- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.513
- 358
- Konu Sahibi eSmerimSin
kizlar uzun süredir bu Kadar sasirmamistim, hic beklemiyordum ama bizim yabanci,ex-damattan bir mesaj gördüm sabahin köründe telefonumda..
mesaj degil resmen Roman yazmis, 2sayflik bir mesaj..
özet geciyorum, benim icin evrene güzel mesajlar yolladigini, hayatmin positif yönde degismesini istedigini, artik yüzümün gülmesini istedigini yazmis, gecmiste beni cok sevdigini, halada beni düsünmedigi bir günü olmadigi, baskalariyla teselli bulmaya calisip, beni unutamadigini, herkesde beni aradigini yazmis..
bütün bunlar bosaninca mi aklina gelmis.. ona karsi bütün yollari kesip atmisti.. ulasamiyordum.. mutluydu sevgilisi ile.. yelkenlerim suya inmedi, geri dönüs diye birsey söz konusu degil, ama garip bir sekilde güven geldi bana, geri yazmadim, yazmayi da düsünmüyorum, Samimi oldugnu düsünmüyorum, sizce sebebi ne olabilir? sevmis olsaydi beni bu Kadar yalniz birakmazdi, merak ederdi onca zaman.. hic umrunda olmadim.. sevmis olsaydi baskasina bu kadar Cabuk ve kisa sürede gidemezdi, beraber yasayamazdi.. peki maksadi ne simdi bunun? sevseydi bu kadar Cabuk vazgecmezdi degilmi? maksadi sizce beni yoklamakmi?
Seni çok sevdiğini ben bile biliyorum, onun katlandıklarına inan tatlım hiçbir damat namzeti katlanmaz. Önce ailen sonra içinde kopan fırtınalar yüzünden sen yeterince yıprattın onu ve ilişkinizi biliyorsun hayatım. Seni sevseydi... Diye başlayan cümleler biraz olsun nankörlük olur. Seni çok sevdiği için gitti ve senin canını acıtmak istedi. Sevmeseydi burnunun dibinde durur hayatına devam ederdi. Ama gitmiş. Bütün problemlerden uzak sakin hayatının tadını çıkarabilirdi ama bak içtenlikle yazabilmiş sana.