• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

exten mesaj var..

biliyorum, zaten düsünüp tasinip evlenmedik biz, salaklik yaptik resmen..

benim ailem onu istemiyordu, ne Kadar ciddi oldugumuzu göstermek icin.. bir nevi bile bile lades benim olay..

peki bir erkegin evlenmek icin en ideal yasi hangisi.. sence?
30 dan sonra bence...akli basına gelince .düzenini kurunca.avrupalilar pek erken evlenmez aslinda sen hangi ulkedesin

30 dan sonra bence...akli basına gelince .düzenini kurunca.avrupalilar pek erken evlenmez aslinda sen hangi ulkedesin

mutlaka yasada bakiyor bu isler ama bence karakter ve olgunluk meselesi.. kimi insanin karakteri erken oturuyor, kimisi 30unda bile karakterini bulamiyorum, kisiliksiz olarak kaliyor.. bence bütün bunlar, yasanmisliklara, yetistirilme tarzina, cevreye falanda bakiyor..

mesala benim evlenip ayrildigim kisi, aile ne demek bilmemis bir insan, orda Burda büyümüs, kendi basinin caresine bakmis bir insan, aile kavramini bilmiyor.. böyle bir insanla yuva mi kurulur.. onu gectim ben kendime bakayim.. ben niye bu isin icine girdim gercekten bilmiyorum.. sadece ask, heycan duyuyorum diye.. bir anlik duygular yüzünden ne hallere düstüm.. suanki aklim olsa gercekten bazi seyleri yapmazdim.. ne akla hizmet ederek evlenmedim anlam veremiyorum.. amacim neymis acaba cok merak ediyorum..

Meali, 'Simdi sen toparlarsin, beni unutursun...

Oysa bana senin kadar iyi hissettiren yoktu.

Baska kadinlarda duydugum heyecandan vazgecemem.

Ama senin bana vazgecilmez hissettirmenden de vazgecemem.

O nedenle sana vicdan muhasebesi yaptigimi ve iyiligini istedigimi dusundureyim.

Seni dusunmedigim tek gun yok yazayim.

Ama bana 'madem oyle neden baskalari oldu, neden ayrildik o zaman' diye sorarsan?

Yok yok, sormazsin, beni cok seviyorsun, kalbin dururken mantigini dinleyecek halin yok ya...

Ben arada boyle yazarim sana, guzel sozler karalarim baska kadinlarin yanindan...

Ama sen benim mesajlarimla, hatiramla yetin, hayatina kimseyi alma.

Seni unutamadigimi dusunup kimseye bakma, yoksa kim bana unutulmaz hissettirecek?'

Bunlari okudum ben yazdiklarinizdan...
bundan daha iyi aciklanamazdi.

cocuk dogurmak desen, oyle bir düsüncemde yoktu, zengin mi dersen hayir, parasi icinde evlenmedim.. akilsiz basim yüzünden.. biraz ilgiye, iki gülücüge tavlandim gittim iste..

Cevap yazmamakla iyi yapmissin. Kafasi guzel qaliba

:KK70:sanada ıyı bayramlar canım..ellerinden öperim,büyüğümsün nede olsa..dur smıley koyım dedim,yukarı kaçtı smıleyim..
berhudar ol evladım.... gel bi ara belimden çıkardığım mendile sarılı markasız şeker mi çikolata mı belli olmayan hediyeni veriiim....:KK70:

kizlar uzun süredir bu Kadar sasirmamistim, hic beklemiyordum ama bizim yabanci,ex-damattan bir mesaj gördüm sabahin köründe telefonumda..

mesaj degil resmen Roman yazmis, 2sayflik bir mesaj..

