10 yaşındaki çocuklar bile bir tuhaf artık menfaatçi çıkarcı olmuş yavrucaklar benden uyanıklar yavZaman mı değişti
İnsanlar mı
Öyle gerçekten10 yaşındaki çocuklar bile bir tuhaf artık menfaatçi çıkarcı olmuş yavrucaklar benden uyanıklar yav
Evet birtanesi var mesela babaannesiyle görüşmez ama dogumgunu oldugunda harclik almak icin gider elini öpermis :)10 yaşındaki çocuklar bile bir tuhaf artık menfaatçi çıkarcı olmuş yavrucaklar benden uyanıklar yav
ben antremanlıyım eskıden benım akrabalar yakınlar zaten 30 40 yıldır menfaatçi düzenbazdı o yüzden hiçç sarsmaz yeni nesil beni ama kendim kötü olmak ıstıyorum yavaş yavaş dönüşüyorum da hadi hayırlısı ahah haaEvet birtanesi var mesela babaannesiyle görüşmez ama dogumgunu oldugunda harclik almak icin gider elini öpermis :)
Ben böyle düşünenler için ilk şunu merak ediyorum.
Siz ne kadar eski zamandaki gibisiniz?
Ve de olmak ister miydiniz?
Hayatımız bir yandan modern ve bireysel bir hal alırken, ve bundan memnuniyet duyarken, öte yandan bununla birlikte kaybettiklerimize hayıflanmak terazide nasıl görünüyor gözünüzde?
Bireysellik bencilliği, bencillik duyarsızlığı getiriyor gibi geliyor bana.
ben antremanlıyım eskıden benım akrabalar yakınlar zaten 30 40 yıldır menfaatçi düzenbazdı o yüzden hiçç sarsmaz yeni nesil beni ama kendim kötü olmak ıstıyorum yavaş yavaş dönüşüyorum da hadi hayırlısı ahah haa
Sorun eski zamanlardan gelenlerde değil bence yeni yetişenlerde.
Ben hala bir arabaya çarpıp basıp gidemem ama benim arabama çarpmışlar kapı olduğu gibi
göçmüş basmış gitmiş.Sigorta var cebinden ödemeyecek.
Biz hiç bir zaman yeni nesil kadar bireysel olmadık, olamayız.Çünkü öyle yetişmedik.
Avrupa, Amerika da bireysel ve modern ama böyle daleverelere girmiyor çoğu.
Biz çığrından çıktık.Herkes şark kurnazı.
Avrupa/Amerika örneği çok doğru olmaz
Dalaverelere girmiyor olmalarının sebebi beceremeyecek olmaları yada yaptırımların çok ciddi olması...
Kesinlikle ama düzen oturmuş.Yapanın yaptığı kar kalmıyor.Onun için de yapmıyor
Bizde hepsi kar.Yapmayana da onun için enayi gözüyle bakıyorlar
Bu yolda sana başarılar dilerim. Ben hayır demeyi öğrendiğimden beri cok mutluyum:)ben antremanlıyım eskıden benım akrabalar yakınlar zaten 30 40 yıldır menfaatçi düzenbazdı o yüzden hiçç sarsmaz yeni nesil beni ama kendim kötü olmak ıstıyorum yavaş yavaş dönüşüyorum da hadi hayırlısı ahah haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?