- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
Beta hcg 0-5 arası negatif 5 in üstü pozitif oluyor canım var inşallah
amin canımcım.bende pazartesi aşılama için tedaviye başlıyorum nasipse.bugün adet oldum.hayırlısı böyleymiş.aminnn canım ne kadar güzel şeylere değinmişsin :) ben de kesinlikle senin gibi düşünüyorum. hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
amin c
amin canımcım.bende pazartesi aşılama için tedaviye başlıyorum nasipse.bugün adet oldum.hayırlısı böyleymiş.
bazı yerlerde 0_10 oluyor ama arkadaslar dikkat edelim:) sonra benım gıbı olmayın :)Beta hcg 0-5 arası negatif 5 in üstü pozitif oluyor canım var inşallah
İnşallah canım hepimizde hamile kalırız inşallah :)Canim insallah guzel cikacak sonuclarin sonra hemen sen de tedavine baslayacaksin
allah yardımcın olsun canım benimde kontrolüm var pazartesi bakalım bbeiş varmı yokmu.merhaba arkadaşlar bende ptesi ilk aşılamamı oluyorum hakkımızda hayırlısı inşallah...
allah yardımcın olsun canım benimde kontrolüm var pazartesi bakalım bbeiş varmı yokmu.
.allah yardımcın olsun canım benimde kontrolüm var pazartesi bakalım bbeiş varmı yokmu.
Canim gozumu kararttim hamile kalsam dogum sancisi cekicem dedim anne olmak zor bisey madem dayanma gucu verir Rabb'im dedim anestezisiz yaptirdim
bellı olmadı canım p.tesı gıdıcem yumurta hıc yoktu baktı dokt0or
Aynen oyle canim, bebek yolunda cekilen her sizi kutsaldir me zaman cekileceksin haberdar et bizihappymeal ben de hsg çekilicem anestezisiz. ve aynen senin gibi diyorum nasıl dayanıcan diye soranlara. bebek için uğraşıyoruz buna dayanamayan doğum sancısına nasıl dayanır diyorum
Doğru düşünüyorsunuz ama yıllardır çift çizgi çıksın Die her ay düzenli olarak test yapılıyor hüsrana keske olacağını bılsemde 10 kere cektırsen normal dogum yapsam ama malesef iyice psikolojım bozuldu bıde o agrılar ya işimiz çok zor allah yardımcımız olsun 10 GUN oldu bugun test yaptırmak istiyorum ama herkes tutuo komşum esim doktorum gece gündüz basımda sabah 9 dan beri evden kayıp test yaptırmaya calistim ama malesef yakalandım gidemedimTamam canim haberdar et bizi.
Aynen oyle canim, bebek yolunda cekilen her sizi kutsaldir me zaman cekileceksin haberdar et bizi
evet canım ilk olacak.bat 1 aralıkhemen alalım seni de listeye canım ilk aşılaman olacak değil mi? bat ne zaman peki?
Tamam canim haberdar et bizi.
Aynen oyle canim, bebek yolunda cekilen her sizi kutsaldir me zaman cekileceksin haberdar et bizi
mereba bende yeniyim bu ay aaşılamam uapılacak hayırlısıyla bugün iğnelerimin yedinci günündeyim yarın kontrolüm var. rabbim bize sağloklı ve hayırlı ewlatlar nasip eder insallah
Doğru düşünüyorsunuz ama yıllardır çift çizgi çıksın Die her ay düzenli olarak test yapılıyor hüsrana keske olacağını bılsemde 10 kere cektırsen normal dogum yapsam ama malesef iyice psikolojım bozuldu bıde o agrılar ya işimiz çok zor allah yardımcımız olsun 10 GUN oldu bugun test yaptırmak istiyorum ama herkes tutuo komşum esim doktorum gece gündüz basımda sabah 9 dan beri evden kayıp test yaptırmaya calistim ama malesef yakalandım gidemedim
evet canım ilk olacak.bat 1 aralık
regl olmayı bekliyodum randevu olmak için. hatta 1 hafta geciktim. acaba dedim gerek kalmayacak mıama kendileri bu sabah şiddetli ve ağrılı bir şekilde teşrif ettiler. yarın randevu alıcam nasipse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?