eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

kızlar benim mutfaktaki bir çok şeyim fuşya oyüzden gördüğüm gibi zıpladım limangodan aldım

1sk2604164f.jpg
10,90tl

1sk2604161f.jpg
13,90tl

1sk2604166f.jpg
11,50tl

1sk2604162f.jpg
13,90tl

1sk2604342f.jpg
24,90tl

1sk2604488p.jpg
bununda yine fuşya 4,90

ii günlerde kullan canım ben kepçeyi almadım işllh pişman olmam :)

yok walla ben bir tane aldım :)) arkadaşım sen arada bak almayanlar sepette tutuyor sonra aktif oluyor belki o şekilde denk gelebilir....
inşallahh ya zaten sipariş verirken yanlışlıkla 2 tane fırça vermişim şimdi mail attım

ii günlerde kullan canım ben kepçeyi almadım işllh pişman olmam :)
olmassın ya hem bi daha da aynı kampanya gelir zaten ozmn alırsın

Canım onuda evkurdan aldım geçen yıl.Fiyatını tam hatırlamıyorum ama çekim gücü filan güzel 100-150 civarındadır belki.Akşam anneme soriyim cevap veririm (:

Canım sordum anneme tahmin ettiğim gibi evkurdan almıştık şubat 2009 da 130 tl tutmuş.ama şimdi inmiştir muhakkak 80 tl ise kaçırma al (:

miss_curious
Kışlık almis oldugum yatak ortum bunun ekru, yandaki rengini almistim..Yumusacik bisi..

çok güzell canımm iyi günlerde kullan bende istiyorum yumuşacıklar çünkü
kaça aldın acaba??:uhm:

yumurtadan gidiyoruz...geçen yıl aldığım yumurta kalıbım,yumurtamız kalp şeklinde kızarcak yani :))

ayyy çok tatlı bişi bu bende istiyorum bende bende :)) alkisalkisalkispek sevmem yumurtayı ama insanın canı çeker :)) kaydirigubbakcemile3

iyi günlerde kullan.nerden aldın :uhm:

güle güle kullan benimde mutfağım pembe ve mor tonlarda olduğu için fuşya ne bulduysam aldım oradan umarım kek kalıbıda iyi çıkar muffin ile kalpli kek kalıbı aldım bu aldıklarında iyidir umarım çelikten vazgeçtim renkleri yüzünden:)))

alıntıyı silmişim levrek ve bal63 limangodan aldıklarınızaydı yorumum:) maşayı alana sinir oldum takım olsun die hepsi buradadan aldım:))

Son düzenleme:
bunlarda benim aldıklarım...

battaniye ve nevresim takımı özdilek

Eklentiler

• $battaniyem ve nevresim tk.webp
    $battaniyem ve nevresim tk.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 67
güle güle kullan benimde mutfağım pembe ve mor tonlarda olduğu için fuşya ne bulduysam aldım oradan umarım kek kalıbıda iyi çıkar muffin ile kalpli kek kalıbı aldım bu aldıklarında iyidir umarım çelikten vazgeçtim renkleri yüzünden:)))

alıntıyı silmişim levrek ve bal63 limangodan aldıklarınızaydı yorumum:) maşayı alana sinir oldum takım olsun die hepsi buradadan aldım:))

bende herşeyi çelik almıştım cnm mutfağıma aldığım ilk plastik(silikon) ürünlerim başka yok...240 dereceye kadr dayanıklıymış bu ürünler bu yüzden kek kalıbı iyidir bence
maşayı kaça aldın cnm dahamı uygun???

devamı...

Eklentiler

• $çaydanlık1.webp
    $çaydanlık1.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 73
  • $hisar tepsi.webp
    $hisar tepsi.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $şekerlik.webp
    $şekerlik.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 45
  • $çay tabağı mat1.webp
    $çay tabağı mat1.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 40
bende herşeyi çelik almıştım cnm mutfağıma aldığım ilk plastik(silikon) ürünlerim başka yok...240 dereceye kadr dayanıklıymış bu ürünler bu yüzden kek kalıbı iyidir bence
maşayı kaça aldın cnm dahamı uygun???

18 lira daha pahalı yani birikmiş bonusum vardı schaferdanda 15li bıçak setini alınca kargo bedavaya geldi...

Back
X