http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=4010750#post4010750
bu adreste fotolarimiz ama kücük demeyin ne yaptimsa büyütemedim sinir oldum bi daha bakayim büyütürsem tekrar eklerim .
Saolun arkadaşlar.Ama bilmiyorum ya zaten ben Almanyaya gitmek istemiyordum mecburiyetten gidicektim ama birde böyle olunca evliliğimizde gitmiyorr bu şekilde ayrı ayrı saçma sapan şeylerden tartışma çıkıyor.araya soğukluk girdi baya ve böyle zamanını bilmeden beklemek çok zor nasip değilmiş hayırlısı buymuş diye düşünüyorum artık ben.İşimden bile soğudum bu yüzden patronumla oturduk konuştuk aylar önce ben gidicem diye insan farklı bir psikolojiye giriyor böyle olunca e birde böyle uzayınca.....neyse arkadaşlar ben daha fazla içinizi karartmayayım hayırlısı neyse o olsun artık.Melisadanda ses çıkmadı acaba bir değişiklik varmı onunkinde?Bu arada benim adım Ayşe:::)))))))
slm arkadaslar dün ben, meltem ve balerira5 arkadasimiz bulusup biryerlere kahve icmeye gittik cok güzel gecti ben meltemle zaten tanusmistim dünde balerina5 le tanistim cok memnun oldum ve bu bulusmalari tekrarliycagimizi söyledik insallah baska arkadaslarda bize katilir ben cok memnun olurum sevgiyle kalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?