Exim yazdı

churchilllover

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2025
23
3
1
21
Selam benim bir exim var kendisi ben barışmak isterken ilişki istemediğini söyledi bir kaç hafta geçti arkadaşımla benim bir erkekle videomu görmüş bana yazıyor doğru kararı vermişim falan yazıyor ne demeliyim bana bu ne falan diyor açıklama yapmamı istiyor barışmak istemeyen kendisi??

Size hesap soruyor bu barışmak degilki siz bilirsiniz nasılsa gene ayrılacak gezmiş tozmus gelmiş dinlensin gene gider .Bu arada sizde belki sizi mutlu edip değer verecek birini kaçırırsınız gözden olsun böyle kıskanç kendine ve size güvenmeyen mutluda etmeyen gidip gezip gelen biri varken kimin umurunda Birgün tam terkedince biter .Canı ne zaman isterse onun çünkü kalbiniz onun keyfine kalmış oynar oynayabildigi kadar

Selam benim bir exim var kendisi ben barışmak isterken ilişki istemediğini söyledi bir kaç hafta geçti arkadaşımla benim bir erkekle videomu görmüş bana yazıyor doğru kararı vermişim falan yazıyor ne demeliyim bana bu ne falan diyor açıklama yapmamı istiyor barışmak istemeyen kendisi??
Ay kesinlikle ghostla. Ne istediğini bile bilmeyen bi erkeğin absürt yorumları ve ithamları seni yorar.

Size hesap soruyor bu barışmak degilki siz bilirsiniz nasılsa gene ayrılacak gezmiş tozmus gelmiş dinlensin gene gider .Bu arada sizde belki sizi mutlu edip değer verecek birini kaçırırsınız gözden olsun böyle kıskanç kendine ve size güvenmeyen mutluda etmeyen gidip gezip gelen biri varken kimin umurunda Birgün tam terkedince biter .Canı ne zaman isterse onun çünkü kalbiniz onun keyfine kalmış oynar oynayabildigi kadar
Peki mesajına ne cevap vermeliyim sizce terslemeli miyim yoksa hiç bakmamalı mıyım

amacı barışmak değil klasik narsist erkek tipi. açıklama bile yapmayın sanane diyin geçin

Peki mesajına ne cevap vermeliyim sizce terslemeli miyim yoksa hiç bakmamalı mıyım
Bence yeni birine bakın .Siz eski mekan değilsiniz sıkılmış gitmiş canı istemiş dönmüş sıkılıp gidecek. Sizde sıkıldınız ondan .Başkasını sevin bu seferki böyle olmasin ama .Mesajına yanıt vermeyin ararsa açmayın engellemeyin ayrıca başka numaradan ararsa sesini duyar duymaz kapatın kapınızda yatarsa üstüne basıp geçin.Yapin bunu bana dua edersiniz iki aya kalmaz.Vakit kaybetmeyin bununla

Bu aralar herkesin exi yaziyor galiba. Açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Ayrıldınız sonuçta. Engelleyin gitsin.

Cevap vermeyi gerektirmiyor

Back
X