evvettt canımmm sıkkkın ve iyi bir klavuza ihtiyacım var ne olur yardımmm:(

evinnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
6
1
34
ben 2 hafta önce bir adamla tanıştım bu adam evli ve beş çocuk babsı adam ilk gün bana niyetini açıkça söyledi sevgilim olmanı istiyorum dedi başta kesinn red cevabı verdim... fakat daha sonra kendim aradım ilgilenmeye başladım şuanda onsuz nefes alamaz hale geldim ve onu inanılmaz özlüyorumm yoksa ben aşık mı oluyorum :KK43:(((

norwegian yokk artık nasıl bir şey bu iyimisin sen ben ciddi ciddi skıntımı paylaşıyrumm

ya ne biçim ınsanlarsınız bee sizin yuzunuzden dagılıyo yuvalar beş cocuklu adamdan helekıı evlı bırınden beklentın neyyy kıı onunkı bellı bencee sen bence o adama sadece bı m.e.t....rs olursun

Hiç mi utanmıyor gocunmuyorsun da açıkçada soluyosun.. Beş çocuklu evli bi adama aşık olmak !!!!

Olma bence. Herkes böyle aşkların peşinde , sen niye eksik kalasın ? Pardon adınız m ile başlayıp s ile mi bitiyor ?

( Konu sahte olduğu kesin. Çok basit yazılmış. Fakat tüm böyle olanlara ve bu konuyla dalga geçip saçma sapan konular açanlara ...... anladınız siz onu. )

adam kıtlığı mı var acaba.ne desek dinlemiceğine göre hiç kendimi yoramıcam

bende ciddi bir yer sanmıştm burayı ya canımız sııkkındı akıl istiyorum acık acıkk ama tepkilere baksanzaa yaa böyle mi yardım ediliyor :KK43:

X