- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Benimde iştahım çok açık ..
Off kilo almak istemiyorum. .
Boyum 1.55 kilom 52 hic cikmadi yukari insallah bu yediklerimden sonra da cikmaz acaba mevsimselmi dedim ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde iştahım çok açık ..
Off kilo almak istemiyorum. .
Hamile olabilme durumn var mi cnm :) yoksa eğer kan değerlerin düşük olablr dikkat et
kış saatine dönüyor vücut,belki de regl durumları.Regl öncesi her yarım saatte bir bütün ekmek yerimşükür oldum da bitti oburluğum
zaman zaman benim de öyle oluyor.
dünyaları yesem doymazmışım gibi geliyor ama yemiyorum.
evde lahana, elma filan bulundurun açlığınızı onlarla bastırın.
bir de tarçın ve yoğurt yemenin iştahı kestiğini duymuştum deneyin isterseniz.
Aynı şey bende de var doymuyorum. Tika basa yiyorum bir saat sonra kendimi hiç yememis gibi hissediyorum. Iki haftada iki kilo aldimhiç bole olmazdim
Çok stresli dönemlerimde ne bulsam bende yerim.
Normalde yemediğim şeyleri bile...Böyle bir durum bilinç altı olabilir mi ? Bundan muzdarip olduğum için ilk aklıma o geldi
Bu arada afiyet olsun...
Tek öğün beslenilir mi günde
Sabah direk deli gibi yediğiniz vi kahvaltı yapın bence tıka basa doyun sonra anca akşama acıkıyor insan zaten öğlen yersiniz normal normal akşam da yarı aç uyursunuz oldu bitti hem kilo olmaz hem de gayet sağlıklı ...
Ben hamileykene böyleydim özellikle ilk aylar. Acephamile olabilir misiniz?
Hamile olabilir misin?
Hamileliğimin en başında iştahım çok açılmıştı. Hatta bir paket çikolata yetmemişti ikinciyi yemiştim ilk defa. Mide bulantılarım başlayınca azalmıştı ama şimdi hafifledi ve iki sabahtır bir tost kesmiyor ne yesem diye düşünüyorum.
Ayrıca günde 1 öğün hiç sağlıklı değil. Belki de vücudun seni kışa hazırlamak için aldığın enerjiyi yetiremiyor ve beynin bu yüzden açlık sinyali veriyordur.
şekeriniz vardr belki?
Protein agirlikli beslenirsen emin ol cok acikmayacaksin☺Karbonhidrat agirlikli beslendikce daha cok acikiyoruz ve ben bu sekilde kilomu koruyorum.
Boyum 1.55 kilom 52 hic cikmadi yukari insallah bu yediklerimden sonra da cikmaz acaba mevsimselmi dedim ama
Tek öğün beslenmenizden kaynaklanıyor bence (sağlık sorunu olmadığı ićin ilk aklıma gelen bu) sabah güzel bir kahvaltı yaparak başlayın, yumurta,zeytin,ceviz ,badem yada tam buğdaylı ekmekle. Bu sizi öğlene kadar tutar. Öğlende makarna,pilav,ekmek vb karbonhidratları yemeyin,çorba ,salata,ızgara et ,tavuk,balik olabilir yada sebze yemeği yoğurt.
Akşamda yine karbonhidratsız bir beslenme düzeni oluşturun acıkmazsınız.
Şeker,karbonhidrat çok acıktırır. Saglikli beslenmiyorsunuz bundan acıkıyorsunuz.
Kullandiginiz herhangi bi ilac varmi? Bazilarinin istah acma yan etkileri oluyo
1.67 75kg![]()
Bende doğumdan sonra öyleydi emziriyordum diye öyle olmuştum ama artık gecti sanırım ama ben kilo almıştım doğum sonrası( :)
Çoook kg aldımPek kilolarla ilgili birr bilgim yok ama sizinki normalmi bilemedim![]()
Doktora gidin geçmezse :)Bu gidisle hamile kalmama gerek kalmadan 9 aylik hamile kilosuna ulasagim sanirim![]()