ewini boyarken boyaya sim katan varmı arkadaşlarrrrr

Kızımın odası, oturma odam ve antrelerimin duvarları simli.

Gören herkes çok beğeniyor, bende seviyorum.

kendinizmi boayadınız yoksa boyacıyamı boyattanız.size nasıl bi uygulama yapıldı sulu simmi yoksa toz sim mi boyanın içine son kata mı attınız simi ?

benim bütün odalarımda sim var eve güneş vurunca ve akşam olunca ışıklarla beraber çok güzel parlıyorlar. nerdeyse 3 yıl olcak hala ilk günkü gibi.hem boyadan sonra ben silmemiştim yinede parlıyor. tavanları ilk defa duydum yeni evime tavanada yaptırırım artık :)

ayrıntılı anlatırmısınız lütfen nasıl uygulama yaptınız yarın bizde yapacagızda rezil olmayalım

Ben bir tanıdığın evinde görmüştüm çok güzel duruyordu duavarları kum beji gibi bir renkti simde aynı renkti güzel duruyordu.Ben uygulaması nasıl olur bilmiyorum ama nalburda görmüştüm toz halinde satılıyor sanırım boyanın içine dökülüyor.Ama tavsiyem duvar rengi ile aynı renk sim alsanız daha güzel durur.Belli olsun diye boyadan zıt bir renk alırsanız çok göz yorar.

güzel oldu güzel oldu diyorsunuz ne olur birinizde resim koyunda baklaım eşime göstreyimki içine sinsin yapsın lütfennn

nasıl yapılıyor kalıcı oluyor mu? dökülme yapıyor mu?

Dökülme yapmıyor, silince vs. ele de gelmiyor.

2 sene oldu ben yaptıralı, ilk yaptırdığımda silmedim ben ama bu 2 sene sürecinde 2 kere duvarlarımı sildim hala ilk günkü gibi.

kendinizmi boayadınız yoksa boyacıyamı boyattanız.size nasıl bi uygulama yapıldı sulu simmi yoksa toz sim mi boyanın içine son kata mı attınız simi ?

Boyacı boyadı canım, su bazlı silinebilir saten boyamıdır nedir onunla boyadı, ilk katını boyadı, ikinci katına geçince boyaya sim kattı.

Toz sim kullandı, ama ben simleri ince aldım, kalınları da varmış.

Ben birinin evinde gördüm ama foto yok yakın olsa çeker eklerdim mutlaka.

İnternette bir foto buldum ama bunda simi çok koymuşlar sanırım bu çok kötü durmuş bana göre yani simi azdı benim gördüğüm evde belli belirsizdi ara ara parlıyordu.Demekki çok koymamak lazım.

$duvar_dekorasyonu_simli_boya.webp

Ben birinin evinde gördüm ama foto yok yakın olsa çeker eklerdim mutlaka.

İnternette bir foto buldum ama bunda simi çok koymuşlar sanırım bu çok kötü durmuş bana göre yani simi azdı benim gördüğüm evde belli belirsizdi ara ara parlıyordu.Demekki çok koymamak lazım.

Eki Görüntüle 655589

evet aynen gazino gibi olmuş resmen çok katılmışa benziyor
ben boyayı lavanta esintisi aldım acaba nasıl dururu gri sim

valla bence hiç koymayın bende daha önce koymuştum az gelmiş hiç belli degildi bir arkadaşın evinde gördüm aynı resimdeki gibi elinle duvara dökmüşsün gibi çok fazla idi ortasını tutturmak hiç kolay olmuyor birde bence modası geçti hiç koymayın

ayrıntılı anlatırmısınız lütfen nasıl uygulama yaptınız yarın bizde yapacagızda rezil olmayalım

Ozellikle yapilaacak bisey yok. bizde boyaci yapti ama sadece nalburdan aldigimiz simleri boyaya kattik iki tur sim varda bi kalin birde ince. ben ince olandqn katmistim isik vurunca hos duruyor.

valla ben yaptırmadım akrabamızın evinde görmüştüm parlaması için silindiğinide burda okudum zaten :9: ama viledanın sapına temiz bir bez takıp silininebilir diye düşünüyorum ben normal temizlikte hep öyle yapıyorum

Benim aldıgım boyacıda silin demişti...yani demekki siliniyor ve ben sildim yıkadım çook da güzel oldu :)

$IMG_0062.webp

Benim kızımın odası, burada ışıkta vurmadığı için pek net çıkmamış, artı ışık vurmayan yerler karartı gibi çıkmış parlamamış.

nasipse oturacagim ev su aralar boya asamasinda nisanlimda sim katmis boyaya cok hos duruyo resim koymayi bilsem koyayimda yeni uyeyim koyamam da herhalde :)
ama tavsiye ederim

boyanın içine sim konursa o sim yakından çook dikkatli bakmadıkça görünmez ama boyadıktan sonra boya kurumadan üzerine püskürtülürse sonuç daha başarılı olur canımm ...

evet aynen gazino gibi olmuş resmen çok katılmışa benziyor
ben boyayı lavanta esintisi aldım acaba nasıl dururu gri sim

Canım bence öyle canlı bir renk boyayacaksan hiç sime bulaşma sade olsun sim bence düz renklerde iyi duruyor vanilya çiçeği kum beji gibi açık renklerde daha iyi duruyor.

Back
X