Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
düşünüyosan giriyodur belki bazen banada oluyor bekarmışım gibi görüyorum kendimi eski sevgilimle konuşuyorum sonra eşim gelir falan saçma sapan rüyalar :) ihanet sayacak bişey yok bunda
Ya kizlar evliyim anneyim cok da mutluyum eşimi de cok seviyorum ama bazen geceleri ruyamda eski sevgilerimi falan görüyorum kotu seyler görmüyorum ama mesela yolda yuruyoruz vs bu tarz seyler görüyorum sonra da uyaninca esime ihanet etmis gibi hissediyorum:/ var mi boyle ben gibi rüyasında eski sevglisini goren yoksa bende mi bi gariplik var :)
düşünüyosan giriyodur belki bazen banada oluyor bekarmışım gibi görüyorum kendimi eski sevgilimle konuşuyorum sonra eşim gelir falan saçma sapan rüyalar :) ihanet sayacak bişey yok bunda
Ahh bu psikolojiler bu rüyalar:) neler neler görürüm ben de bazen.. bir de unutmayayim diye google a yazarim ruya tabirini geri kapatıp uyumaya devam ederim sabah unutmayim bakayım diye:) unutmak ta kötü
Ahh bu psikolojiler bu rüyalar:) neler neler görürüm ben de bazen.. bir de unutmayayim diye google a yazarim ruya tabirini geri kapatıp uyumaya devam ederim sabah unutmayim bakayım diye:) unutmak ta kötü