saçınızda boya var mıydı peki
hayır. saçım açık kahverengi ya da koyu kumral. iki yılda bir sarı aşkı gelir. kuaförde mutsuz olurum, saçım yıpranır. üç gün sonra kahveye dönerim. iki kez bu başıma geldi. iki yıldır boyatmadan sabrediyorum. kestirdim boyalardan kurtuldum. şimdi aynısı olur diye cesaret edemiyorum.
bununla biraz oyalacağım sanırım. :)
Kendime güvensem ben de boyatırdım. Hayırlı olsun :)ne güzel boya yok sanslısınız.ben aslında 4-5 sene önce avonun açıcısını kullanıyordum ve çok memnundum herkes kendi saçınmı diyordu fakat o da satıştan kaldırıldı sonra papatya suyu denedim saçım açık kumral olmasına rağmen açmadı bende boyamak zorunda kaldım.bu spreyinde boyalı saçı açmadığını öğrenince dün saçımı boyadım tekrardan.
ben de kullandım bu spreyi.
saçımı 2 yıl önce arkadaşım saçını boyarken artan boyayla ben de sürmüştüm 15 dk sonra yıkamıştım korkup. saçım da hiç değişmemişti. neyse belli olmayan boya gitti tabi saçımdan. ben de bu spreyden kullanim dedim.
ıslak saça uyguladım gündüz balkonda kuruyana kadar bekledim. çabuk açılmasını istediğimden 5 gün ardarda yaptım. yarım ton belki açıldıve benim açım orta kumral-açık kumral arası yani.
ama bi arkadaşım da (saçı koyu kumral baya) kullandı bunu. o da gündüz kuruttu hatta bazen fön makinesiyle. 3 gün arayla yaptı. 2 ay sonunda saçı turumcumsu sarı oldu resmen dibi geldikçe fıslıyoama çiğ bi sarı oldu yani saçı çok koyu olduğundan.
benimkinin de açılması lazımdı gaza gelmiştim ama olmadı
canım ama o arkadaşımın saçı çok koyuydu. Siyaha dönük kahverengiydi. bak böyle sondaki doğal saçı diğer ikisi bu speyi kullandıktan sonra
Eki Görüntüle 807815
baya açılmış ya boya gibi resmen bu spreyin bu kadar açacağını hiç düşünmemiştim.ama ben daha doğal bi sarı olsun istiyorum böyle dibi gelince çok belli oluyodur acaba az kullansak daha mı koyu sarı olur ki:d
yok canım miktarıyla alakası yok :) ama bu turuncudan sonra sarıya geçmeye başlıyo işte, o fotoğrafı bulamadım şimdi. Dibi gelince fıslıyodu bu arkadaşım dabir de saçı koyu olduğundan böyle turunculaşıp sarılaştı.
onların içinde oksijenli su + papatya suyu var yani oksijenli suyu sürüp güneşe çıkmakla aynı ayrıca turunculaştırma riski de var
bu rünün içinde Hidrojen Peroksit olduğu yazıyor bu madde saça zarar vermez mi? kimyasal maddeli mi bu ürün? kızınızın saçında sonradan oluşan bir yıpranma oldu mu yardımcı olur musunuz?
hamileyim ve
saçım sarı boyalı saç diplerim geldi ben bu durumdan çok rahatsızım.boya
kullanmak istemiyorum ama gelen diplerin rengi en azından açılsın
istiyorum çünkü asıl saç rengim bayağı koyu.burada bahsedilen açıcılı
ürünler kimyasalları boya gibi mi?bilgisi olan var mı yardım
kızlar boyalı saçta etkilmi bu ürün:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?