Ex-olmak uzere olan kocaya ekonomik olarak kendini kullandirmak

Aileniz olmadığı ve destek olmadığı için yanlış evlilik yapmışsınız ve hala o döngünün içinde devam ediyorsunuz döngüleri kırın .... benim ailem destek ama anlaşamıyorum sürekli gerginim.... bende boşanma aşamasındayım çekişmeli hayat çok zor
Çok yanlış bir evlilikti . Alakasız iki insan , şuan tek ortak nokta çocuk .. bazen düşünüyorum es kişisi ne kadar değişik bir tipse , ben de onu seçerek en az onun kadar hataliyim[/QUOTE]

Benzer bir babam var. Onceleri ayrildiktan sonra bile annemden para isterdi simdi de benden. Diyaliz hastasi oldu. 20 sene once bosandigi, yapmadigini birakmadigi annemden bir bobregini istiyor simdi.
İnsanlar değişmiyor .. çok üzücü ve zor bir durum . Anneniz aciyor mu, üzülüyor mu ?tepkileri nasıl

şu anda çocuğunuz küçük olduğu için istemeseniz de eş kişisine ihtiyacınız var anlıyorum. eş kişisi de bunu kendince fırsata çeviriyor belli ki. bir de çekişmeli boşanma davası var. eş kişisinin bu durumu fırsata çevirdiği yerden, siz de fırsata çevirebilirsiniz.

eşinize yapacağınız bütün ödemeleri, onun banka hesabına gönderin. eşinizin istekleri hiç bitmeyecek anlaşılan. çekişmeli dava başladığında sizi nasıl sömürdüğüyle ilgili bu banka dökümlerini çıkarıp mahkemeye verirsiniz. elinizi güçlendirir diye düşünüyorum. çocuğunuz için hiç bir maddi fedakarlıkta bulunmadığını ve çocuğunu sizi sömürmek için kullandığını ispat edebilirsiniz.

şu anda çocuğunuz küçük olduğu için istemeseniz de eş kişisine ihtiyacınız var anlıyorum. eş kişisi de bunu kendince fırsata çeviriyor belli ki. bir de çekişmeli boşanma davası var. eş kişisinin bu durumu fırsata çevirdiği yerden, siz de fırsata çevirebilirsiniz.

eşinize yapacağınız bütün ödemeleri, onun banka hesabına gönderin. eşinizin istekleri hiç bitmeyecek anlaşılan. çekişmeli dava başladığında sizi nasıl sömürdüğüyle ilgili bu banka dökümlerini çıkarıp mahkemeye verirsiniz. elinizi güçlendirir diye düşünüyorum. çocuğunuz için hiç bir maddi fedakarlıkta bulunmadığını ve çocuğunu sizi sömürmek için kullandığını ispat edebilirsiniz.

Çok iyi fikir . :)
Yarın 30 Ağustos diye bebeği zafer bayramı kutlamasına götürelim dedi . Bisiler yeriz dedi . Ya bebek de babasıyla mutlu oluyor . Belki hiç kimse inanmiyor ama annelik öyle birşey ki , çocuğunuzun yüzünde bir gülümseme için ne isterse yapıyor insan .. ama bişi ödemek istemiyorum . Ya da o direkt bebeği çıkarsın ama kabul etmiyor :(

siz uazilanalro okumuyormusunjz
ladin diyor ki asi si oldu jastanesi oldu yani herseye ben para veriyorum diyor burda sadece durumden bajsetmiyor ki

Sarhoş musunuz? Bu ne biçim yazı şekli? Ayrıca yazılanı okudum, konu sahibi başta sadece yemekten bahsetmişti. Bizim sorularımız sonucu diğerlerini açıkladı.

Çok iyi fikir . :)
Yarın 30 Ağustos diye bebeği zafer bayramı kutlamasına götürelim dedi . Bisiler yeriz dedi . Ya bebek de babasıyla mutlu oluyor . Belki hiç kimse inanmiyor ama annelik öyle birşey ki , çocuğunuzun yüzünde bir gülümseme için ne isterse yapıyor insan .. ama bişi ödemek istemiyorum . Ya da o direkt bebeği çıkarsın ama kabul etmiyor :KK43:
Eşiniz geldiğinde çocuğu gezdiriyor iseniz normal dir çocuğun babasını sevmesi görünce heveslenmesi sevinmesi çünkü siz ihtiyaç gideren sonra ev işine bakan baba ise oyun gezme arkadaşı bu şartlarda çocuğu dövse de canı acımadıkça güler çocuk babayı görünce

Eşiniz geldiğinde çocuğu gezdiriyor iseniz normal dir çocuğun babasını sevmesi görünce heveslenmesi sevinmesi çünkü siz ihtiyaç gideren sonra ev işine bakan baba ise oyun gezme arkadaşı bu şartlarda çocuğu dövse de canı acımadıkça güler çocuk babayı görünce
Evin resmen erkeğiyim . Hem annesi hem babasiyim . Bebeğin babasinda nerdeyse hiç sorumluluk yok . Oyun abisi modunda cidden . Çocuk benle yüz göz olmuş durumda

Back
X