ben 2 hafta önce bir adamla tanıştım bu adam evli ve beş çocuk babsı adam ilk gün bana niyetini açıkça söyledi sevgilim olmanı istiyorum dedi başta kesinn red cevabı verdim... fakat daha sonra kendim aradım ilgilenmeye başladım şuanda onsuz nefes alamaz hale geldim ve onu inanılmaz özlüyorumm yoksa ben aşık mı oluyorum (((
Boyle seyler yazabildiginize gervekten inanamiyorum.. Evli adamlarla cikan kadinlar cook yanlis yoldasiniz coook.. O kadar canlar yanar ki sonunda!!! Bi bitin artik yaa!!!!
ya ne biçim ınsanlarsınız bee sizin yuzunuzden dagılıyo yuvalar beş cocuklu adamdan helekıı evlı bırınden beklentın neyyy kıı onunkı bellı bencee sen bence o adama sadece bı m.e.t....rs olursun
Olma bence. Herkes böyle aşkların peşinde , sen niye eksik kalasın ? Pardon adınız m ile başlayıp s ile mi bitiyor ?
( Konu sahte olduğu kesin. Çok basit yazılmış. Fakat tüm böyle olanlara ve bu konuyla dalga geçip saçma sapan konular açanlara ...... anladınız siz onu. )
ne dememi bekliyorsun ki
Evli bir insana aşığım seviyorum deyince
Ah canım bu bir aşk bunun adı aşk engel dinlemez adama ev açtır ya da boşat ya da kuması ol mu demeliydim ?