Evliymiş devamı

Insanlara anlattigina falan inaniyosun bebege senin adini verdigine inaniyosun. Kaç yaşindasin 15 mi
Kimliği gösterdi. Annesiyle konuşurken de seslerini dinletti. Zaten bende istemiyorum yalan yanlış bir olay onun için konu açtım. Memnun oldugum bi olay değil yani

Bir konu açmıştım tam 1 ay önce kitlemiştim tekrar açma talebinde bulundum ama yöneticiler aktif değil bayram dolayısıyle giremeyebilirler diye devam konusu açtım kusura bakmayın...

Konum şuydu
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/evliymis.1082172/

Yazalı tam 1ay geçmiş. Bu 1ayda birçok olay oldu. Öncelikle evli insanlar duygularını aldırmış tabi değil gönlü kayabilir bunu açıkça söyleyip yollarını ayırırsalar aldatmaya girmez diye düşünüyorum ama ben asla bu sebebin bir parçası olmam. Sorun da bu. Görüştük ağlayarak görücü usulü evlendiklerini,sevmediğini daha önce boşanmaya kalktıgını belgeleriyle gösterdi ama aileleri arada çocuklar var diye razı gelmemişler barıştırmışlar ve şuan yeni bir çocukları daha doğdu. Son çocugu da boşanmaktan vazgeçince belki düzeliriz diye yapmışlar ama yine düzelememişler. Çocuga da maalesef benim adımı koydu. Boşanıcam dedi. Kabul etmedim çocuklar küçük ben mutsuzluk üzerine mutluluk kuramam dedim. Kaçalım dedi ben kendime bu hayatı layık görmüyorum dedim. Ayrıldık. Çok ağladı karşımda sonra da telefonda ağladı. Annesine babasına ve bikaç arkadaşına da anlatmış beni. Ya duyulursa yapma dedim. Ne olursa olsun ben razıyım dedi. Görüşmüyorum bağları kopardım watsaptan falan durum yazıyo işte melankolik aşk acılı sözler falan. Numaramı değiştirecektim zaten konuşmuyosun eğer onu da yaparsan gelir evine karşına dikilirim birgün diyor. Öyle bir şey olsa zaten büyük skandal kime nasıl anlatacaksın. Karma karışık bi hal aldı işte. Artık yoruldum. Seviyor olabilirim ama benim defolmam lazım bende iletişimi kopardım sizce bu işin sonu ne olur daha ne yapmalıyım
İletişimi kopardıysanız daha nesini merak ediyorsunuz. Keşke yok olsa sizin gibiler. Evli olduğunu öğrendiğiniz anda tamamen görünmez olmanız gerekirdi. Hala devam etmişsiniz görüşmeye.

Adamin karısını kuluçkaya bağlamışlar.adam cocuk yapmaktan firsat bulup sevgili yapıyor gibi.merak etme konu sahibi ağlamalarına da kanma sen olmasan bunu kabul edecek birini bulur.sen güzel bir yuva kur.adamin hayati brezilya dizileri gibi.

Canim sen ne diye gorusuyorsun hala evli adamla. Telefonmus, yuz yuzeymis,whats up durumuymus.Hani ne bekliyorsun?
Saf misin, acimasiz mi? Adam cocuk diziyor. Sen ayrilmasini mi bekliyorsun. Ne diyelim sana biz? Igrenc bir adam. Karaktersiz. Ayrilsa kabul ediceksin sana da bravo :KK9: ay sabah sabah sinirim bozuldu:oha:

Bı bi
Evli oldugunu bilmiyodum bekar olarak tanıtmıştı sonradan ortaya çıktı
le adamın karakterini tahlil etmeye yeterliyken halen yprum bekliyorsunuz. Şu forumda öğrendim ki eşlerini aldatan tüm adamlar görücü usulü zor rla evlendirilmiş,zorla çocuk yapmış. Yemeyin bunları güzel kardeşim. Resmen yalancı ve sahtekar. Yolunuza bakın

Bir konu açmıştım tam 1 ay önce kitlemiştim tekrar açma talebinde bulundum ama yöneticiler aktif değil bayram dolayısıyle giremeyebilirler diye devam konusu açtım kusura bakmayın...

