Limangoya Ekonom marka yorgan gelmişti, microfiber yorgan istemiyordum, dışını pamuk istiyordum daha sağlıklı çünkü.
Bu yorganın içi %100 silikon, dışı ise %100 pamuk ve özel örme kumaştan imal edilmiş. 170 den 55 e düşmüş. %70 indirimle aldım.
dün muda'dan aldığım tuzluklarım. aralarında mıknatıs var. benim çok hoşuma gitti ama annem sinir etti beni. yok insanın moralini bozuyormuş, negatif enerji yayıyormuş, yemek yerken iki tombul tuzluk ne işi var diye :sinifsinif:
ay çok güzeller
güle güle kullan cnm
dün muda'dan aldığım tuzluklarım. aralarında mıknatıs var. benim çok hoşuma gitti ama annem sinir etti beni. yok insanın moralini bozuyormuş, negatif enerji yayıyormuş, yemek yerken iki tombul tuzluk ne işi var diye :sinifsinif:
annen alem kadın mış joey kaydirigubbakcemile3
çok şirin bence insanın yemek yiyesi gelir devamlı:))cokacimcoook güle güle kullan canım..:)
kaç para tuttu canm
aldığım nevresim takımları..
nevresimlerin çok hoş canım..sağlıkla kullan inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?