• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Expigment....

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ben bu krem hakkında şöyle bi şey duymuştum, aslında lekeleri yok etmiyormuş, onları derinin altına itiyormuş, geçici süreliğine lekeler yok oldu zannediyormuşuz, kremi kullanmayı bıraktıktan bi süre sonra lekeler tekrar gün yüzüne çıkıyormuş. yani lekelere aslında bi faydası olmuyormuş. tabii gerçek mi bilmiyorum.
Aynen öyle oluyor ben kullandım ve daha da büyüdü lekelerim

LR" aloe vera urunleri ile sedef, egzama, dogum çatlakları , doğum ve güneş lekeleri,saç dökülmesi,mantar,varis, selülit,sivilce,akne vs cilt problemlerinize cozum bulabilirsiniz.... "LR" sağlık güzellik urunleri Alman güvencesi ile bizlere sunulmaktadir.

LR ürünleri kimyasal içeriklerle değil, Aloe vera ve bitki karışımları içermektedir. Ve bu şekilde lekeler üzerinde etki ediyor. Bu yüzden leke türü ne olursa olsun 1 aylık bir kullanımdan sonuç almak pek mümkün değil, en az 3-4 aylık bir düzenli kullanımda sonuca bakmak gerekir. Aldıgınız ürünlerde yani kremlerde bu zaman içerisinde size yetecektir.

Dunyaca unlu starlarla birlikte calisiyor. Dunyaca unlu chanel dior gibi markalarla ayni kalemde üretiliyor. Tek fark daha ucuza. Ürunler hakkinda bilgi icin lutfen msj atmanız yeterli.

Kızlar yardım! Sadece 1 kez kullandım cildim hafif kızardı ve koyulasti böyle kahverengi gibi oldu ne yapicam ben gecer mi ?

Eklentiler

• 20170408_140538-1.webp
    20170408_140538-1.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 107
Kızlar yardım! Sadece 1 kez kullandım cildim hafif kızardı ve koyulasti böyle kahverengi gibi oldu ne yapicam ben gecer mi ?
kullanımı bırak canım, prospektüste yazıyor zaten

Kızlar önceki konumda bahsettigim gibi expigment isimli çoğu kişinin renk açıcı olarak bahsettiği krem bende renk koyuluguna neden oldu, merak ettiğim ise yalnız olup olmadığım. Hoş renk zamanla açıldı bir miktar kaldı ama, yine de önceki gibi değil. Sizler kullandınız bir bilginiz var ise lütfen ulaşın... Tamamen geçiyor mu bu da bir sorun bünyemde. Konum taşınacak biliyorum bu arada

Merhaba konu açilali cok olmus ayni durumdan müzdaribim siz ne yaptiniz daha sonra gectimi ben cildiyeye tekrar gittigimde expigment kullanirken cok sık araliklarda kullanmadigim icin boyle bir durum olabilecegini söyledi.Tedavi olarakta gun icerisinde her iki saatte bir gunes kremi kullanmami zamana birakmami söyledi yaklasik 6 aylik bir tedaviden bahsetti.Hatta en kötüsü renk açilır ama tamamen gecmeyebilir dedi kendimi kötü hissediyorum

Back
X