• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ey aşk nerdesin

bende burçin terzioğlunu çok başarılı buluyorum her rolün hakkını veriyo bencevereliniortak
dizide çok sıcak ve güzel bir dizi
izlenmeye değer kaydirigubbakcemile5

Hande'ye bayılıyorumm :lepi:

Yeni bölümde Murat Yıldırım ufak bi rol kapmıs polis olarak :sm_cool:
Fırtınadan sonra Burcin'le Murat'ı bi dizide görememistik, yeni bölüm süper olcak eminim opuyorumnanaktan

tekrarlarından takip ettiğim bi dizi..çok sıcak entrikasız bi dizi umarım hep böyle devam eder...

Çok iddalı bir yapım olmamasına rağmen bence oldukça hoş ve stresten uzak tutup eğlendiren bir dizi,şimdiye kadar oldukça iyiydi..
Ah geçen bölüm fırtınayı hatırlattı ne aşktı ama...opuyorumnanaktan

eğlenceli bir dizi!a.s
kadrosu da güzel eğleniyorum çok!
gerilmeden gülümseyerek tv izlemeyi seviyorum!
bu dizi de onlardan biri!:lepi:

çok güzel ya
komedi dizileri artsın ya ne güzel iştee
içimz sıkılmştı atık.. geniş aile ve bu dizi iyi geldi

kızlar dizi bu cuma final yapıyor yaaaa...
yazık oldu yaaa...benneyaptımki

hadiiiii budamı bitiyo kışmasalı diye bir dizi yaptılar yalancısın senide ey aşk nerdesinide final yaptılar
finalleride final olsa sadece son çekilen bölümleri bize final diye yutturuyolar atv den nefret ediyoruuuuum

Kanalların yaptığı en gereksiz şey dev yapımlarla küçük yapımları aynı saate koymak,
tabiki reyting'i az olacak bu şartlarda koysunlar bakalım o sırada dizi filan olmayan bir saate bakın nasıl izleniyor...
Final diyorlar ortada final yok,devam ediyor desen ortada dizi yok..
Kaç dizi böyle başladı yarım kaldı ya başlamasınlar yada sonunu getirsinler...kötükedihüso

Kanalların yaptığı en gereksiz şey dev yapımlarla küçük yapımları aynı saate koymak,
tabiki reyting'i az olacak bu şartlarda koysunlar bakalım o sırada dizi filan olmayan bir saate bakın nasıl izleniyor...
Kaç dizi böyle başladı yarım kaldı ya başlamasınlar yada sonunu getirsinler...kötükedihüso

evet ya aynen katılyorum.

evet canım aynen katılıyorum

Back
X