- 10 Mayıs 2012
- 464
- 17
- 298
- Konu Sahibi battaniyemkareli
-
bataniyem kareli bende aynı sorundan dert yanıyorum expigment % 4 kullanıyorum bende bayrak gibi dolaşıyorum 2 gündür malesef böyle bi yan etkisi var bu kremin
Tatlım daha önce konuşmuştuk bunu ama belki aynı sorunu yaşayanlara yardımı dokunur diye buraya da yazmak istedim.
Bence kullanmayı bırakın ve başka bir cilt hekimine gidip size tretin tedavisi uygulamasını isteyin.
Yaklaşık 4-5 sene önce kullanmıştım, gayet başarılı.
Tretin'de cildi soyarak tedavi eden bir ilaçtır, dozunda kullanıldığı sürece öyle kıpkırmızı yapmadan soyar cildinizi.
Sevgiler
(cilt alışana kadar ciltte batma, hafifte yanma hissi oluşturur ama geçicidir)
teşekkürler canım :) tretin benim için son çare maalesef aşırı beyazım
bende kullandım ilk önce kızarttı bende korktuydum ama zaten bu iyiye işaretmiş. sonra geçiriyo. süt gaymak oluyosun billahi:)
bide fito krem var o kızartmıyo onuda dene oda çok iyi
ama expigment çok iiyi.o ilk duruma katlanabilirseniz sonucu güzel oluyo
expigment kullanıpta kıpkırmızı olanlar benim gibi leke ve sivilce için yeni bir jel verdi doktor bakalım ısotrexın jel 1 haftadır onu kullanıyorum soyarak tedavi ediyormuş tabi expigment gibi çabuk sonuç vermiyor gibi hisediiyorum ama emin de değilim bu arada bu tarz ilaçlardan tahriş olan yorulan cildinize 3 ü bir arada bir öneri bepanten krem fito krem medecasol merhem alın eczaneden birde karıştırma kabı hepsinin de cilt onarıcı hücre yenileyici özelikleri var gayet iyi ...
ben tretın kullanmaya başladım inşallah herşey eskisinden güzel olur cildimde cesaretimi topladım sürüyorum her gece ama gün aşırı kullanacagım artık. sabahları güneş kremı kullanıyorum
Isotrexin vereceğine keşkıe tretin verseymiş doktorunuz daha hızlı sonuç alırdınız
bu paketi bitirince tretin kulanayım istiyorum bende jel ve kremi var farkları ne biliyomusunuz yada hangisi daha etkili lekeler içinIsotrexin vereceğine keşkıe tretin verseymiş doktorunuz daha hızlı sonuç alırdınız
bu paketi bitirince tretin kulanayım istiyorum bende jel ve kremi var farkları ne biliyomusunuz yada hangisi daha etkili lekeler için
bu tretini nerden buluyosunuz siz ya kaç tane eczaneye sordum artık üretilmiyo dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?