldiğinde öpmek istiyorum uzaklaşıyo akşam otururken yanına oturmak istiyorum pek oralı olmuyo aynı evin içinde insan birbirine dokunmak istemez mi? Hadi gün içinde aramasını geçtim.Birde bunun bence esinle alakasi yok tahminimce oyle cok tartisan eden bi ciftte degilsiniz ve senin fikirlerine de onem veren birisi gibi geldi mesajlarina baktim ailesine gelmemeni fln normal karsiliyor bence esin ne kadar iyi olursa da olsun sen o eski gunlerdeki macerayi ortami ozlemissin yanlizlikla alakasi yok
Emin ol ben ona bana gösterdiği ilginin iki katını gösteriyorum.. ne verirsen onu alırsın hesabı ama ben verdiğimi alamıyorum hiç.Kocana yazık. Sal adamı madem öyle. Sizin gibi biriyle bi ömür geçirmek. Acıyorum eşinize
Konuşmadan hiç biseyi çözemezsin. Adam akıllı konuşmayı denedinmiEmin ol ben ona bana gösterdiği ilginin iki katını gösteriyorum.. ne verirsen onu alırsın hesabı ama ben verdiğimi alamıyorum hiç.
Libidoda mi bir sorun var acabaEvet tartışmamız çok yok Sadece bir o kdar da ilgi yok.. ve ben bunu söylediğimde ben böyleyim kabul edersene geliyo konu. Eve geldiğinde öpmek istiyorum uzaklaşıyo akşam otururken yanına oturmak istiyorum pek oralı olmuyo aynı evin içinde insan birbirine dokunmak istemez mi? Hadi gün içinde aramasını geçtim.
Elbette kaç kez.. gün içinde o aramadı ben araDım o sarılmadı ben sarıldım o gelmedi ben gittim ve ben sadece sevgi işgi bekliyorum dedim parasal bi sıkıntı da yok ama kendisi buna alışkın olmadığını sevgisini çok belli edemediğini vs sölüyorKonuşmadan hiç biseyi çözemezsin. Adam akıllı konuşmayı denedinmi
Tam anlatamadım galibaeşim bana karşı ilgisiz olduğunda daha önceden gördüğüm ilgi aklıma geliyo.. yoksa eşime karşı benim bir eziyetim yok onu seviyo ve değer veriyorum
Evet biraz var gibi genelde yorgunum vs çekiyor ki kendime göre bakımlıyım da alımlıyım da ama yetersiz gibi de hissettiriyor işte böyle yaparak istenmemek ilgilenilmemek.. ki evde paspal bile gezmiyorum ilgisini çrkebilmek içinLibidoda mi bir sorun var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?