Evliyken eski sevgiliyi ruyada gormek:/

düşünüyosan giriyodur belki bazen banada oluyor bekarmışım gibi görüyorum kendimi eski sevgilimle konuşuyorum sonra eşim gelir falan saçma sapan rüyalar :) ihanet sayacak bişey yok bunda

Olur öyle şeyler arada,kendinizi bunun için kötü hissetmeyin bence. Bilinçaltıdır,mesajcı rüyadır,anlamı cok güzel bir rüyadır belki?

Ya kizlar evliyim anneyim cok da mutluyum eşimi de cok seviyorum ama bazen geceleri ruyamda eski sevgilerimi falan görüyorum kotu seyler görmüyorum ama mesela yolda yuruyoruz vs bu tarz seyler görüyorum sonra da uyaninca esime ihanet etmis gibi hissediyorum:/ var mi boyle ben gibi rüyasında eski sevglisini goren yoksa bende mi bi gariplik var :)
Ben de hiç öyle şeyler olmuyor ama rüyama girse bile neticede hiç bir his tasimadigim kişi onemsemezdim

düşünüyosan giriyodur belki bazen banada oluyor bekarmışım gibi görüyorum kendimi eski sevgilimle konuşuyorum sonra eşim gelir falan saçma sapan rüyalar :) ihanet sayacak bişey yok bunda
Yani düşünüyorum ama keske olmasaydi keske ilk sevglim de son sevglim de esim olsaydi diyerek düşünürüm belki ondandir:)

Kim bilir belki.. benm pskolojim bi garip ztn bide ruyada vs görünce iste kotu hissediyorum bazen kendimi:)
Ahh bu psikolojiler bu rüyalar:) neler neler görürüm ben de bazen.. bir de unutmayayim diye google a yazarim ruya tabirini geri kapatıp uyumaya devam ederim sabah unutmayim bakayım diye:) unutmak ta kötü

Ahh bu psikolojiler bu rüyalar:) neler neler görürüm ben de bazen.. bir de unutmayayim diye google a yazarim ruya tabirini geri kapatıp uyumaya devam ederim sabah unutmayim bakayım diye:) unutmak ta kötü
Genelde ben de unuturum ama bazen unutulmuyor en sacma rüya:D bide bilincaltim ne garipse biriyle bisey konussak hemen ruyama girer falan

Back
X