Eximia mı Exilis mi?

ladismack

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
155
-1
66
Ankara
Kızlar Merhaba.. Bölgesel zayıflamak için Eximia mı Exilis mi desem ne dersiniz? Bunlardan birini yaptıran ya da duyan oldu mu acaba? Ankara'dayım ve en kısa zamanda bunlardan birini yaptırıp incelmem gerekiyoor. Yardımlarınızı bekliyorum :54:

Kimse cevap vermedi demek ki kimse bilmiyor. Ben araştırdım eximiayı. Ankara'da bir güzellik salonu buldum. 3 günde bir gelmelisin 10-12 seans yapmamız gerek etkisinin uzun süreli olması için dediler.İlk seanstan gözle görülür incelme olucak falan dedi konuştuğum bayan. Exilis'i araştırmadım, vazgeçtim ondan. Bu 10 -12 seans aklımı karıştırdı. İlk seanstan 2-3 cm incelme olsa 3-5 seansta iş tamam değil mi?Neyse kendi kendime konuşmuş gibi hissettim :68: Araştıran olursa diye söyledim. Ben gidicem sanırım. Öptüm

merhabalar ben ve eşim istanbulda bir merkezde 8 seans eximia'ya gittik. aynı dönemde diyetisyen kontrolünde düşük yağ ve karbonhidratlı diyet yapıp her gün 1 saat de yürüyorduk üstelik. diyetle bir türlü eritemediğimiz göbeklerimiz vardı. kolumuz, bacağımız, sırtımız, kalçamız her yerimiz hızla inceliyor ama göbeğimiz milim milim azalıyordu. hani madem ki bölgesel incelmede etkili karın bölgemizde bir deneyelim dedik. bir kere ilk seansdan sonra gözle görülür incelme falan bence tamamen yalan. merkezin sahibi güya ilk seansda 7 cm'e kadar incelenlerden bahsedip duruyordu ama ne bende ne eşimde ilk seansta tek bir santim bile incelme olmadı. haftada 2'den azimle 4 hafta gittik. sonuç: benim karnımda 2 cm, eşimde 3 cm incelme oldu. ama o kadar diyete yürümeye eximia olsa da olmasa da 1 ayda herkes o kadar incelirdi.(eximia yapılmayan belim 1 beden küçülmüştü) merkezin sahibi haftada 3 gelmediğimiz için böyle olduğunu (çalıştığımız için 3 gitmek bizi zorluyordu) ve etkin sonuç almak istiyorsak 8 seans daha almamız gerektiğini söyledi. bize pek inandırıcı gelmedi, o yüzden devam etmemeyi seçtik.

immortalbeloved çok teşekkür ederim cevap verdiğin için :116: Ben de çalıştığım için henüz fırsat olup da gidemedim. Fakat erkek arkadaşımı diyetisyene götürdüm eh haliyle ben de ufaktan bir diyete başladım.Eximia da ilk seanstan incelmeye ben de inanamadım hatta gidebilseydim eğer 3 litre su içip gelmelisin demişti, su içmeden gidicektim :1: Bence göbekteki şişkinlik falan gidiyor vücuttan su atılıyor o yüzden böyle oluyor.Üniversite hastanesinde akupunktur denemeyi düşünüyorum. Ona da bi iyi bi kötü diyen var... Şaştım kaldım kilolarımla :9:

immortalbeloved çok teşekkür ederim cevap verdiğin için :116: Ben de çalıştığım için henüz fırsat olup da gidemedim. Fakat erkek arkadaşımı diyetisyene götürdüm eh haliyle ben de ufaktan bir diyete başladım.Eximia da ilk seanstan incelmeye ben de inanamadım hatta gidebilseydim eğer 3 litre su içip gelmelisin demişti, su içmeden gidicektim :1: Bence göbekteki şişkinlik falan gidiyor vücuttan su atılıyor o yüzden böyle oluyor.Üniversite hastanesinde akupunktur denemeyi düşünüyorum. Ona da bi iyi bi kötü diyen var... Şaştım kaldım kilolarımla :9:

canım akupunkturu bence en azından dene. benim bazı arkadaşlarımda inanılmaz işe yaradı, kimisinde yaramadı. belki kişiden kişiye değişiyordur ya da doktorunun ehil olmasına bağlıdır ama sonuçta denemeye değer bir şey. bir de olabildiğince protein ağırlıklı diyet yapın. yumurta, yağsız et, tavuk, hindi bol bol yiyin. hem tok tutuyor hem de vücut proteini parçalamak için yediğinden daha fazla enerji harcıyor. hatta atkins diyeti, south beach diyeti gibi diyetlere göz at. ben south beach'le gayet sağlıklı bir şekilde, hiç kendimi sıkmadan 8 ayda 22 kilo vermiştim. zaten sonrasında da türkiyede karatay diyeti çıktı, amerikada 5 yıldır söylenen şeyi yeni bir şeymiş gibi pazarladı.
şayet bölgesel toplanmış kiloların varsa mezoterapiyi de deneyebilirsin. benim kiloları komple bacaklarında toplanmış bir arkadaşım çok fayda gördü. ama o da akupunktur gibi kimisi çok memnun kalıyor kimisi görmüyor.

eximia'yı ise kimseye tavsiye etmememin bir sebebi de bu aleti herşeyden önce ehil kimselerin kullanması gerekiyormuş. yaydığı dalgalardan bir şekilde iç organlar da etkileniyormuş.ayrıca eximia ve kavitasyon aletleri söylenene göre radyasyon da yayıyormuş. yani bir şekilde tehlikesi de olan aletler ki o yüzden hamilelere, kalp hastalarına, ya da son 6 ayda sezeryan ya da ameliyat olmuş kişilere, kapanmakta olan yaraları olanlara katiyen uygulamıyorlar. ama gel gör ki bizim merkezlerde çoğu eleman eğitimsiz ve bilgisiz.(zaten bu merkezler nasıl eleman çalıştırıyorsa çoğu zaman her ay yeni biri geliyor) şimdi sana da yeni biri denk gelir aleti yanlış ayarlar iç organlarına falan zarar verir. aman diyeyim sen diyet yap, arada da aç internetten bir iki pilates hareketi yap daha iyi.

Tatlım çok teşekkür ederim. Tavsiyelerini kulak ardı etmicem. Bu diyetleri hiç duymamıştım hehe ne kadar cahilmişim bu konularda. Biraz araştırayım ben :126: Öptümm :8:

ben eximia aletine gittim doktor once beni kontrol etdi... bi cihazdan kontroldan gecdim yag oranim yuksek kas oranim cok az cikti. o yuzden kesinlikle beni eximiaya salmadi. once kas yapman zayiflaman gerikiyo dedi doktor. boyle aletlere caliwin kiliniklerde gidin salonlarda caliwanlar bi wey bilmiyo para almak icin her wey ediyorlar/ eximia aleti derini sikilawtirarak yagi atmaya yardimci oluyor ama kas oranin awagiysa iwe yaramiyo hatta zararli bile. bence aletler arasinda en iyisi ben cox arawtirdim bu aleti.

Back
X