eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

kızlar bu tupperware in bi saklama kabını alalım demiştik, ya hiç hava aldırmıyacak şekilde kapandı ama açması öyle zor öyle zor bi kaptı ki, yemeği salçasız yaptık yani kaç kez yakaydirigubbakcemile3
yani hakkaten iyi saklıyo wallaa sahibinden de saklanıyo yanii, elim kolum koptu yanisırnaşık şey, bende vermem o kadar cok para bi saklama kabına hemde o eziyeti çektikten sonra ben almam şahsen:)) tabi o kap farklı modellerindendi.

kızlar bu tupperware in bi saklama kabını alalım demiştik, ya hiç hava aldırmıyacak şekilde kapandı ama açması öyle zor öyle zor bi kaptı ki, yemeği salçasız yaptık yani kaç kez yakaydirigubbakcemile3
yani hakkaten iyi saklıyo wallaa sahibinden de saklanıyo yanii, elim kolum koptu yanisırnaşık şey, bende vermem o kadar cok para bi saklama kabına hemde o eziyeti çektikten sonra ben almam şahsen:)) tabi o kap farklı modellerindendi.

haklisin canim bazilarinin kapaklari öyle zor aciliyor....

kızlar taçta bir nevresim takımı gördüm sitesinde. bayıldım hemen sizlede paylaşım dedim. kahverengi ve kırmızısı da var zemuszemus
2003.jpg

Son düzenleme:
kızlar yaw bana yardım edin
günlük yemek takımı arıyorum
kare ve cıvıl cıvıl 6 kişilik fiyatıda makul birşey
ama canlı renkler cıvıl cıvıl olsun istiyorum
varmı bilen alan kullanan

kizlar ben de is cikisi 2 katli pasta standi aldim yemek takimimla ayni..Resmini bulamadim ama bu takimin aynisinin pasta standi..Roy King Bone china die gecio adi..
2h2k30m.jpg

kizlar ben de is cikisi 2 katli pasta standi aldim yemek takimimla ayni..Resmini bulamadim ama bu takimin aynisinin pasta standi..Roy King Bone china die gecio adi..
2h2k30m.jpg

canım güle güle kullan.. merak ediyorum kac parca ve icinde neler var.. bende alcam kısmetse..

canım güle güle kullan.. merak ediyorum kac parca ve icinde neler var.. bende alcam kısmetse..

canim benim sagol bilmiyorum bu markayi benim takimim royal bone china idi, bu da benzer bi marka urunlerinin modelleri de cok benziyo..Aslinda dusunulebilir fiyati uygunsa..asagidaki linkten bu markanin diger urunlerini gorebilirsin..
http://www.rekabetpazari.com/index-2.html

verdiğiniz linkte cok hoş seyler var acaba satış yerlerini nereden bulabılırız?

Back
X