kızlar benim mutfaktaki bir çok şeyim fuşya oyüzden gördüğüm gibi zıpladım limangodan aldım
10,90tl![]()
13,90tl![]()
11,50tl![]()
13,90tl![]()
24,90tl![]()
bununda yine fuşya 4,90![]()
ii günlerde kullan canım ben kepçeyi almadım işllh pişman olmam :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim mutfaktaki bir çok şeyim fuşya oyüzden gördüğüm gibi zıpladım limangodan aldım
10,90tl![]()
13,90tl![]()
11,50tl![]()
13,90tl![]()
24,90tl![]()
bununda yine fuşya 4,90![]()
inşallahh ya zaten sipariş verirken yanlışlıkla 2 tane fırça vermişim şimdi mail attımyok walla ben bir tane aldım :)) arkadaşım sen arada bak almayanlar sepette tutuyor sonra aktif oluyor belki o şekilde denk gelebilir....
olmassın ya hem bi daha da aynı kampanya gelir zaten ozmn alırsınii günlerde kullan canım ben kepçeyi almadım işllh pişman olmam :)
inşallahh ya zaten sipariş verirken yanlışlıkla 2 tane fırça vermişim şimdi mail attım
olmassın ya hem bi daha da aynı kampanya gelir zaten ozmn alırsın
Canım onuda evkurdan aldım geçen yıl.Fiyatını tam hatırlamıyorum ama çekim gücü filan güzel 100-150 civarındadır belki.Akşam anneme soriyim cevap veririm![]()
yumurtadan gidiyoruz...geçen yıl aldığım yumurta kalıbım,yumurtamız kalp şeklinde kızarcak yani :))
ayyy çok tatlı bişi bu bende istiyorum bende bende :)) alkisalkisalkispek sevmem yumurtayı ama insanın canı çeker :)) kaydirigubbakcemile3
iyi günlerde kullan.nerden aldın :uhm:
güle güle kullan benimde mutfağım pembe ve mor tonlarda olduğu için fuşya ne bulduysam aldım oradan umarım kek kalıbıda iyi çıkar muffin ile kalpli kek kalıbı aldım bu aldıklarında iyidir umarım çelikten vazgeçtim renkleri yüzünden:)))
alıntıyı silmişim levrek ve bal63 limangodan aldıklarınızaydı yorumum:) maşayı alana sinir oldum takım olsun die hepsi buradadan aldım:))
kahvaltı takımım güral porselen
çok şekerler cnm güle güle kullannnnzemuszemus
bende herşeyi çelik almıştım cnm mutfağıma aldığım ilk plastik(silikon) ürünlerim başka yok...240 dereceye kadr dayanıklıymış bu ürünler bu yüzden kek kalıbı iyidir bence
maşayı kaça aldın cnm dahamı uygun???