eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

satarken öle demiolar ama cok ayıp.. :olmaz::olmaz:

bence de ayıp.. jumbodan da cezve seti almıştım siyah saplı.. su anda ikisinin sapı kırık yere düştü ve kırıldı celik kısımları güzel ama.. o yüzdan bu tip şeylerde de sapı da celik gibi olanları tavsiye ederim..

kızlar madem ceyiz hazırlıgı var tecrübelerime dayanarak söyleyeyim sakın el dokuma nepal almayın.. leke çıkmıyo ve diğer halıları 3 miilyona bunu 10 milyon (metresini) yıkatıyorum.. silinmiyo sadece yıkanıyo.. her zaman yıkatmak olmuyo.. cok sıkıntılı.. silip silip kullanacagınız bir halı alın.. bi de sakın ankara şark halıdan almayın.. satana kadar yapmadıkları kalmıyo evladiyelik diye satıyolar sonra da halının cinsi bu çıkmaz lekesi diyolar.. halı yıkamacılar bile onları biliyo.. almayın diyolar.
bir de koltuk alırken bence sırt ve yan kısımları deri, kalan yerleri yıkanabilir koltuk alın.. koltuk silmekle baş edilmiyo ve cok yorucu..yıkamak gibi olmuyo.. leke kalıyo.. o kadar yorul bi de temiz olmasın çok canı sıkılıyo insanın..yan tarafları silip diger yerleri makinede yıkayınca da arada renk farkı olusuyo.. ben koltuklarımı daha yeni olmasına ragmen döşeticem yeniden.. yeni evlenecek olanlara yeni evliden tavsiyeler..

jumboya söleseydın bence. cezvelerı o kadar pahalı kı aynı paraya yemek takımı alınıo. ben olcam butun cazgırlıgımı gosterırdım alsanaalsanasmile

koltuk içinde haklısın bızımde ortası yıkanıo renk farkı olustu :) neyse kı eskıdıgı ıcın degısecek zaten. halı için bizde el dokuma halı aldık annemin ısrarı uzerıne. lekelenmesını bılmıorum lekenmedı ama cok kayıyor evde cocuk olmamasına rağmen sureklı duzeltıyorum.. bu tarz seylerı alırken bence gorunusunden fıyatından cok kullanılabılırlıgıne bakmak lazım..

kızlar madem ceyiz hazırlıgı var tecrübelerime dayanarak söyleyeyim sakın el dokuma nepal almayın.. leke çıkmıyo ve diğer halıları 3 miilyona bunu 10 milyon (metresini) yıkatıyorum.. silinmiyo sadece yıkanıyo.. her zaman yıkatmak olmuyo.. cok sıkıntılı.. silip silip kullanacagınız bir halı alın.. bi de sakın ankara şark halıdan almayın.. satana kadar yapmadıkları kalmıyo evladiyelik diye satıyolar sonra da halının cinsi bu çıkmaz lekesi diyolar.. halı yıkamacılar bile onları biliyo.. almayın diyolar.
bir de koltuk alırken bence sırt ve yan kısımları deri, kalan yerleri yıkanabilir koltuk alın.. koltuk silmekle baş edilmiyo ve cok yorucu..yıkamak gibi olmuyo.. leke kalıyo.. o kadar yorul bi de temiz olmasın çok canı sıkılıyo insanın..yan tarafları silip diger yerleri makinede yıkayınca da arada renk farkı olusuyo.. ben koltuklarımı daha yeni olmasına ragmen döşeticem yeniden.. yeni evlenecek olanlara yeni evliden tavsiyeler..
aynı fikirdeyim arkadaşım benimde koltuklarım sırt ve yanları deri ve kırlentlerde oturma süngerleride fermuarlı istediğim zaman çıkarıp makinada yııkıyorum gerçi yeniden geçirmesi biraz meşakatli ama olsun silmekten iyidir hem silince kirler dibe çöküyor
koltuk takımı alırken farklı farklı modeller var insanın aklını çeliyo ama kullanışlı olanınıda dikkate alın derim
benimde kardeşim eylülde evleniyor bende ona yeni fikirler bakıyordum tesadüf girdim topiğe daldım birden bu arada herkese merabalar

Sizlerden özenip ıkeadan aldıgım ürünler aslında begendıgım bi çok sey vardı ama cok acele dolastık .

2j0f1w9.jpg

qowy2q.jpg

özdilekten aldıgım günlük kullanmak için havlum.Resimde cok guzel cıkmamıiş pembe ve yeşilini aldım .
21omp89.jpg

Teşekkür ederim canım .Bizim bıraz odeme farklı oldu . İhlas fınansta paramız gıtmıştı .Para karsılıgı bunu aldık. annemle bana 2 adet aldık 3.400 tuttu .

herkese selam,

23-24 temmuz linenste nevresim takımlarında % 50 indirim var, ihtiyacı olan kaçırmasın derim kaydirigubbakcemile5

Back
X