- 30 Ocak 2009
- 1.569
- 26
- 158
günaydın arkadaslar
sizlere birşey sormak istiyorum Aacaba pratikev adlı site güvenilir mi ?
çook teşekkürler canım opuyorumnanaktan keyif tepsisi kahvaltı takımının yanında hediye olarak veriliyordu cnm tek olarakta satılıyordu ama tam hatırlayamıyorum 30TL civarıydı sanırım fisfisfisbayıldım hepsine canım çook güzeller keyif tepsisine ne kadar ödedin?
teşekkürler canım kaydirigubbakcemile5çok güzel canım kahvaltı takımı ve diğer tamamlayıcı ürünler :)) iyi günlerde kullan inş..
230TL ye aldım cnm, aslında yemek takımı olarak satılıyor ama fincan takımı ve büyük tabakları olduğu için kahvaltı takımı olarakta kullanılabiliyor, bende yanına kase takımlarından da aldım kahvaltı takımı olarak kullanıcam cnmkaça aldın canım kahvaltı takımını
bu nasil koruyor soyuptami konuyor sarimsaklar cok degisikmisbugün a101' den aldığım sarımsak koruyucumuz
bu nasil koruyor soyuptami konuyor sarimsaklar cok degisikmis
evet değişik ,soğan içinde olanıda alcam,kabugu soyulmamıs olması gerekiyor sanırımbu nasil koruyor soyuptami konuyor sarimsaklar cok degisikmis
netten buldumçok begendim ya ama nasıl kullanılıyor
bugün a101' den aldığım sarımsak koruyucumuz
ben a101 den aldım dün,1 milyon fiyatıben de bundan isityorum..Ne kadar cnm bu...
sogan icin olanındanda varsa almak istiyorumtupperware da sogan icin olani vardi bunun sanirim.
iyiymis cidden fiyati..Ben de bakiyim bi..sagol cnm..ben a101 den aldım dün,1 milyon fiyatı
sogan icin olanındanda varsa almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?