Bebek Beslenmesi evolvia bebek mamasi kullanan annisler var mi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
evolvia yı genelde seviyor bebekler canım. ben çok mama denedim evolvia da kaldım :)
Dün aldım bende doktorumuz tavsiye etti hipp mi evolvia mi dedim hipp daha iyi dedi aslında ama ben yine de 1 kutu evolvia 1 kutu hipp aldım sırayla deniycem bakalım sabah verdim cok istekli icmedi ama bakalım alisir inş :)

Evolvianın içinde bebeklere yararlı olan ve diğer mamalarda olmayan bir ürün varmış eczacı tavsiye etmişti druma sormuştum o da tavsiye etti. Ondan önce similac kullandım ve arkadaşlarımada önermiştim kabız yapmıyor. Ama evolviayı tavsiye ederim

Ben bebegime aldigim ilk mama ovolvia idi.guzel memnun kalmistim ama heryerde bulunmuyor bide pahali gelmisti.37 liraydi sanrm yanls hatrlamiyorsam.bebegim tadini cok begenmisti.ama hipp i cok duymustum arastirdim dunyada en cok kullanilan bebek mamasiymis.bende aldim kullandim.ama cok istahli yedigini soyliyemem.hatta bir haftadir iyice acikmadan yemiyor.bende ne yapip yapip
Yiyorum iciyorum sutum olsunda ac kalmasin diye.

ben dün aldım ve içinden kurt çıktı evet evolvianın içinden çıktı. tarihi de geçmemiş üstelik çok sinirliyim asla almam

evolviayı denedım gayet guzel kullandı bebegım ama ben cok arastırdım ve en ıyı mamanın töpfer tam organik kecı sutu olduguna karar verdım sımdı ona gectık sorunsuz kullanıyoruz . hatta bebek mamalrında en uygun fiyatlı siteyide cok arastırdım

Son düzenleyen: Moderatör:
Evolvia mama kullanan var mı varsa 9 aylık bebeğe kaç numara veriliyor acaba sesimi duyan varsa sevinirim

Hazır konu var,uzun süre önce açılmış bile olsa konu taze diye yazayım dedim.

Sütüm az mecbur devam sütü takviyesi yapıyorum.Aptamil'de şeker olduğu için memeyi bırakıyormuş bu yüzden kullanmıyorum.Arkadaşımın eşi pimpiriklidir.İyice araştırmış ve HİPP'in en organik mama olduğuna inanmış.Bana da onu tavsiye ettiler.Tabi ben bebeğim hemen çok tombul olsun istediğim için bütün mamalari bir kutu kutu denemek istedim.Hipp kullaniyordum gaz ve kabizlik sorunu yasadigini dusundum bebegimin cunku 3 gunde bir yapiyordu kakasini(20 gunluktu)SMA 'da aldim.Gaz ve kaka yapma durumunda bir değişiklik olmadı.Ayrıca reflüsü olan bir bebek ve kusmasinda da degisiklik olmadi.Sma'nin iyi olan tek tarafı cok iyi kilo aldirmasiydi.Onun da gdo'lu olduguna yonelik yorumlar okuyunca internette icim rahat etmedi kutu bitince Dr.'un da önerdiği Evolvia'yı aldım.Mamalarin etkileri bebekten bebeğe değişen bir şey,benim bebeğim kriter değil elbette ama pişman oldum.Biter bitmez Hipp'e geri döndüm.Evolvia'yı kullanırken bebek her zamankinden fazla kustu,gaz çikardı,ağladı,uyku düzeni gaz yuzunden bozuldu,doyduktan sonra iki,uc saat deliksiz uyuyan bebek uyuyamaz oldu.Kaka yapabilmek icin ikindi butun gun ve kalori harcadigi icin surekli mama istedi.Kusacagi icin ya bos bile olsa meme verdim ya da su.Cocugum beslensin diye aldigim mamayi gonu rahatlihiyla veremez bile oldum yani.8 günde iki kere kaka yapabildi bagris cagris ve son yaptigi da koyuydu.Sanirim kabiz olmak uzereydi bebegim.Dedigim gibi bebegim kriter degil,her bebekte etkisi mutlaka farkli olacaktir ama kisacasi artik bedava verseler Evolvia kullanmam.Yalniz sunu da eklemeliyim;gazi cok oluyordu ama rahat cikiyordu.Mamanin icindeki bahsedilen probiyotiklerin etkisiydi sanirim.Dunden beri Hipp veriyorum.Sukur kusmadi,kakasini yapti ve misil misil uyuyor.Zor gecen o bir haftadan sonra da tekrar mama degistirmeye kalkmam herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…