Konum şuydu
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/evliymis.1082172/

Yazalı tam 1ay geçmiş. Bu 1ayda birçok olay oldu. Öncelikle evli insanlar duygularını aldırmış tabi değil gönlü kayabilir bunu açıkça söyleyip yollarını ayırırsalar aldatmaya girmez diye düşünüyorum ama ben asla bu sebebin bir parçası olmam. Sorun da bu. Görüştük ağlayarak görücü usulü evlendiklerini,sevmediğini daha önce boşanmaya kalktıgını belgeleriyle gösterdi ama aileleri arada çocuklar var diye razı gelmemişler barıştırmışlar ve şuan yeni bir çocukları daha doğdu. Son çocugu da boşanmaktan vazgeçince belki düzeliriz diye yapmışlar ama yine düzelememişler. Çocuga da maalesef benim adımı koydu. Boşanıcam dedi. Kabul etmedim çocuklar küçük ben mutsuzluk üzerine mutluluk kuramam dedim. Kaçalım dedi ben kendime bu hayatı layık görmüyorum dedim. Ayrıldık. Çok ağladı karşımda sonra da telefonda ağladı. Annesine babasına ve bikaç arkadaşına da anlatmış beni. Ya duyulursa yapma dedim. Ne olursa olsun ben razıyım dedi. Görüşmüyorum bağları kopardım watsaptan falan durum yazıyo işte melankolik aşk acılı sözler falan. Numaramı değiştirecektim zaten konuşmuyosun eğer onu da yaparsan gelir evine karşına dikilirim birgün diyor. Öyle bir şey olsa zaten büyük skandal kime nasıl anlatacaksın. Karma karışık bi hal aldı işte. Artık yoruldum. Seviyor olabilirim ama benim defolmam lazım bende iletişimi kopardım sizce bu işin sonu ne olur daha ne yapmalıyım
Ayyyy çocuğuna senin adını koyunca seni mı sevçyor oluyor? Ben kocama acımıyorum siz nasıl böyle saçma salak insanlara acıyıp seviyorum diyebiliyorsunuz? Adam evli. Tırı vırı bunlar boşanmak istedim aileler engel oldu bla bla bla. Boşanmak isteyen gider dava açar boşanır çoluk çocuk zaten umurunda olsa başkasıyla ilişki yaşamaz.

çocuğuna sizin ismini koymuş adam,eşi doğum için gün sayarken nette kadın peşinde.siz de gerçekleri öğrendiğinizde günah çıkarıyor.Profesyonel bir yalancıyla karşı karşıyasınız.Sadece uzak durun diyorum

Bencede defolmaN lazım kuru ask laflarıyla gözünü boyamasına izin verme. Yok arayı duzeltmek ıcın cocuk yapmış gec onları kanma.

Bu kadar saf olma .internetten taniştigi birini ana babasina anlatacak mi saniyorsun. Hicmi araştirmadin aldatan erkek yalani. Karimi sevmiyorum ..zorla evlendirildim.. yakinda boşanacam.. Adam seni metresi yapcak haberin yok.. Eger farkindaysan seninle mesajlaşip karisinin yatagina giriyor şe...siz...
Bak tatlim burdaki ablalarini dinle ve o pisligi her yerden engelle.. eger sana ulaşirsa bas küfürü.. karisina söylemekle tehdit et .. bak nasil kaçiyor..

Haysiyetsiz pislik neyini seviyorsun bu sümüklü adamın zamk gibi yapışmış sana.

Genç kızsın git kendine denk birini bul işin ciddiyetinin farkına var o seni tehtid ediyorsa sen de onu tehtid et rahatsız edersen şikayet ederim de hadi bi tarafları sıkıyorsa çıksın senin karşına. Azıcık empati yap o adamın karısı sen olsaydın ne hissedersin dünya da adam mı kalmadı .

Piyasada bekar adam mi kalmadi, mutlu olmayan adam bosanir,erkek milleti i ti bahane edip bosaniyor zaten. Kadin mi bu cocuklarimla sokaga dusmeyim diye evliligini kurtarmaya calissin. Evliligini dusunen adamin tanisma sitesinde isi ne

Benim bir çocukluk arkadaşım var kırk yaşında boşanmış iki kızı var.ve bu kadın iki ayrı adamla senin yaşadığın olayı yaşadı.ikisi de evliydi ama ikisi de eşlerini sevmiyor ve ayrılmaya çalışıyordu.ve ne hikmetse benim arkadaşı çok sevmelerine rağmen eşlerinden ayrilip onunla evlenmediler.bir müddet takılıp terk ettiler.ha benim arkadaş akillandimi hayır yine bu tarz bir ilişki yaşar çünkü adamlar hernekadar bunu kandırıyorsa da bu da zaten kanmak istiyor.bence sen de adama kanmaik istiyorsun

O değil de karısı nasıl şüphelenmiyor o da ilginç . Demek ki Kocacım beni aldatmazlardan:KK53:

Back
X