• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evvvet başlıyoruz

Arkadaşlar merhaba beni de araniza alır misiniiiiiz :KK54: bi çok topige üye oldum fakat yeterli mitiveyi bulamadım gruplarda bu gruptaki herkes çok azimli ve birbirini destekler nietlikte konuşuyor çok sevdim yaa bayıldım azmine:super: . Adım hicran 7 aylık bi oglum var ve acil kilo vermem lazım . Sabah ac karnina tartilip bildirim yapacağım. :KK71:
Gel gel canım hep birlikte fimfit olalım :KK49:
Biz grubumuzu cok seviyoruz birbirimize destek olmaya calışıyoruz elimizden geldigince sen de katıl sık sık yazıp aktif olursan daha motive olursun

Arkadaşlar merhaba beni de araniza alır misiniiiiiz :KK54: bi çok topige üye oldum fakat yeterli mitiveyi bulamadım gruplarda bu gruptaki herkes çok azimli ve birbirini destekler nietlikte konuşuyor çok sevdim yaa bayıldım azmine:super: . Adım hicran 7 aylık bi oglum var ve acil kilo vermem lazım . Sabah ac karnina tartilip bildirim yapacağım. :KK71:

Bebegini de Allah bagıslasın kuzucuk en tatlı zamanları onun peşinde kosup az da dikkatedeesen col guzel yol katedersin

Hoşgeldin cnm aramıza :) Allah bağışlasın yavrunu . Gel zayıflayalım hep birlikte .

Hicrancım hoş geldin aramıza...doğumdan sonra vücudun toplaması biraz spor ve diyetle hemen hallolur.:halay:

Kızlar şehir dışına memlekete gidiyorum...inşallah nefsime hakim olurum:KK8:

62 63 arasi da aç karnına tartilmadigim icin ney birşey soyliyemicem cnm . Doğum sonrası vücut salıyo kendini . Boyum da 1.53 malesef boydan kaybediyorum
Berinin de dedigi gibi canım spora yuklen hem vucudun sekillenir hem de kilo vermen hızlanır

Hosgeldin Hicran, bebegin daha cok kücük emziriyormusun?

Kızlar ben sporumun birkısmını yaptım bile
40 dk kosubandında 4 km kostum hadi kalkın kalkın boş duranı Allah sevmez :spor:
Ben bu gün bişey yapamadım . Üstelik cnm bu gün hersey istiyor . Yedimde zaten . Kendimi tuta tuta bu gün yoruldum . Akşam herhalde tek yoğurt yerim . Sanada maşallah arkadaşım bu azimle bu hafta birinci olursun . Devam et dostum ;)

Back
X