eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

günaydın arkadaslar

sizlere birşey sormak istiyorum Aacaba pratikev adlı site güvenilir mi ?

günaydın canım evet pretik ev bence güvenilir bir site be 3 defa alışveriş yaptım sadece kargonun ulaşması bir haftayı buluyor okadar.

sadece resim paylaşalım yorum yok denmiş ama hala çeneniz durmuyor:mymeka:-tatlicadiarzu-

bayıldım hepsine canım çook güzeller keyif tepsisine ne kadar ödedin?
çook teşekkürler canım opuyorumnanaktan keyif tepsisi kahvaltı takımının yanında hediye olarak veriliyordu cnm tek olarakta satılıyordu ama tam hatırlayamıyorum 30TL civarıydı sanırım fisfisfis

kaça aldın canım kahvaltı takımını
230TL ye aldım cnm, aslında yemek takımı olarak satılıyor ama fincan takımı ve büyük tabakları olduğu için kahvaltı takımı olarakta kullanılabiliyor, bende yanına kase takımlarından da aldım kahvaltı takımı olarak kullanıcam cnm

bu nasil koruyor soyuptami konuyor sarimsaklar cok degisikmis
evet değişik ,soğan içinde olanıda alcam,kabugu soyulmamıs olması gerekiyor sanırım
çok begendim ya ama nasıl kullanılıyor
netten buldum

Kısmen Kullanmış olduğunuz Sarımsakların kalan dişlerini en iyi şartlarda Koruyacak
Mükemmel iş görecek bir Ürün

Tasarım,Tescil ve patent Firmamıza aittir
Beyaz renkde Üretilmektedir.
Alt fanus Şeffaftır, Kabuğu soyulmamış Sarımsak dişlerinin Hava alması için mini pencereleri mevcuttur

bunuda netten buldum,bu ürünü kullanan biri yazmış

"Ürünü bugün aldım. İki kişilik evlerde pişen yemeklere bir soğan çok geliyor, yarım kalan soğanı streçe sarıp koyuyorduk dolaba. Bu ürün çok sevimli, hem de soğanın sığacağı kadar büyük. Fotoğraflarda daha küçük görünüyor. Mutfak için çok sevimli iki parça. Plastikleri oldukça kaliteli, kapandığı zaman sıkı duruyor. Sarımsak için olanda 3 tane minik hava deliği var, kokmasın diye herhalde. Tavsiye ederim."

bende dün çezyizime arçelik tiryaki ve fön makinesi aldım kızlar tiryakide indirim vardı 4 günlüğüne 69 a düşmüstü(5-6-7-8 agustos).
bunun acık mavisi
buda fönüm

daha cok eksik var Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…