- 2 Şubat 2018
- 343
- 182
- 33
- Konu Sahibi Plutonn0508
Aranızda avukat biri var mı fikir verebilecek, yardıma ihtiyacım var. Özel mesajdan anlatmak istiyorum durumu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim şu an sokakta kaldım kış günü şikayet etmek istiyorum ama haklı olduguma karar vermem icin avukattan fikir almak istiyorum ne yapabilirim?Avukat değilim.. Konunuz yukarda kaalsın..
Allah razı olsunKonunu üstte tutmaya çalışıyoruz.
Avukat arkadaşlardan gören olacaktır.
Mune arkadaşımızın konusu acil yardımını talep edebilirmiyiz...
Hangi şehirdesiniz.. Tek misinizTeşekkür ederim şu an sokakta kaldım kış günü şikayet etmek istiyorum ama haklı olduguma karar vermem icin avukattan fikir almak istiyorum ne yapabilirim?
Sehri soylerdim ama ifşa olmak istemiyorum ailemden uzakta ve tekim kimsem yok burda. Kış günü sokakta kaldim.Hangi şehirdesiniz.. Tek misiniz
sana evimi açabilirimAranızda avukat biri var mı fikir verebilecek, yardıma ihtiyacım var. Özel mesajdan anlatmak istiyorum durumu.
Iki gundur bi arkadasimda idareten kaliyorum. Yatack yerim yok. O olmasa zaten sokaktaydim.şuan bize caddeden yazmıyorsundur.Öyle olsaydı avukattan önce nereye sığınabileceğini sorardın.O yuzden durumu tahayyul ederken yanlış hayal etmeyelim.Bu durumda şehrin barosuna başvurmak faydalı olur.
Teşekkür ederimsana evimi açabilirim
istediğin zaman özel mesaj ile bana ulaşabilirsinTeşekkür ederim