eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

bugün bu minik kalhvaltı tabaklarından aldım 3 tane zemuszemus

3-LU-PORSELEN-KAHVALTILIK-TABAGI-KALPLI__25337105_0.jpg

gdmt çok şekerler ya bayıldım ben renkli şeylere hastayımdır zatenn:dance: güzel gunlerde kullanman dileğiyle cnm

gdmt canım çok tatlı tabakların var. rengarenklerrrrr cıvıl cıvılll. güle güle kullan canımm

güle güle kullanın kızların aldıklarınız çok güzel...

Gunaydın arkadaşlar,
Limangoya cotton box ın el yüz havluları gelmiş çok guzeller 10 tane aldım:)) iyiki erkenden uyanmışım saldırmışlar, ama hala var görünüyor

hepiniz aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar..
bende elektrik süpürgesini aldım bugün..

Eklentiler

• $71040-hero%20L%20(Small).webp
    $71040-hero%20L%20(Small).webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 34
  • $23062009218898218898.webp
    $23062009218898218898.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 34
kalimera cnm güle güle kullan çok guzel görünüyor canım. bu torbasız mı su filtreli sanırım fiyatını ve markasını öğrenebilir miyim. birde su filtreli iyimidir? sürekli suyunu boşalt koy falan zahmetlimi. Kullanan arkadaşlar varmı? hangisini önerirsiniz.

kalimera cnm güle güle kullan çok guzel görünüyor canım. bu torbasız mı su filtreli sanırım fiyatını ve markasını öğrenebilir miyim. birde su filtreli iyimidir? sürekli suyunu boşalt koy falan zahmetlimi. Kullanan arkadaşlar varmı? hangisini önerirsiniz.

teşekkür ederim canm.. anti alerjik bu toz torbasız 6-7 ayda bir içindeki filtreyi yıkıyosun sadece.. bizim evde kullandığımız su hazneli, her seferinde suyu değiştirmen gerekiyo içinde kalınca koku yapıyo çünkü.. bunun markası morphy richards.. çok bilindik değil türkiyede ama ben daha önce ürünlerini kullandım memnunum.. ingiliz bi firma, burdada servisleri hemen hemen her yerde var zaten..

uyku seti ve blender seti aldım kızlar onlarında resimlerini eklemeye çalışıcam , yine ipin ucunu kaçırdım:utangac:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kahvaltı takımımıda aldım kızlar uzun zamandır almak istiyordum daha bekleyemedim

151-2.jpg

tşk ederim kızlarrrr fiyatı 200. Kedi kartımızda beyaz eşyaları aldıktan sonra 60 lira bonus birikmişti, 140 a geldi banasırnaşık şey

Back
X