eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

,
:))) Joey aynı bizimki mutfak eşyası alıcam ne alayım ne lazım olur diyorum, ekmek yapma makinası diyo :))
Herşey bitti o kaldı :))

aaa benimki de diyor onu. herşeyim bitti bir ekmek makinem kusur kaldı kaydirigubbakcemile3 adama tost makinesi alayım şu nasıl diyorum, "ben tost yemem boşuna alma diyor" vazgeçtim bende almaktan. onun kafasına göre gidersem evimiz tam takır olacak zaten. umuru değil. o sadece tvyi ve ses sistemini düşünüyor. evle ilgisi bu kadar :mymeka:

Ayy benimkide aynı :))
Gümüşlük asla istemiyor, gerçi onu bende istemiyorum.
Bi odayı şark köşesi yapalım diyo, bizimki bi garip :))

eeeeeee ama kizlar ben napiyim benimkiyle tencere takimi begendim almak istiyorum diyorum cevap olarak ama askim sen yemek yapamiyorsunki oluyor.:1shok:
tam odun ya bu konularda sanki evde hic yemek pismeyecek .......hic ama hic anlamz bu islerde hata ve hata ilgilenmez beni deli eder........

demek ki erkeklerin geneli böyle, üzülmeyelim. miss_curious şanslı azınlıktan kaydirigubbakcemile3

ayyy ben de şanslılardanımmm zemuszemus miss hanımınki kadar olmasa da benim bitanem de ilgili yaaa, en azından gösterdiğimde ya da sorduğumda fikrini söylüyo, öneriler veriyo, ben şu şöle bişi olsa daha çok beğenirim falan gibi, hee hatta geçen bimden makarna tenceresi almış :asigim:

Ayy çok güldüm ya hakkikaten çoğunluk bizdeymiş :) bende alıcağım şeylerde fikrini soruyorum beni hiç karıştırma sonra beyenmeyeceksin bıdı bıdı yapıcaksın kadın milleti değilmisiniz diyo :))

Bizimki güya bekar evinde yaşıyor, yemek yapıyor ama zorla, genelde kahvaltı tüketiyorlarmış :))
Ben karışmam öyle işlere diyo :))
Ekmek yapma makinasıda almıcam, çok istiyosa kendisi alsın beyefendi...
Onun derdi büyük eşyalar zaten, beyaz eşya bakıyo habire

cimcime seninki yine beyaz eşya bakıyor ben gittim çamaşır makinamı bulaşık makinamı ocağımı kendim aldım oda buzdolabı alıcak katalok getirdim baksın diye sayfasını bile açmadı :kızgın:

Anacım hayat müşterektir ama bunlarda ilallah ettiriyolar :((
Daha düğüne uzun zaman var, umarım düğünü sorunsuz atlatırız :((

ben merak ediyorum vallaha bu mobilya işine gelince ne yapacağız. dolaşmayı hiç sevmiyor... bazen daha mı iyi acaba diyorum. böylece evi kendi zevkime göre düzebilirim aklinialirimsmile

Benim düğün seneye nisanda nasipse...
Benmiki çok seviyor gezmeyi Allah'tan :))
Ama bu işlere girmeyi ne kadar ister görcez artık

benim aşkım çok yardımcıdır, yardım ediyor hep bana, alışverişe çıkmaya bayılıyor, zevklerimiz tarzlarım çok benzediği için zorlanmıyoruz.Şu anda eşyalarımızın tarzlarını da belirledik, inşallah zamanı gelincede eşyalarımızı almak için aşkım gezdirecek beraber gezicez.

ne güzel benimkindede hiç heves yok dışarı çıktığımızda gördüğüm zaman bakıyorum bişeylere yinemi tabak çanak cam bakıyorsun diyor tutuyo kolumdan sürüklüyor :))) kaydirigubbakcemile3

Mutlulukla kullan miss_curious (anacım ne zor nickin var :)
Benimki hayatta anlamaz böyle şeylerden hiçbirinide almaz ben alıyorum hepsini...

ya canim nickimin anlami bayan merakli kaydirigubbakcemile3..Efet haklisin biraz yazmasi zor..

bu demek oluyor ki bizimkilerde iş yok ..kaydirigubbakcemile3degerini bil nişanlının missçimboshayallersmile

:nazar:canim sagol benim gibi pimpiriklisini de ancak oylesi idare ederdi heralde..kaydirigubbakcemile3

hey allahım bi bizimki olamadı şöyle kaydirigubbakcemile3 adama resim gönderiyorum nevresim alıcam. sence hangisi güzel diyorum. sadece 2 seçenek var ama... " ıyhhh sen hangisini beğendiysen onu al, ben nasılsa gözümü kapatıcam görmicem" diyo. ölür müsün öldürür müsün akannehir

kizlar genelde erkekler oyle ya yerimseniben bence mutlaka sizinkilerin bu yonlerini kapatacak daha guzel davranislari vardir..

bende almak istiyorum bu çatal kaşık modelinden günlük için, ama yakından göremedim hiç, bulaamdım mağazalarda yok, canım hiç resmini çekip göstermen mümkün olurmu

pek kaliteli olmadı resimler ama böyle canm modeli..

Eklentiler

• $PIC_1954.webp
    $PIC_1954.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 23
  • $PIC_1955.webp
    $PIC_1955.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 28
  • $PIC_1956.webp
    $PIC_1956.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 34
bunlarda küçükleri cnm..

Eklentiler

• $PIC_1957.webp
    $PIC_1957.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 35
  • $PIC_1958.webp
    $PIC_1958.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 36
29pt7r7.jpg
bugun juadan pamuklu battaniye aldik..
14o7vj7.jpg
Ben de tupperware dan sebze saklama kabi aldim..bi de terlik yaza hazirlik...

Son düzenleme:
Back
X