ewini boyarken boyaya sim katan varmı arkadaşlarrrrr

Canım bence öyle canlı bir renk boyayacaksan hiç sime bulaşma sade olsun sim bence düz renklerde iyi duruyor vanilya çiçeği kum beji gibi açık renklerde daha iyi duruyor.

benim evim vanilya çiçeçiği ve hoş durduğunu düşünüyorum. ama boyaya katılırsa daha iyi olur. sonradan püskürtülünce heryere eşit dağılmıyor. bir tanıdığımız öyle yapmıştı bi duvarda çok var diğerinde az vardı. ama benimki boyaya katıldığı için her yere eşit dağıldı. resmini koysamda net çıkmaz çünkü hem boya açık renk hemde fazla sim katmadığım için resimde belli olmaz.

benim evim vanilya çiçeçiği ve hoş durduğunu düşünüyorum. ama boyaya katılırsa daha iyi olur. sonradan püskürtülünce heryere eşit dağılmıyor. bir tanıdığımız öyle yapmıştı bi duvarda çok var diğerinde az vardı. ama benimki boyaya katıldığı için her yere eşit dağıldı. resmini koysamda net çıkmaz çünkü hem boya açık renk hemde fazla sim katmadığım için resimde belli olmaz.
canım boyaya kattığın zaman o simler de boya oluyor ve görünmüyor sadece bir duvarda denedim ben çok yakından bakınca görülüyor ...evet sonradan eşit miktarda püskürtülebilirse eğer daha net olur :16:

biz de evimizin yata odasını boyarken kum bejinin içine kırmızı ve altın sarısı döktük yakından bakmayınca belli olmuyor, güzel durdu aslında fena değil, aşırı bol miktarda koyarsan duvarda belli olur

silmeden parlamıyor ise çok ugrastırıcı

Kızımın odası pembe.Toz sim attık boyaya süper oldu.Işık da vurdukça pırıl pırıl.Annem salonuna beyaz renge uyguladı.Hoş bence tavsiye ederim

biz silmedik.Silmeye gerek olduğunu düşünmüyorum.Kızımın odası 2 yıldır böyle

ben lavanta esintiisi renk aldım yani lila rengin çok çok acık tonu.gri sim aldık bide şimdi tavnala astarları boyadık daha boyamaya gecmedik ama çok acık lilanın r
ienginde geri sim nasıl olur acaba.inanın ewi rezil edrim boyaya yazık olur diye korkuyorum çünkü lendimiz boyuyoruz

ben lavanta esintiisi renk aldım yani lila rengin çok çok acık tonu.gri sim aldık bide şimdi tavnala astarları boyadık daha boyamaya gecmedik ama çok acık lilanın r
ienginde geri sim nasıl olur acaba.inanın ewi rezil edrim boyaya yazık olur diye korkuyorum çünkü lendimiz boyuyoruz

Bir arkadaşım oğlunun odasına yaptı aynı rengi.Sim kattı.Güzel oluyor.Deneyin bence.Ya da kapı arkasında falan ufak bir yerde deneyin önce.Beğenmezseniz tamamına karıştırmazsınız

kızlar bugün odamızın birini boyadık simi kattık ama boyaya katmadık eşimin aklına bi fiki rgeldi sac kurutma makinasıyla simi içine atıp püskürttük harika oldu karanlıkta bile ışıl ışıl oldu.silmeyede gerek yok üstelik aklınızda olsun sac kurutma makinasıyla püskürtün simleri.

yanlız yerler hep sim oldu :( temizlemsi zahmtli biraz
hatta eşim yrdeki dökülen simleri tekarar tekrar püskürttü :) denemenizi tavsiye dwerim korkarak yaptım ama pişman olmadım
lavanta esintisi rengide mükemmel bi renkmiş

benimde aklıma geldi .. odami boyatcam ben de yapmayı düşünüyorum.. beyaz alt tonlu bi pembeyle beyaz simi karıştıracağım. kendim boyayacam bakalım nasıl olcak :34:

Arkadaşlar acaba yağlıboyaya da sim katilabilinir mi. Benim yatak odamda büyük bir gömme dolabim varda onun kapılarını boyamak istiyorum ama yağlı boyada sim olurmu bilmiyorum

ewini boyarken boyaya sim katan varmı arkadaşlarrrrr
memnunmusunuz

meraba cnm ben arkadasımın evıne hedıye almıstım tekzenden simli boya ayrıca sim olarak değil yani ama varya muhteşem duruyor yaldızlı yaldızlı

Back
X