eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

cnm bilmiyrm iç giyim için site.
bende arıyrm aslında gelinlik içine çamaşır arıyorum ve dışarda hiç beğenmedim.
gitti gidiyor a bakıcam

ben gelinlik içine bustiyer i ten den aldım harıka bısey ama gelınlıkçım gıyme dedi. ona sormadan almıstım. sonrada noya dan destekli çamaşır aldım straplez. ama değişik değişik geceliklerim olsun istıyorum e çok para vermeye de kıyamıyorum kompedana da hıc yenı model gelmıo :(

Son düzenleme:
cnm bustiyer zayıfsan giydirmiyorlar
daha zayıf gösteriyormuş bende istiyordum ama almadım. şimdi çamaşır arıyrm bulamadım
askı kısımları çok yukarda. yarım olanlarda dantelsiz.beğenemedim bir türlü o yüzden netten bakıcam sanırım.

kızlar ayyıldızın kendi sitesinde gayet güzel indirimler var.ben ordan çok şey aldım.yarı fiyatına üstelik ayyıldız

merhaba kızlar, bugün çeyizime bu yemek takımını aldım (kütahya porselen) hihoyyyt

gdmt Yemek takımın güzelmiş iyi günlerde kullan inşallah .

Bende paşabahçenin standart kasesinden aldım . yogurttur çerezdir koymak için bana sade geldi fırınada giriyormuş kaselerimin hepsi ayni olsun dedim kutusuyla aldım 24 tane sırnaşık şey

2vvnxfk.jpg

teşekkür ederim, siz de kaseleri güle güle kullanınn opuyorumnanaktan

bende tefalden 2 tave aldım. kampanya vardı. biri 32cm biri wok tava. 85tlye ikisini aldım.

817961001.jpg

bir de dondurma kasesi aldım. 6 lı renkli. resmini bulamadım netten. metrodan almıstım tanesı 1,80tl.

Back
X