eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

RENDEM

0001pw.jpg

TEPSİM

4034081.jpg

ÇAYDANLIĞIM

26092312375876372.jpg

kızlar tecrübeli bayanlarda gördüm aranızda
iyi bir çaydanlık önerilerinizi bekliyorum bu ay sırada çaydanlık var..

korkmazın diva bakır çaydanlığı var.İçi çelik, ortası alüminyum dışı ise bakır.
Bunu almayı düşünüyorum.Sen de bu siteden resmine bakabilirsin.

caydanlık sıkmıs gules84. ustten tutmalı olanlar rahat kullanılabılıo mu kı ? ben de baska bı yerden sevmıstım rahat olmuo dıe almadım.

kızlar bana fikir verin acil
tema_siyah_yemek_buyuk.jpg

bu tarz üstü cam olan masalar salonda sıkıntı yaratır mı sizce
açıldığında camlar kenarlardan taşıyor haliyle
kırılma yapar mı kalınca bir cam ama kullanışlı olur mu bilemedm

kızlar bana fikir verin acil
tema_siyah_yemek_buyuk.jpg

bu tarz üstü cam olan masalar salonda sıkıntı yaratır mı sizce
açıldığında camlar kenarlardan taşıyor haliyle
kırılma yapar mı kalınca bir cam ama kullanışlı olur mu bilemedm

lepim bana göre çok kullanışlı bişiy olmaz ya
düşünsene temizlik yapıosun onu öle açık unutmuşsun hep yanlarını vurursun :)yanlışlıkla
bide çocuğun olduğunu düşün kafasını çarpar falan allah korusun

yemek masasını bılemıcem ama yengemın orta sehpası bole camdı. cok zorlandı mısafır gelıo catıo kayıyo cocuk gelıo vurunca ses yaptıgı ıcın vurmak ıstıo. bızım aileye pek uygun olmadıgını bılıorum da :1: ama guzel gorunuyor o ayrı yerimseniben

Canım cam temizlenmeside zor olur, biri parmağını dokundursa hemen leke olur, sürekli silmek zorunda kalırsın. Bide bu siyah cam daha çok belli olur

akannehir çok iyiymiş... komple takım mı peki? çay bardağı tabağı pasta tabağı, yemek tabağı??
cnm takım 31 parçadan oluşuyr..6 tane pasta tabağı, 6 tane büyük servis tabağı (adı herneyse kaydirigubbakcemile3 ), 6 tane yemek tabağı, 6 çay bardağı ve 6 çay tabakları var 1tane de büyük pasta tabağı var cnm..ben pasta takımı olarak kullanıcam bu seti ama yemek tabağıda olduğu için günlük yemek takımıda olabilir

aldiklarinizi gülle gülle kullanin kizlar...bunlarda benim tchibonun internet sitesinden aldigim bardak takimim ve günlük yakat örtüm..

ben 12 kisilik aldim..

caydanlık sıkmıs gules84. ustten tutmalı olanlar rahat kullanılabılıo mu kı ? ben de baska bı yerden sevmıstım rahat olmuo dıe almadım.

Bilmiyorum ki canım.hiç düşünmedim aslında. :uhm: Ankara'ya gidince alpbilluriye'den bakayım bir kullanımı rahat oluyor mu diye şutarafagitti

Back
X