Exten Next Olur Mu?

Stephanie Valentino

Cansas
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2018
238
314
103
Merhabalar. Çok kısa bir sorum var. Exten Next olur mu? Sevgiliyle ayrıldıktan sonra insanlar neden birbiriyle arkadaş kalmak isterler? Bana oldukça tuhaf ve itici geliyor. Eski sevgililerinizle arkadaş kaldınız mı hiç? Bazıları en yakın arkadaş olduklarını bile dile getiriyor. Enteresan...

Exten next olmaz. İki kere denedim ikisinde de hüsran. İnsan zamanla değişiyor çünkü. Oluru olan bir ilişki asla ex olmaz. Kimseyle arkadaş da kalmadım öyle iki arada bir derede cebimde kal mevzularını sevmem, netimdir.

Ayrılma şekline bağlı. Aldatilip ayrildiysa, hakaret işitip, itişip kakışıp ayrildiysa, ayrılma aşamasında cirkinlestirlerse, birbirlerine ahlaksız yakıştırmalar yaptılarsa vs onlardan bir poh olmaz, barismasinlar.
Ama her ilişki böyle bitmiyor ki . Benim bir çocuk var mesela, 4,5 sene olacak tanışalı (ilk görüşte aşk). Çok da sevdiğim birisi, aramızda garip bir bağ var. Ama hem taban tabana zıt iki karakteriz (yine de şirin geliyor bu zıtlık. Ben karakter olarak tam bir Masha'yım, o da tam bir Kocaayi) , hem de aramızda coookk uzun yollar, dil sorunu ve vize problemi var.
Bu sebeple iliskiyi yurutemiyoruz, ama hayatımızdan da tam kopamiyoruz. Şartlar olgunlaştıkça tekrar buluşup zaman geçirip deniyoruz,her seferinde bağımız daha da güçleniyor, ama araya mesafe girince,onca ay uzaktan bir iliskiyi yürütecek kadar da değil
Bu sebeple geenlde aynı ülke sınırları içinde değilsek arkadaş gibi konuşuyoruz,online okey falan oynuyoruz:) ama buluşma zamanı yakınsa yine flört moduna geçiyoruz, beraberken de sanki balayı çifti modunda aşk ile takılıyoruz sonra havaalanında vedalaşma,bir süre flörtü sürdürme sonra yine başa dönüş
Sağlıklı mı? Hiç değil
Ama oluyor böyle şeyler .
Tabii araya reklam araları da alıyoruz, ben mesela hayatıma biri girince ona yazıp bilgi veriyorum:) o da arada yokluyor hal hatır, Türkiye'de deprem olmuş,İstanbul'da eylem varmis iyi misin, iyi bayramlar falan eğer sevgilimden ayrıldığımi ogrendiyse çakal yeniden bir hatırlatıyor kendini ... Şimdilerde yeni biriyle konuşuyorum, o yüzden bana yazamıyor. Umarım birlikteligimde mutlu mutlu devam ederim de bu saçma arkadasliktan kurtulurum
Oluyor yani böyle şeyler...

Suratına bile bakmam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…