eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

3xwg3.jpg
ben de bu yorgani almistim sarevden 45 tl idi...

Oooo canım düzmüşsün sen çeyizikaydirigubbakcemile3 Güle güle kullan canım iyi günlerde inşallah

teşekkür ederim canım. hepimiz güzel mutlu günlerimizde kullanalım inşallah.:nazar:bunlar büyük parçalar bi de bunların detayları var yaaa.Şeniz vitrin içi için bardak takımı falan almayı düşünüyorum. karacanın vardı netten onu gördüm. başka markada olabilir tabikii. önerebileceğiniz bi takım var mı?

hihihi bugün bir de bunu aldım tuvalet masam için kızlar:) 28 adet bölmesi var

RUJ VE OJE İÇİN ÖZEL ORGANİZER

1.jpg

ayyy süper bişey bu yaa nerden aldın bunu canım; bir de kaç paraya aldın :uhm: bana evlenmeden önce de lazım böyle bişey kaydirigubbakcemile3

hepiniz aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar..
bunu aldım bende bugün sarev'den 70tl..

Eklentiler

• $SA2028.webp
    $SA2028.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 55

bugün aşkıma da sorarak siyah beyaza karar verdim :roflol: renkliside güzeldi ama yatak odasını siyah beyaz düşündüğüm için bu daha şık olur dedim..

hepinize teşekkürler :)

bugün aşkıma da sorarak siyah beyaza karar verdim :roflol: renkliside güzeldi ama yatak odasını siyah beyaz düşündüğüm için bu daha şık olur dedim..

hepinize teşekkürler :)

Canım bittim ben bu takımaa yaaa.. güle güle kullan
uyku setimi nevresimmi ?
nereden kaç paraya aldın acaba biraz bilgi verirmisn ??

Canım bittim ben bu takımaa yaaa.. güle güle kullan
uyku setimi nevresimmi ?
nereden kaç paraya aldın acaba biraz bilgi verirmisn ??

nevresim takımı tatlım markasu Taç,fiyatı 157 tl..

herhangi bir Taç satan mağazadan alabilirsin nettende sipariş verebilirsin ben evve den aldım :)

gerçekten güzel model taç ın sanırım

evet tatlım Taç kaydirigubbakcemile4

ayyy süper bişey bu yaa nerden aldın bunu canım; bir de kaç paraya aldın :uhm: bana evlenmeden önce de lazım böyle bişey kaydirigubbakcemile3

Güle güle kullanın kızlar aldıklarınızı, iyi günlerde kullanın

Canım limango.com.tr den aldım fiyatı 20 tl idi. Ama %50 indirimle 10 tl ye geldikaydirigubbakcemile3 Markası: its beauty elimede ulaştı çok kaliteli malzemeside canım. 14 tane oje, 12 tanede ruj yeri var. Bende bayıldım kaydirigubbakcemile2

Limangoya üye değilsen özele mail adresini yaz canım davet göndereyim. Ayda bir geliyor bu marka. opuyorumnanaktan

1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
az önce limangodan aşağıdaki yorganı aldım. çift kişilik kaz tüyü %70 gıdık sositososito

220x220.jpg

Back
X