Evliymiş devamı

Ya bu konu aklıma geçenlerde açılan bir konuyu getirdi, başlığı hatırlasam link koyacağım. Kadın evli adam evli, kadın adamın ilk sıkıymış da, adam yıllarca sevmiş de, yıllar sonra bir düğünde görmüş de, yok ağlamış da yok bilmemneler neler yazmıştı konu sahibi. Eleştirilince de size yapılsa çok etkilenirdiniz demişti , ona da böyle gülmüştük falan.

Adam üçüncüyü vermiş kucağına oyalansın diye ben de sanalda fink atayım diyordur.
Ne olursa olsun kadın hisseder ya.
Ya adam çok profesyonel , ya da kadın evliliğim bozulmasın diye görmezden gelenlerden.
Konu sahibinin anlattığına göre adam şaşkın yani illaki fire verir.ay belki şu anda karısı bile bunu okuyor olabilir .:anne:

Ailesi razı gelmedi diye sözde istemediği bir evliliği sürdüren adam öngörüsüz şekilde sevmediği kadından çocuk yapan bir adam anca WhatsApptan durum mesajı paylaşır sonra çoluk çocuk toplanıp pikniğe giderler
Sonunuz olmaz zaten ama iletişimi koparmaz ve ona acırsanız en çok olacağı bir kaç sene beraber yaşayıp sonra adamın ailesine dönüşü olur. Kaç yaşına gelmiş adamlar hala aynı numaralarla kız tavlamaya çalışıyor kızlarda hala aynı numaralara tav oluyor
Lütfen kendinize aklı başında birini bulun gerçekten o hayatı ve muameleyi kendinize layık görmeyin

Ya yıl olmuş 2018 hala evli erkeklerin seni seviyorum karımla mecburen evliyim yalanlarına inanacak zavallı kızlar kaldıysa yuh yani. O kadar mı sevgisiz yetiştiniz her seviyorum diyene kanıyorsunuz,yoksa işinize mi geliyor böyle ahlak dışı bir olay?

Bekle karısını boşar da seni aşır. Görüşmüyorsan whatsapp durumunu falan nasıl görüyorsun neden engellemiyorsun?
Bence karısına git anlat o boşasın adamı. Öyle biri yakışmaz evde çocuklarına bakıp adamı sadık zanneden bir kadının yanına.

siz kesinlikle masum değilsiniz. bu kadar şeyi öğrendikten sonra hala iletişimdesiniz. yok olun kaybolun, irtibatınızı kesin, iletişimin her yolunu kapatın. engelleyin, rahatsız ederse savcılığa vereceğinizi söyleyin. karına söylerim deyin. hiç mi başınızda büyük yok. annenize babanıza abinize akrabanıza söyleyin.
bakın isterseniz iletişimi koparmanın bir sürü yolu varmış.
yok annesine babasına beni anlatmış, kızına benim adımı koymuş hala alaturka düşünüyorsunuz. 20 yaşınızda böyle ilişkilerin içinde ne işiniz var, kendinizi buna mı yakıştırıyorsunuz?
karşınızdaki karısı hamileyken kendine partner arayan insan, kanmayın artık bunların aynı temcit pilavı hikayelerine. evli olduğunu öğrendiniz, bitti gitti olmalı.
ayıptır, günahtır. aileniz çevreniz öğrendiğinde ne hissedeceksiniz.

Kusura bakmayın ama bana çokta “iletişimi koparmak istiyormuşsunuz” gibi gelmedi. Madem iletişimi koparmak istiyorsunuz o zaman ne diye görüşüyorsunuz evli olduğunu bile bile bir daha adamla? Şayet evliliğinde problemler yaşıyorsa zaten boşanır! Siz bir çekilin bakalım aradan da onlar problemleri için boşanmak mı yoksa yollarına devam etmek mi seçeneğini seçecekler kendileri karar versinler. Siz böyle bir görünüp bir kayboldukça adama ümit vermiş oluyorsunuz. Ne kendinizi ne bizleri kandırmaya çalışmayın şimdi ama istemiyorum diye. Vebali çok büyük. Yaşattığınızı yaşarsınız inanın.

