- 26 Mart 2014
- 228
- 173
- 63
- Konu Sahibi Happy Meal
-
inş canım ama dediğim gibi ümidim hiç yok....Evet biraz ümitsizliğe kapıldım dediğin gibi ama neyse gene çarşamba günü test yaptırırım.
Canım sen bu ölçüleri nasıl yaptırıyorsun. Her gün kan mı veriyorsun ?
Şimdiden hayırlı olsun arkadaşım. İnşallah tutar.
inş canım ama dediğim gibi ümidim hiç yok....
Ümidimizi yitirmeyelim arkadaşım. Benim de 1. Aşılamamdı eğer olmazsa tüpe geçmeyi düşünüyorum. 2. ve 3. yü denemek istemiyorum. Napalım uğraştıracak bu afacanlar bizi galibaHakkımızda hayırlısı.
merhaba, benide alın aranıza :) listeye eklermisiniz.
sat: 20.10.2014
bat:14/15.10.2014
asılama tarihi: 01.11.2014
ilk aşılamam
ikincisi olmayacak zaten olumsuz olursa denemeyecegim bir daha
bu arada happymeal ben dun doktorumla gorustum.hiç üzülme dio.aşılaman cok basarılı gectı cok umutluydum dıo odaama olmadı(yani daha 4 gün var amaa) artık hiç bişe yapmıcam dedım kızdı eger adet olursam bu ay ara vermeden devam dedı asılamaya bıkmak yok dedı.hiç olmadı hemen ıstersen tup yaparıs dedı cok zor bıse deıl sen yeterkı uzulme dedı
GÜNAYDINNNNN. bugün 12-13.00 gibi aşılamam yapılacak eşim birazdan sperm verecek ben işyerındeyım tabıkı bekliyorum. cumartesi saat 22.00 da iğnemi vuruldum. ama netten baktığıma göre aşılamayla olma ihtimali normal yolla olma ihtimalinden dah düşükmüş ve bikaç arkadaşın da iii sonuçlanmadığı için hiççç yaptırasım yok sadece kendimi tup bebeğe hazırlıyorum doktor 3 kez aşılama dedı ama ben 2 defa yaptırcvam. zaten çook zaman kaybettık. offffff çok umutsuzum ve stresliyim....
aşılama 01.11.2014 cumartesi gunu yapıldıcanım telefondan giriyorum su an ilk fırsatta eklicem :)aramıza hoşgeldin :)
aşılama tarihin belli oldu mu?
Merhaba arkadaşlar beni dr ayın 5 inde test için çağırdı yani Çarşamba günü. Ama bende duramadım deniz3333 gibi bende test yaptırdım tek çizgi çıktı galiba ilk aşılamam olmıcak. Çarşamba günü de pozitif çıkıcağını zannetmiyorum. Ama genede gidicem.
aşılama 01.11.2014 cumartesi gunu yapıldı
amanda29 canım merakla test sonucunu bekliyoruz.
bende bugun pazartesi olcam canım. bol şans canım.
Tşk ederim:))sende umutsuz olma ben inanıyorum aşılamayla olmazsada vardır zamanı diyip beklicez yapıcak bişey yok.Netice olarak gergin gittiğim ve girdiğim aşılamamdan huzurlu ayrıldım.Güzel bi huzur var içimde inanıyorum bebeğime kavuşmama az kaldı Allah'ın izniyle.Merveks canim hadi simdiden hayirli olsun bize ilk firsatta neler yasadigini asilamanla ilgili bilgi verirsen cok seviniriz. Diger konu hakkinda bilgim yok malesef ama bilrn arkadaslar yardimci olacaklardir.
Allah yardımcın olsun cnm dualarım hepimiz için :*kızlar benim de bugun 13.30da dr randevum var, yumurtalar hala aşılama için elverişliyse aşılama tarihi vericek lütfen dualarınızı esirgemeyin :)
Canım bu aşılama benim kafamı iyice karıştırdı.
Sat_________: 10.10.2014
Aşılama______:23.10.2014
Bat (normal)__:10.10.2014
Bat (aşılama)__:07.10.2014
Bugün aşılama sonrası 11.günüm ne yapsam bilemedim... Aslında 07 Kasım Cuma gününe kadar beklemek istiyorum...
Ne kadar dayanırım bilmiyorum... Hafif karın ağrım devam ediyor adet ağrısı gibi...
Burada ki erken test yapan arkadaşları görünce daha çok endişeleniyorum test için...
Bakalım dayanabildiğim kadar dayanacağım...
ozel bi laboratuara gidiorum beta hcg yapılam dıorum 35 kagıt verıorum 1 saat sonra soluolar:) :) :)bi umut yukselme olurmu dıe amaa nese tecrube oluo hepimize bugun yıne yaptrdımEvet biraz ümitsizliğe kapıldım dediğin gibi ama neyse gene çarşamba günü test yaptırırım.
Canım sen bu ölçüleri nasıl yaptırıyorsun. Her gün kan mı veriyorsun ?
Şimdiden hayırlı olsun arkadaşım. İnşallah tutar.
Canim hadi hayirli olsun insallah, Allah'in izniyle alalim bebiklerimizi kucaklarimiza, ben de yoldayim muayeneue gidiyorum, verdigin bilgiler icin tesekkurler. Canim asilama ameliyat masasinda filan mi yapiliyor? Hemen bi sonraki hasta gelicek kalkman lazim derse bana ben kafayi kirarim orda o yuzden dedim acaba kendi odasinda mi yapiyorTşk ederim:))sende umutsuz olma ben inanıyorum aşılamayla olmazsada vardır zamanı diyip beklicez yapıcak bişey yok.Netice olarak gergin gittiğim ve girdiğim aşılamamdan huzurlu ayrıldım.Güzel bi huzur var içimde inanıyorum bebeğime kavuşmama az kaldı Allah'ın izniyle.
Gelelim aşılamam nasıl geçti;korkutmak için söylemiyorum herkeste farklı olucaktır ama bnmki biraz ağrılı geçti çünkü rahim kanalım darmış ve baya bi zorlukla penslerle rahim kanalını genişletip spermleri transfer ettiler.Doktorum 5 dk dinlen kalkabilirsin dedi olmaz dedim ben yatıcam kalkamam 20-25 dk yattım :) Aşılama yaptırıcak olan yoldaşlarım Korkmayın sakin olun herkesin ağrısı olmaz.Mesela ben hsg filmi çekilirken dayanılmaz acılar çekmedim çokta kötü dayanılmaz bişey değil anestezi almak gereksiz çektiricek olanlar için söylüyorum.Mutlulukla,umutla hepinizi öpüyorum.Herkesin güzel haberini bekliyorum
Amin cnmm inşallah:)...Canim hadi hayirli olsun insallah, Allah'in izniyle alalim bebiklerimizi kucaklarimiza, ben de yoldayim muayeneue gidiyorum, verdigin bilgiler icin tesekkurler. Canim asilama ameliyat masasinda filan mi yapiliyor? Hemen bi sonraki hasta gelicek kalkman lazim derse bana ben kafayi kirarim orda o yuzden dedim acaba kendi odasinda mi yapiyor
benimde canım olsa ilk çocuğum olcaktı bugün doktora gittim ve ocaman bir hiççç negatif.
İlk bebeğim olucak cnm Allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?