eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

ben bundan kullanıyorum teyzemi tavsiyesi üzerine aldım çokta memnunum:)))))
ooooooYAGMURooooo
bana da niyeyse caydanligin buhari ile pismeli gibi geliyo demligi, bu modeli hic gormemistim.Biz de daha once evde arcelik kullanmistik memnun da kalmistik aslinda ama ust kismi camdi ve kirildi bunda sanki sorun olmaz gibi geliyo bana da..Merak ettiklerim var mesela canim bunun ısı ayarı var mi acaba?yani cayi surekli sicak tutma ozelligi falan, reziztansi gizli mi bi de fiyati tabii..fisfisfis
Bi caydanlik hakkinda ancak bu kadar soru sorulur heralde..kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ben 850ye aldım canm içerenköy carrefourdaki mağazadan, sonra pişman oldum başka yerlerde belki daha uygundur fiyatı diye ama internet sitesine baktım kütahya porselenin orda da 852 fiyatı..

teşekkür ederim canım cevap verdiğin için buarada aldıkların çok güzel güle güle kullanırsın inşallah zemuszemus

Hmmm ama canim bicok modelin ust kismi cam..Ben de tezgahta fazla bisey istemiyorum...celik almam lazim aslinda..:uhm:

kırılınca bişeye benzemiyor çay seti.. bencede altlı ustlu celik ya da böyle ikili yanyana çelik daha iyi canım..yanyana celik yok sanırım :uhm:

ooooooYAGMURooooo
bana da niyeyse caydanligin buhari ile pismeli gibi geliyo demligi, bu modeli hic gormemistim.Biz de daha once evde arcelik kullanmistik memnun da kalmistik aslinda ama ust kismi camdi ve kirildi bunda sanki sorun olmaz gibi geliyo bana da..Merak ettiklerim var mesela canim bunun ısı ayarı var mi acaba?yani cayi surekli sicak tutma ozelligi falan, reziztansi gizli mi bi de fiyati tabii..fisfisfis

ısı derecesi yok ama bir anda kaynamasını istiyorsan kaynama düğmesi var ona basıyorum... sonra kendi atıor ve sürekli ısıda kalıo açık olduu müddetçe hatta bazen misafirler olduunda onlar gidene kadar unuttum oluo suyu bitmio fokurdamadan sıcak tuttu için ama ben kapatana kadarda çay ve suyu sıcak kalmış oluo... rezistansı gizli inox olduu için iz kalmıo... çay damlarsa kalıo ama o da hepsinde olur yani:))) hafif ve kullanışlı ayrıca çok pratik bir ürün misafir geldiinde hiç çaydanlıkta çay yapmadım şimdiye kadar... istediim yerede taşıyabiliyorum... fiyatı hakkında bi bilgim yok canım netten araştır istersen bi... ben ztn netten sipariş vermiştim:))) üç aşağı beş yukarı aynı fiyatları nettekiyle dışarda...
aslında ben arçelik markasını hiç sevmem fakat bu ürünü beğendim:))) içinin çay haznesi var süzgeç şeklinde kova gibi ona çalı koyuosun ekstradan süzgeçe galan ihtiyacında yok... çaydanlık gibi gözüküo ama sonuçta çay mak o... ayrıca benim alma amacımdan biride kettle almadım kendime çift kapağı var istersem üst tarafını kaldırıp diğer kapağı takıp kettle olarakta kullanabilirim die düşündüm...

ısı derecesi yok ama bir anda kaynamasını istiyorsan kaynama düğmesi var ona basıyorum... sonra kendi atıor ve sürekli ısıda kalıo açık olduu müddetçe hatta bazen misafirler olduunda onlar gidene kadar unuttum oluo suyu bitmio fokurdamadan sıcak tuttu için ama ben kapatana kadarda çay ve suyu sıcak kalmış oluo... rezistansı gizli inox olduu için iz kalmıo... çay damlarsa kalıo ama o da hepsinde olur yani:))) hafif ve kullanışlı ayrıca çok pratik bir ürün misafir geldiinde hiç çaydanlıkta çay yapmadım şimdiye kadar... istediim yerede taşıyabiliyorum... fiyatı hakkında bi bilgim yok canım netten araştır istersen bi... ben ztn netten sipariş vermiştim:))) üç aşağı beş yukarı aynı fiyatları nettekiyle dışarda...
aslında ben arçelik markasını hiç sevmem fakat bu ürünü beğendim:))) içinin çay haznesi var süzgeç şeklinde kova gibi ona çalı koyuosun ekstradan süzgeçe galan ihtiyacında yok... çaydanlık gibi gözüküo ama sonuçta çay mak o... ayrıca benim alma amacımdan biride kettle almadım kendime çift kapağı var istersem üst tarafını kaldırıp diğer kapağı takıp kettle olarakta kullanabilirim die düşündüm...
canim cok sagol aklima yatti bu urun bayaga bi bi de tecrube de onemli benim icin..Beyaz esyalarimi arcelik inox dusundugum icin hem onlarla da takim olur..
sevgiler..