Benzer bir durumu ben de yaşadım. Tam hayatımın erkeği olduğunu düşünmeye başlamıştım ki, evli olduğunu öğrendim. O noktada arkama dahi bakmadan ve tek kelime dahi etmeden kaçtım. Ne sesimi duyurdum ne yüzümü görebildi. Yani isteseniz siz de bu şekilde yaklaşabilirdiniz. Ben yinede bilmediğim bu durumun içine düştüğüm için kendimi hala kötü hissediyorken, sizin şu “istemiyorum ama görüştüm” tavrınızı anlamak mümkün değil. İyi de olsa kötü de olsa ellerinizi çekin başka insanların evliliklerinden..

Insanlara anlattigina falan inaniyosun bebege senin adini verdigine inaniyosun. Kaç yaşindasin 15 mi
Konu sahibi evli adama aşık olmuş, aşırı ergenus yapıya bürünmüş, Bol entrikalı Türk dizileri ile büyümüş. Beni rahat bırakmasın hep arasın ama kadınlar kulübü Üyelerine de ben istemem deyim hepsi de bana inansın modunda. Hımmm tamam biz de inandık

Ya yıl olmuş 2018 hala evli erkeklerin seni seviyorum karımla mecburen evliyim yalanlarına inanacak zavallı kızlar kaldıysa yuh yani. O kadar mı sevgisiz yetiştiniz her seviyorum diyene kanıyorsunuz,yoksa işinize mi geliyor böyle ahlak dışı bir olay?
Olmaz mı ya . Is arkadaşım anlatıyordu adam çok mutsuzmus ona çok aşıkmış, karısıyla konuşmuyormuş sabaha kadar onla yarışıyormuş . Allahım dedim mutsuzsa boşansın onu da yapamazmış karısı hamileymiş. Hep mi aynı olur ve kızlar da inanır. Hamileyken sevisemeyen erkeklerin açılımı

İlk konunu okudum. 2 gün konuştunuz sonra adam uygulamadan çıktı sonra tekrar konuştunuz filan tüm bu süreç 1 hafta mı?

Böyle adamları ben ,yalanı iyi söyleyen falcılara benzetiyorum.Karşısındaki çözüp hangi damardan gireceklerini iyi biliyorlar.konu sahibi kızımızı da zaaflarından yakalayıp punduna getirmeye çalışmış adam

Bırak canım yaa cocukları var
Adam bırakıp kacalım dıyor
Akıl var mantık var sen bu cocukları agac kovugundamı buldun..
Kanından canından olanı gozu gormeyen adam yarın bıgun hevesı gecınce senımı gorur..
Boş işler bunlar yıllarca asık olup evlenenler bıle bıkac yılda kedı kopek gıbı oluyor hersey sevgılılıktekı gıbı kalmıyor
Sen sen ol cocuklarını bukadar gozden cıkaran bır ınsan herkesı cıkarır
Bunu unutma..
Insanın ıcınde sahıplenme vıcdan olucak oda beyfendıde sadece sana karsı var
Kanma sakın cok uzulursun..

Yazik ki o son dogan cocuga..
Akli erdiginde muhakkak adimi nasil koydunuz diye soracak. Ne buyuk bir utanç..
Aldatmayi herseyi gectim bu hakka girer. Evli oldugunu ogrendikten sonra hala gorustugunuz icin o kadinin o cocuklarin ve ozellikle o son cocugun hakkina girdiniz.
Insallah bu adam musvettesiyle gorusmeye devam etmezsiniz. Sonu sizin icin daha kotu olacak.