özet geciyorum, benim icin evrene güzel mesajlar yolladigini, hayatmin positif yönde degismesini istedigini, artik yüzümün gülmesini istedigini yazmis, gecmiste beni cok sevdigini, halada beni düsünmedigi bir günü olmadigi, baskalariyla teselli bulmaya calisip, beni unutamadigini, herkesde beni aradigini yazmis..

bütün bunlar bosaninca mi aklina gelmis.. ona karsi bütün yollari kesip atmisti.. ulasamiyordum.. mutluydu sevgilisi ile.. yelkenlerim suya inmedi, geri dönüs diye birsey söz konusu degil, ama garip bir sekilde güven geldi bana, geri yazmadim, yazmayi da düsünmüyorum, Samimi oldugnu düsünmüyorum, sizce sebebi ne olabilir? sevmis olsaydi beni bu Kadar yalniz birakmazdi, merak ederdi onca zaman.. hic umrunda olmadim.. sevmis olsaydi baskasina bu kadar Cabuk ve kisa sürede gidemezdi, beraber yasayamazdi.. peki maksadi ne simdi bunun? sevseydi bu kadar Cabuk vazgecmezdi degilmi? maksadi sizce beni yoklamakmi?
Vicdan azabını dindirmek için bence:).

kendini hatırlatıyor.
senden ses çıkmayınca şaşırmıştır.
hiç cevap verme merakı tavan yapsın.

berhudar ol evladım.... gel bi ara belimden çıkardığım mendile sarılı markasız şeker mi çikolata mı belli olmayan hediyeni veriiim....:KK70:
aaa en sevdiğimdenn,boğazlarım sısmesin dıye vücut ısılı,bel kokulu erimiş,pestile dönmüş,pekmez varii şekerimsi,çikolatalar..

aay benım ıcın çok uğraşmışsın,saolasın Esra teyzem benimmmm..

aaa en sevdiğimdenn,boğazlarım sısmesin dıye vücut ısılı,bel kokulu erimiş,pestile dönmüş,pekmez varii şekerimsi,çikolatalar..

aay benım ıcın çok uğraşmışsın,saolasın Esra teyzem benimmmm..
biliyosun tadınnı....küçükken şeker toplamnaya gittiğimde bunlardan uzatınca bi tane alırdık alsana derlerdi yok derdik.....kaliteli olunca avuçla alırdık:KK53:

bunun cok iyi farkindayim, ayni seyleri yasamayi bir taraflarim yemiyor, mesajini gördügümde Sevinc degildi hissettigim, saskinlikti.. icten ice havalara girdim kisa bir süre.. kendime güvenim geldi sadece..

Selaam beni hatırladın mı :KK25:
Havalara girmen, kendine güvenininn gelmesi ona karşı bir şey hissettiğin anlamına gelmiyor
Çünkü dün de beni eski eşim aradı, konuşacakları varmış, görüşmek istedi
Ben de havalara girdim
Doğal olarak
Çünkü ikimizin de gururu oldukça zedelendi bu adamlar yüzünden
Ben konularını biliyorum, takip ediyordum

Hani derler ya erkek ayrılıktan sonra yavaş yavaş kötüleşir, kadın da yavaş yavaş iyileşir..
O hesap bence

Ayrıca ek bir not
Olgunluğun yaşla alakası yok
Benimki 40 yaşındaydı :KK66:

Selaam beni hatırladın mı :KK25:
Havalara girmen, kendine güvenininn gelmesi ona karşı bir şey hissettiğin anlamına gelmiyor
Çünkü dün de beni eski eşim aradı, konuşacakları varmış, görüşmek istedi
Ben de havalara girdim
Doğal olarak
Çünkü ikimizin de gururu oldukça zedelendi bu adamlar yüzünden
Ben konularını biliyorum, takip ediyordum

Hani derler ya erkek ayrılıktan sonra yavaş yavaş kötüleşir, kadın da yavaş yavaş iyileşir..
O hesap bence

Ayrıca ek bir not
Olgunluğun yaşla alakası yok
Benimki 40 yaşındaydı :KK66:

hey..evet hatirladim seni .. yasadiklarimiz hemen hemen benzer sanirim..

ikimizinde arkadasinda cok basarali bir öküz var, gülüsümüzü elimizden alan..

gerci seni bilmiyorum ama bizim olayda, bütün sucu karsiya yüklemem yanlis olur, benimde cok hatalarim, sacma haraktlerim oldu ama olan oldu yaa.. napalim..

ona karsi birsey hissetmiyorum, sevgi yok icimde, geri yazma istegi yok, iletisim kurma istegi yok..

sadece paylasmak istedim.. cünkü anlatacak kimsem yok.. :KK55:

kizlar uzun süredir bu Kadar sasirmamistim, hic beklemiyordum ama bizim yabanci,ex-damattan bir mesaj gördüm sabahin köründe telefonumda..

mesaj degil resmen Roman yazmis, 2sayflik bir mesaj..

