• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

expigment denen krem

remedioslabelle

Guru
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2010
1.273
3.544
333
merhaba arkadaşlar cildimde koyu leke şeklinde sivilce lekeleri vardı. internetten araştırdım en etkili kremin expigment olduğuna karar verdim. %4lük olanını aldım eczacı da yüzüme bakıp %4 al daha iyi açar dedi zaten. 4-5 gündür çeneme uyguluyorum tamam kızarıklık olacağı yazıyordu heryerde ama şuan çenemde resmen kahverengiye yakın abartılı kırmızılık var hani eski hali daha iyiydi resmen. soyulmaya da başladı beklenen şeklinde kararsız kaldım sizce bırakayım mı devam mı edeyim?

Canım bildiğim kadarı ile bu tarz kremleri yazın kullanmayı tavsiye etmiyorlar. Ben expigmenti kışın kullanmıştım ve memnun kalmıştım, öyle mucizevi bişey olmadı ama bnm cildimi dengelemişti...

Yüzde 4 biraz fazla değilmi ya benim yüzümde cil ve lekeler var ona rağmen yüzde 2 kullanıyorum ama ilk kullanmaya başladığımda benimde yüzüm aşırı kızarmıştı ve kaşınıyodu daha sonra yolunmaya başladı ve cillerimin rengindeki koyuluk azaldı baya işe yaradı yani benim açımdan hem kullandıkça yüzümde alıştı daha sonra kızarma falan olmadı soyulmasını kafana takma çünkü derin yerileniyor o şekilde geçiyor izler kullanmaya devam et bence.ama ben yüzde 4 e taktım çok koyu renkte mi izlerin?

Doktora danışmadan mı kullandınız ? Bazı kremler güneş ışığıyla etkileşime geçip ters tepki edebiliyor.

Belcikada o kremi zor bulmustum siparis uzerine getiriyorlardi eczaneler
ve evet dogum lekelerim icin yanaklarimin yan üst bölgesine sürüp
günesli havada ciktim "aman bir sey olmza diyerek" sonuc iki yumruk yemis gibi oldum
ama sonra soyulmaya basladi her gun azar azar aksamlari sursen yeterli bence
ve gercekten ise yariyo
sonucta deriyi soyuyo

Yüzde 4 biraz fazla değilmi ya benim yüzümde cil ve lekeler var ona rağmen yüzde 2 kullanıyorum ama ilk kullanmaya başladığımda benimde yüzüm aşırı kızarmıştı ve kaşınıyodu daha sonra yolunmaya başladı ve cillerimin rengindeki koyuluk azaldı baya işe yaradı yani benim açımdan hem kullandıkça yüzümde alıştı daha sonra kızarma falan olmadı soyulmasını kafana takma çünkü derin yerileniyor o şekilde geçiyor izler kullanmaya devam et bence.ama ben yüzde 4 e taktım çok koyu renkte mi izlerin?

bilmem ki çok koyu sayılır mı. sönmüş sivilce lekesi gibi işte. çok da koyu değil aslında ama eczaxı %4 deyince güvendim ben de.

Bilmiyorum.. ben çilerim için kullandım ama bazı yerler çok koyu renkti benim yüzümde.sivilce lekesi için biraz fazla gibi geldi bana canım.bi de ben gün aşırı kullanıyorum

Bilmiyorum.. ben çilerim için kullandım ama bazı yerler çok koyu renkti benim yüzümde.sivilce lekesi için biraz fazla gibi geldi bana canım.bi de ben gün aşırı kullanıyorum

hmm ben günde 2 kere sürdüm :D ama öyle diyordu prospektüste. bir de soyulmaya başladı benim de ne kadar daha kullanıp bırakmam gerekir tahmini?

Back
X