Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
satarken öle demiolar ama cok ayıp..lmaz:
lmaz:
aynı fikirdeyim arkadaşım benimde koltuklarım sırt ve yanları deri ve kırlentlerde oturma süngerleride fermuarlı istediğim zaman çıkarıp makinada yııkıyorum gerçi yeniden geçirmesi biraz meşakatli ama olsun silmekten iyidir hem silince kirler dibe çöküyorkızlar madem ceyiz hazırlıgı var tecrübelerime dayanarak söyleyeyim sakın el dokuma nepal almayın.. leke çıkmıyo ve diğer halıları 3 miilyona bunu 10 milyon (metresini) yıkatıyorum.. silinmiyo sadece yıkanıyo.. her zaman yıkatmak olmuyo.. cok sıkıntılı.. silip silip kullanacagınız bir halı alın.. bi de sakın ankara şark halıdan almayın.. satana kadar yapmadıkları kalmıyo evladiyelik diye satıyolar sonra da halının cinsi bu çıkmaz lekesi diyolar.. halı yıkamacılar bile onları biliyo.. almayın diyolar.
bir de koltuk alırken bence sırt ve yan kısımları deri, kalan yerleri yıkanabilir koltuk alın.. koltuk silmekle baş edilmiyo ve cok yorucu..yıkamak gibi olmuyo.. leke kalıyo.. o kadar yorul bi de temiz olmasın çok canı sıkılıyo insanın..yan tarafları silip diger yerleri makinede yıkayınca da arada renk farkı olusuyo.. ben koltuklarımı daha yeni olmasına ragmen döşeticem yeniden.. yeni evlenecek olanlara yeni evliden tavsiyeler..
gule gule kullan cnm..
teşekkürler canım opuyorumnanaktan sizlerden görüp aldım makarna tenceresini :kedi:gule gule kullan cnm..
çok teşekkürler canım a.s.Güle güle kullan tatlım.
Kızlar hepiniz aldıklarınızı güle güle kullanın.
di mi cnm kadinlar kulubu super bu konuda..Fikir alisverisinde bulunuyoruz ne guzel..:teytey:teşekkürler canım opuyorumnanaktan sizlerden görüp aldım makarna tenceresini :kedi: