Ex-olmak uzere olan kocaya ekonomik olarak kendini kullandirmak

2500 TL ye yatılı bakıcı biraz zor bulunuyor son dolar kurlarindan sonra .. bı de evimin koşulları pek de yatılı bakıcı için uygun değil .
Ama gördüğüm en saçma boşanma süreci haklısınız .
Ben de hiçbir talepte bulunmadan boşandım ama sonradan çok pişman oldum, maddiyata önem vermediğimi, mahvettiği hayatımın maddi bir karşılığı olamayacağını düşünerek bu kararı vermiştim fakat hayatımı mahvetmesinin ona bir bedeli olmalıydı ki bu da ancak ona maddi külfet yükleyerek olabilirdi. Lütfen ilerde pişman olmamak için tüm haklarınıza sahip çıkın, bu tür adamlara ancak paralarını alarak bedel ödetebiliriz başka türlüsü onlara dokunmaz.

Üstüne para vermesi gerekirken..
Çocuğunuzu düşünüyor olabilirsiniz ama bu şekilde maddi ve manevi tutumlarla nereye kadar gidecek bu ilişki karmaşası ? Ben olsam gelmeye de gelmesin cebinde parası yoksa çıkarmasın da bir yerlere çok göresi varsa gelsin görsün gitsin açsa da evde yemek yok gelirken alsaydın kendine derdim. Ve acilinden sadece çocuk için nafaka davası açardım.
Oh ne güzel dünya çocuk yap, bir şekilde boşan sonra bekar hayatı gibi yaşa üstüne gelip çocuğunla ilgilen diye masraf yapalım. Hakkınızda hayırlısı.

O kadar cimri ki .. yani istiyorsa kendiliğinden versin istiyorum . Nafaka gibi yasal zorunluluktan değil . Sagligim gucum kuvvetim olduğu sürece evladıma elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım . onun zorla verdiği bir para ( cimrilikten ) hoşuma gitmiyor

Adam bulmuş sizi ona muhtaç somurebildigi kadar sömürüyor. Sizde hala kendi versin diye bekliyorsunuz adam iki durumun dondurmanın kendi çocuğunun asi parasını vermiyor üstelik gezmeye giderken taksi parasını bile odemiyor ve yine üstüne bana şu kadar para ver yanında bende geleyim diyor.

Bu adamı çok mi aradınız acaba böyle bir adam insanın iliğini kemiğini siyirir sizde hala bana yardım ediyor diye kendinizi kandirin. Yarın öbür gün beraber yaşayalım ben bakarım çocuğa der sizde beslemeye devam edersiniz nefes alması bile israf...

çocuğu siz tek başınıza mı yaptınız? arada bir yapması gereken babalık görevini yapmak için rüşvet mi istiyor cidden? yakınsak ben daha iyi babalık yaparım bakın valla. arada hediye falan da alırım çocuğa sevinir. tek dürümle de doyuyorum hem. masrafsız mis...

tam da basliktaki durumdayim. Ayrilmak uzere oldugum Es kisisi bir sekilde beni somuruyor. Buna Engel olamiyorum . :KK43: ornegin gecen bebek huzursuzdu ve bir sekilde bana geldi. Acim dedi. Evde Yemek yoktu . Disardan durum istedim . Doymadi , 2. Yi istedim . Simdi lutfen eve neden aldin vs Diye yargilamayin. Bebegin hastalik Durumu vardi ve bakici gunduzlu bende , hafta Sonu ise yok .. Bunun gibi bir cok Olay ... Ne yapmaliyim? Almasam ne olurdu derseniz Gelip ilgilenmezdi:KK43:. Ek ornekler is gezim var , sehir disinda , bebege bakarim otel parami ve ucak parami ode diyor. Gittigim psikolog haftada bir Anne-baba cocuk etkinligi onerdi ve yediklerimizin parasini Ben oduyorum. Ve ortalama hesap 150 tl oluyor. Bebege bisi alinanacak diyelim, gecen ayakkabi aldim 200 tl, asi yaptirdim 250 tl odeyecegim diyor , odemiyor. Arabamiz yok taksiye binip bebegi gezdirmeye goturursek , Taksi parasi Icin cebinde hic para olmuyor... Gibi gibi .

Canım İstanbul'da yatılı bakıcı bul bence, adamla da tüm bağlantıyı kes. Güvenilir şirketlerden bul.

inanir misin ayni durumdayim ve artik iyice sinirlerim gerildi. ben cok iyi anliyorum seni.
cocugu ozel bi okula yazdirdim dunyanin alisverisini yaptim umrunda bile olmadi. muhtemelen seninkide oyle gidecektir. alissan iyi olur.

Çocukla ilgilenmeyecek korkusuyla her dediğine evet demişsiniz. Şunu yaparsan gelirim durumuna dönmüş. Bu adam baba ve hiç sorumluluk vermezseniz ömür boyu böyle gider. Yapamaz yapmaz demeyin bakıcaksın yapıcaksın ödeyeceksin demelisiniz . Zira iki çocuk (biri eş) asla büyümez. Emrivaki yapın param kalmadı şunu al diyin tek başınıza yapmadınız çocuğu gurur yapmayın ya. Kıyamıyorsunuz ama kıyın artık....

Seni kullaniyor nasil bi is anlamadim valla simdiki kadinlar kocalarini kullaniyor senin kocan seni kullaniyor bence para verme doymaz daha cok ister

valla herkes dürüme takılmış ama ben biryere yemeğe gittiğimde yardım için bir yakınım çağırdığında elimi cebime atarım
hadi atmadım
öz evladıma bakmak için para istemezdim
sonuçta görmek isteiğimde de masrafı ben yapacaktım
adam bu şekilde yavaş yavaş kullanıyor sömürüyor resmen
öncelikle ben psikolog görüşün dedi diye görüşülecek tek ebeveyn masraf yapmasına karşıyım
masrafa ortak olmadığı sürece evden sizden uzak tutun
ailenizden birinden sırayla yardım isteyin

ayrıca siz yüz verdikçe sorumluluk yüklemedikçe
adama kızıp birgün yapmasanız ileride senin yüzünden ödemeyi gönderseydin ben hallederdime döner iş
sakın sakın böyle aylak sorumsuz insana bel bağlamayın çok çok zorda kalmadıkça yardım istemeyin adam sorumsuz evladına da ne kadar bakabilir ki
sonuçta evladı sayesinde paranızı alıyor evladını eşye gibi kullanıyor

Back
X