ooooooYAGMURooooo

selam :) evet tatlım reziztansı gizli,toplam 2 düğmesi var..biri açma kapama biride kaynatma düğmesi..

kaynadığı zaman kaynatma düğmesi tık edip atıyor ve bu süreden sonra çaycıyı kapatana kadar sıcak tutuyor çayı..

gayet kullanışlı ve basit bir mekanizma bayanssulusmile

ben bundan kullanıyorum teyzemi tavsiyesi üzerine aldım çokta memnunum:)))))

teşekkürler tatlım bizde kullanıyoruz senelerdir..memnunuz henüz bir sorun çıkarmadı :lepi:

2399.jpg

kızlar bud benim oturma odam merinostan aldım yorumlarınızı bekliyorum:)

Çok güzelmiş canım güle güle oturun inşallaholumunekankayizsmile

kızlar bunlar günlük yemek takımım seneler önceden :))

bunları bugün bimden aldım :) orta boylarından şeker-tuz falan koyulur diye :D

bunlar yağlık sirkelik ve tuzluk biberliklerim ..bugün realden aldım dayanamadım ışıklar altında çok tatlı duruyolardı :)

bunlarda 3,5 liraya 4 lü saklama kabı :) yine mor ..

bunlarda işte :)

2 tane aşkımla bana :)

Canımmm sirkelik yağlık ve tuzluklarımız aynıymış.Sirkelik ve yağlık olanların rengide aynı:)) Tuzlukların her rengini almıştım ben dayanamayıpzemuszemus

Güle güle kullan canım hepsi çok güzeller

Kızlarrrr bugünn limangodan Soley uyku setimi aldım 245 den 124 e inmişti.

ınanılmaz beğendiğim bir modeldi çok büyük şans oldu:sm_cool: :teytey: nası amaaaabayanssulusmile

2010-03-08_101451.png

Çift Kişilik Uyku Seti

Uyku Seti ıçeriği:

Yorgan : 195x215 cm (1 Adet)

Nevresim : 200x260 cm (1 Adet)

Çarşaf : 240x260 cm (1 Adet)

Yastık Kılıfı : 50x70 cm (4 Adet)

Baza Fırıfrı : (1 Adet)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay canım kampanya hala devam ediyormu

Canım özellikle saatin alarmını kurdum sabah 7.30'a kaydirigubbakcemile3

Şimdi baktım ama mavi ve sarısıda vardı fakat kalmamış görünüyor. Rezerve yazıyor tatlım ama arada girip kontrol edebilirsin canım.

bunları dün aldım..
4lü fincan takımı ve kalpli yumurta kabı..

Eklentiler

• $a9a2601b-e0ff-440f-bc51-b0ffac8b9a60.webp
    $a9a2601b-e0ff-440f-bc51-b0ffac8b9a60.webp
    976 bayt · Görüntüleme: 48
  • $3d258d53-9323-4f1d-be2a-2484794872b8.webp
    $3d258d53-9323-4f1d-be2a-2484794872b8.webp
    732 bayt · Görüntüleme: 49
Canım özellikle saatin alarmını kurdum sabah 7.30'a kaydirigubbakcemile3

Şimdi baktım ama mavi ve sarısıda vardı fakat kalmamış görünüyor. Rezerve yazıyor tatlım ama arada girip kontrol edebilirsin canım.

ay kızlar iyiki varsınız hemen bi şi sorcam bende çeyizim için bornoz seti arıodum bugün limangoda var rezerve ettim soley in 109 TL ye inmiş %70 indirimli alayımmı sizce soley ii bi markamı

Turuncu ve beyazı ayırttırdım

Acil cevap

Back
X