özet geciyorum, benim icin evrene güzel mesajlar yolladigini, hayatmin positif yönde degismesini istedigini, artik yüzümün gülmesini istedigini yazmis, gecmiste beni cok sevdigini, halada beni düsünmedigi bir günü olmadigi, baskalariyla teselli bulmaya calisip, beni unutamadigini, herkesde beni aradigini yazmis..

bütün bunlar bosaninca mi aklina gelmis.. ona karsi bütün yollari kesip atmisti.. ulasamiyordum.. mutluydu sevgilisi ile.. yelkenlerim suya inmedi, geri dönüs diye birsey söz konusu degil, ama garip bir sekilde güven geldi bana, geri yazmadim, yazmayi da düsünmüyorum, Samimi oldugnu düsünmüyorum, sizce sebebi ne olabilir? sevmis olsaydi beni bu Kadar yalniz birakmazdi, merak ederdi onca zaman.. hic umrunda olmadim.. sevmis olsaydi baskasina bu kadar Cabuk ve kisa sürede gidemezdi, beraber yasayamazdi.. peki maksadi ne simdi bunun? sevseydi bu kadar Cabuk vazgecmezdi degilmi? maksadi sizce beni yoklamakmi?

senle marioyu takip ediyodum ama son alarak boşandığını duymamıştım..
çok iyi etmişin...birileri ağzına ediyosa şuan senin kıymetini anlamıştır...
sana göre biri değildi zaten, pis maymun iştahlı bi de utanmadan herlesle düşüp kalktığını yazmış açık açık...
sttr et gitsin, cevap bile yazma, okadar bile değeri olmadığını anlasın....

hey..evet hatirladim seni .. yasadiklarimiz hemen hemen benzer sanirim..

ikimizinde arkadasinda cok basarali bir öküz var, gülüsümüzü elimizden alan..

gerci seni bilmiyorum ama bizim olayda, bütün sucu karsiya yüklemem yanlis olur, benimde cok hatalarim, sacma haraktlerim oldu ama olan oldu yaa.. napalim..

ona karsi birsey hissetmiyorum, sevgi yok icimde, geri yazma istegi yok, iletisim kurma istegi yok..

sadece paylasmak istedim.. cünkü anlatacak kimsem yok.. :KK55:

evet güzelim ben de aileme sırt dönmüştüm

ama şiddet görünce affettiler beni

gülüşümü çaldı diyorsun ama bence sen benden çok daha çabuk toplamışsın

6 ay oldu ben yeni yeni umursamamaya başladım, hala da tamamen sallayamadım :/

sen nasılsın

bu bir mesajla sınırlı kalmaz daha rahatsız eder seni gibime geliyor o zaman ne yapacaksın

evet güzelim ben de aileme sırt dönmüştüm

ama şiddet görünce affettiler beni

gülüşümü çaldı diyorsun ama bence sen benden çok daha çabuk toplamışsın

6 ay oldu ben yeni yeni umursamamaya başladım, hala da tamamen sallayamadım :/

sen nasılsın

bu bir mesajla sınırlı kalmaz daha rahatsız eder seni gibime geliyor o zaman ne yapacaksın

benimkiler affetmediler, affedecekler gibide görünmüyor..

keske Cabuk toplasam.. böyle kisa süreli kendime geliyorum..tam ok, önüme bakicam diyorum, hoppa sil bastan yine kendimi depresonyondan depresyona kosarken buluyorum..

benim derdim ask acisi degil, degmeyen bir insan icin yapayalniz kalmam, herkesi karsima almam, benim kizginligim kendime aslinda.. nasil bu Kadar salak olabildim diye..

evet hakli ciktin, bir mesajla sinirli kalmadi, sabaha Kadar mesaj yazdi, unutamiyormus, dünyanin en aptal insaniymis, sevdigini birakip gitmis.. keske herseyi geri alabilseymis.. aradi bide sanirim kontrol etmek icin telefonum hala acik mi diye..

hic birsey yapmicam.. bosandik, bitti.. yeniden baslasam yine gidecek.. böyle bir ihtimali düsünmemem bile gerek.. ben cok agladim, eger gercekse yazdiklari simdi aglama sirasi onda..

Back
X