• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ey midem...! Doy artık

kış saatine dönüyor vücut,belki de regl durumları.Regl öncesi her yarım saatte bir bütün ekmek yerim :rolleyes::KK33: şükür oldum da bitti oburluğum

Bende regle 1 hafta once evet baslar reglden 1 gun once keser bicak gibi bisey yemem 3 gun az az sadecem ama 2 haftadir var ve adet olmadim daha 2 gun kadar gecikti ( hamilelik yok ) yani biraz kendimi frenlemeliyim :)

zaman zaman benim de öyle oluyor.
dünyaları yesem doymazmışım gibi geliyor ama yemiyorum.
evde lahana, elma filan bulundurun açlığınızı onlarla bastırın.
bir de tarçın ve yoğurt yemenin iştahı kestiğini duymuştum deneyin isterseniz.

Ya ben bir tabak makarnayla doymuyormmm ne lahanasi ne elmasiiii hahaha :) gecen esim meyve dogradi 3 adet hurma 2 adet muz. Ben koltukta oturuyorum o yerde yukari verdi bana 10 dk sonra tabagi geri verdim boş. Eşim şok. Bana neden birakmadin diyor nasil gozum donduyse :)

Çok stresli dönemlerimde ne bulsam bende yerim.
Normalde yemediğim şeyleri bile...Böyle bir durum bilinç altı olabilir mi ? Bundan muzdarip olduğum için ilk aklıma o geldi
Bu arada afiyet olsun...

Bilinc alci derken :) valla ilk defa basima geliyor adetw 1 hafta kala olurdu ama 2 hafta ve bu kadar uzun ilk kere

Tek öğün beslenilir mi günde:KK43:
Sabah direk deli gibi yediğiniz vi kahvaltı yapın bence tıka basa doyun sonra anca akşama acıkıyor insan zaten öğlen yersiniz normal normal akşam da yarı aç uyursunuz oldu bitti hem kilo olmaz hem de gayet sağlıklı ...

Senelerdir bir ogun en fazla iki ogun yerim. Bide kahvalti yapinca daha com acikiyorum :)

Hamile olabilir misin?
Hamileliğimin en başında iştahım çok açılmıştı. Hatta bir paket çikolata yetmemişti ikinciyi yemiştim ilk defa. Mide bulantılarım başlayınca azalmıştı ama şimdi hafifledi ve iki sabahtır bir tost kesmiyor ne yesem diye düşünüyorum. :KK45:

Ayrıca günde 1 öğün hiç sağlıklı değil. Belki de vücudun seni kışa hazırlamak için aldığın enerjiyi yetiremiyor ve beynin bu yüzden açlık sinyali veriyordur.

Evet sagliksiz vucudum demek enerji istiyooo artik haha :) hamile de degilim ona yormustum ama degilmisim

Tek öğün beslenmenizden kaynaklanıyor bence (sağlık sorunu olmadığı ićin ilk aklıma gelen bu) sabah güzel bir kahvaltı yaparak başlayın, yumurta,zeytin,ceviz ,badem yada tam buğdaylı ekmekle. Bu sizi öğlene kadar tutar. Öğlende makarna,pilav,ekmek vb karbonhidratları yemeyin,çorba ,salata,ızgara et ,tavuk,balik olabilir yada sebze yemeği yoğurt.
Akşamda yine karbonhidratsız bir beslenme düzeni oluşturun acıkmazsınız.
Şeker,karbonhidrat çok acıktırır. Saglikli beslenmiyorsunuz bundan acıkıyorsunuz.

Tesskkurler dikkat edecegm

Back
X