Bırak canım yaa cocukları var
Adam bırakıp kacalım dıyor
Akıl var mantık var sen bu cocukları agac kovugundamı buldun..
Kanından canından olanı gozu gormeyen adam yarın bıgun hevesı gecınce senımı gorur..
Boş işler bunlar yıllarca asık olup evlenenler bıle bıkac yılda kedı kopek gıbı oluyor hersey sevgılılıktekı gıbı kalmıyor
Sen sen ol cocuklarını bukadar gozden cıkaran bır ınsan herkesı cıkarır
Bunu unutma..
Insanın ıcınde sahıplenme vıcdan olucak oda beyfendıde sadece sana karsı var
Kanma sakın cok uzulursun..
Bir insanin gozu cocuklarini gormuyorsa, yalnizliga mahkum demektir. Umarim konu sahibi gorusmeye devam etmez. Kadin ve cocuklar icin icim burkuldu.

Ya bu konu aklıma geçenlerde açılan bir konuyu getirdi, başlığı hatırlasam link koyacağım. Kadın evli adam evli, kadın adamın ilk sıkıymış da, adam yıllarca sevmiş de, yıllar sonra bir düğünde görmüş de, yok ağlamış da yok bilmemneler neler yazmıştı konu sahibi. Eleştirilince de size yapılsa çok etkilenirdiniz demişti , ona da böyle gülmüştük falan.
Evet onu ben de hatirliyorum. Adam,kadini cok seviyormus,agliyormus,dualar ediyormus. Her ne hikmetse bosanmak aklina gelmiyormus :)

Bir insanin gozu cocuklarini gormuyorsa, yalnizliga mahkum demektir. Umarim konu sahibi gorusmeye devam etmez. Kadin ve cocuklar icin icim burkuldu.
Evet canımya cocukları gozu gormeyen vıcdan sahıbı degıldır
Onun askı gecıcı bır heves otesıne gecemez..
Insanda karakter olucak..
Sen yenı dogum yapmış lohusa kadına bunları yap ..cocuklarına bunu reva gor
Sonra baskası ıcın öldüm bittim de..
Hı dogrudur oldugu bıttıgı ama kac ay....orası muamma..
Konu sahıbı yıne soyluyorum cocuklarına sahıp cıkan onları ne olursa olsun bırakamam dese
Esınden bosansada sana gelmiş olsa
Bı sekıl dersınkı esıyle anlaşamıyor ana cocuklarına super bır baba..ozaman saygı duyardım..
Ama bu sekılde onları gormeyen 2 ay sonra senıde gormez hıc kapılma derım..

böyle bir adamdan hayır gelmez madem sevmiyon karını ne diye çocuk yapıyorsun

Ben bu filmi yüzlerce kez izledim klasik aldatan tüm erkekler eşlerini sevmiyor zorla evlendirilmiş ....... ama habire çocuk eş öğrenince asiğim oluyorum sana bir boş anımdan faydalanın ve 3. Kişiyi suçlayıcı siyrilirlar.......ve emin olun söyle sizi harcamak için bir saniye falan dusunmezler hep ayni masal hep ayni hikaye sevmeyen adam napiyor biliyor musun ? Kimseye duyurmaya sessizce boşanıyor. Ve boşanma davasi açılıp barisildiysa yüzde 99 erkek tarafı köpek gibi pişman olup karisina yalvar yakarà o davayı düşürüyor. Çok mu kafanı karışık karısını arayın esin bana bekar olduğunu söyledi öğrenir öğrenmez ayrıldım bu adama dikkat et de gerçekleri bir de eşinden dinle.senden önce bu masalları anlata anlata kaç kişiyi kandirmistir emin ol .....kadınları cozuyorlar...hem eşini hem 3. Kişiyi aptal yerine koyup o kocaman egolarini tatmin ediyorlar o kadar ....aklını başına al ve bi de yaptığı yanına kar kalmasın bi de rezil et bak katılırım kariçığm die karısının eteklerine nasıl sarılıp seni dakkada nasıl harciycak ....bu kadar eminim......yüzlerce kez gordum

Back
X