Kızlar tam 150 sayfayı çok eğlenerek okudum valla geriye kaldı 22 sayfa :roflol: Hepsi çok güzel şeylerdi çok zevkli bayanlarsınız.Bende eklicem bikaç şey ama bazılarının nette resmi yok belki ilerde foto çekersem eklerim.
****Çatal bıçak takımım ben çok uygun almıştım piyasada 250 falandı 180 e almıştım.Korkmaz Assos satin
***Çaydanlığım yorumları okuyunca üzüldüm ama aldım artık (40 ytl aldım )
***Yemek takımım Güral sami serisi
***Bornoz takımım Özdilek Bahar (120 ytlye zor indirdim nişan alışverişinde aldık biz almadık yaniii :enbuyukkk: Terliklri yok biz uydurduk öyle
***Bunlarda nevresimler geçen sene 3 al 2 öde kampaynsından almıştık .Nevresimleri çok seviyorum 9 tane falan oldu ama ben çok şanslıyım bu konuda hep ucuzları denk gelir dikilmş almıştım bi yerden 22 ytl ye :lepi: hemde pamuk saten :lepi: ama şimdi yoklar...
dün kayınvaldemle kapılı carsıya gittik
bana ceyiz sandıgı aldı makyaj cantasıyla takım
cok begenerek aldım
evlenincede yatagımın uc kısmına koyup icine gecelik ve pijamamızı koyarım diye düsündüm
bide baby doll 7 parca set aldık pijama takımı sabahlıgı uzun geceligi mini geceligi sortlu takimi var
resmini bulamadim bulsam koyucaktım
arkadaşlar bu süpürgeyi evimizde kullanıyoruz çok mükemmel temizliyor,çeyizime alıcam,sanayi motoru olduğu için çalıştıkça daha güçlü çekiyor,normal süpürgeler öyle olmuyor,halıyı bile çekicek içine..